6. mai 2008

Julaften og bursdag og søttendemai på en gang!

Sinnsykt! Oioioi! Hoppe fra en fot til den andre! (og for de som kjenner meg, det gjør jeg sjeldent frivillig, tross alt brant jeg gymhåndklet da vi endelig var ferdig med gym)

Julaften, bursdag og søttendemai på en gang! For noen dager siden fikk jeg mail fra Strikkeguri, moren til en av de jeg trillet sammen med i barselpermisjonen. Hun synes bloggen min er festlig lesning (takk, takk!) så hun bestemte seg for å sende litt av garnlageret sitt sørover, siden det brune garnet mest sannsynlig blir mer brukt her enn hos henne. (Storforbruker av brunt garn? Ahem...stakkars søttitallsretrosønnen min.)

Jeg har siden saumfart postkassa daglig (søndag også, kunne jo være at en ivrig postaspirant forvillet seg forbi?) og idag kom det pakkelapp. Lykkelig over at jeg hadde bil tilgjengelig, for dette var ikke en liten pakke, nei. Den stod blant de STOOORE kassene.

Aller helst skulle jeg da slengt sønnen i seng (oi, er klokka fire allerede? Marsj i seng!) og begravet meg i garn, men han fikk allernådigst delta i åpningen. (Og stakk av med de nøstene som ikke var brune. Prøver han å si meg noe? )

Se mamma! Se!

Mammaen ser med store øyne på:

2 kg kamelhårsgarn på spoler, 1 kg Silky Tweed fra Elsebeth Lavold, 1 kg alpakka fra Bolivia, 2,2 kg brun Emerald Aran, 1 kg Debbie Bliss cotton silk aran, 200g Vikingatogv fra Færøyene, 1/2 kg Jaeger Matchmaker, 6 hesper Cherry Tree Hill potluck og 1/2 kg assortert garn. Godt og vel 9 kg!

Da blir jeg vel sittende på Ravelry i noen timer for å finne hvilke prosjekter som dette blir dedikert til, har garn for laaaang tid fremover. (Dårlig nytt for min lokale garnbutikk, som jeg mistenker at jeg betaler lønna til iallefall en ansatt.)

Vannvittig! Takk og takk og takk! Hvordan takker man ordentlig for en så flott gave?

24 kommentarer:

 1. åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå......jeg blir skjelven i ganen og voksemessig i bakhagen her, jeg vister sunn og mæle...jeg er overimponert, for en gave!! Åååååååååååå, jeg unner deg det såvidt men denne gangen var det hardt...særlig kamelgarnet...ååååååååååå....må slutte å si åååå nå men jeg er helt i snutten, dette er tidenes gave!!! Du er så heldig at det måååååå være fortjent!!:-D

  (åååååsukkkkkkkkk!!)

  SvarSlett
 2. Fortsetter der Sipusa slapp jeg: åååååååååh....

  Herlig garn, en fantstisk gave! Tipper du tryller det om til mye fint etterhver også, spent på å se hva alt blir til. Kos deg!

  SvarSlett
 3. Noen har vært snillere enn andre? Så hyggelig å gi bort (= alt sitt brune garn), så utrolig deilig å motta :D

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner godt at dette blir julaften, bursdag og alt på én gang :-Det var mye spennende garn. Bloggen din levner veffal ingen tvil om at du var glad for gaven.

  SvarSlett
 5. For en superduperfin pakke!!! Jeg gleder meg til å se hva du lager av alt dette! Heldige du! :)

  SvarSlett
 6. Det var en flott pakke!
  Blir spennende å se hva du tryller frem ;)

  SvarSlett
 7. Og det er deg virkelig vel unt Merete. Det er KJEMPEKOSELIG at du setter pris på garnet, og som du sikkert har skjønt har jeg MASSEVIS av garn, både her og både der! Det er ikke mange unge damer jeg kjenner som elsker garn som meg, og heller ingen jeg kjenner som også elsker brunt, og det kommer jo snikende innimellom da vet du! Som jeg har sagt, du er helt som jeg håpet du skulle være! Ingen ting er så bra som at noen blir overbegeistret for presangen! Håper du lager masse fint, og gleder meg til resultat etterhvert! Akkurat nå i sommer er det vel ikke så mange ullgensere som skal strikkes, men det kommer en vinter etter dette!!! Evig optimist!

  SvarSlett
 8. For en fantastisk gave! At det går an!

  Skjønner at du hopper, det ville jeg også gjort. Tipper din venninne har fått avsatt en egen sal til seg i garnhimmelen nå!

  SvarSlett
 9. Så hyggelig gave å få, fantastisk! Men dessverre for deg, du skal nok slite lenge med å gjøre en
  1 1/2-åring til jordfargeelsker. Som oss andre må du nok slite deg gjennom fasen med grellhet - bare gled deg til jul de nærmste årene.

  Anne Brita

  SvarSlett
 10. HERREGUD!
  *sitte paralysert og gape*

  SvarSlett
 11. Oi, oi, oi!! Så utrolig heldig du er!! Gleder meg til å følge med på hva alt det deilige garnet blir til med tid og stunder ;-)

  SvarSlett
 12. Bra mamma kan sende garn til deg, siden hennes egen datter ikke er noen strikkefantast! ;o) Du tryller vel frem både det ene og det andre du, og trust me: Det er nok garn på loftet hos mamma selv etter pakken til deg!

  SvarSlett
 13. Å, hjelpe meg så mye garn du har fått. For en superduper gave! Tenk at noen er såååå snille! Gleder meg til å se hva du strikker av det. Brunt er en nydelig farge.

  SvarSlett
 14. WOW! Misunnelig er mitt mellomnanv nå altså:)

  Du har en nydelig blogg, takk for kommentar i min som gjorde at jeg snubla over denne. Skal absolutt sette den som favoritt ja.

  Og, Heia Glimt ja:D

  SvarSlett
 15. Elisabeth (www.tostrup.net/blog)11. mai 2008 kl. 16:17

  Herlighet for en enormt lekker pakke! Heldig er du, ja... Evilla passer kanskje godt til barn da det blir mykt og fint i vask. Men har du et veldig ømfintlig barn, som klager på at vanlig ullgarn klør, er neppe Evilla tingen. Men andre garntyper kan kanskje gi omtrent samme resultat.

  SvarSlett
 16. Oj, såå heldig du har vært! Og såå snill pinneguri har vært =) Kos deg masse med garnet, både med planlegging av prosjekter, strikkingen og bruken av ferdige plagg.

  SvarSlett
 17. Så heldig du er som har fått SÅÅÅ mye garn. Jeg fikk en pappask på noen kilo i går med opal bomull i posten, men det er jo lite i forhold til dette. Ha ei fin pins.

  SvarSlett
 18. Heldiggris! Jeg er skikkelig misunnelig :-) For en gave. Gleder meg til å se hva garnet blir forvandlet til.

  SvarSlett
 19. Lykke til med alt garnet! Du finner en liten overaskelse i bloggen min. Ha en fin pinse fortsatt!

  SvarSlett
 20. Åååååååh herlige herlighet!! Her var det mye lekkert altså!! Jeg er helt paralysert her! Jøss!!

  SvarSlett
 21. Oo hellige jul får fint garn.
  Sånn pakke har jeg også blitt glad for.

  SvarSlett
 22. Wow! Det er godt å være heldig en gang i blant!

  SvarSlett
 23. Oioioioioi! For en herlig eske. Snille, snille damen! Hvordan takke for en slik gave, det ville ikke jeg ant heller. Hadde bare stått med fullstendig hakeslepp...

  SvarSlett
 24. No vart eg nysgjerrig, so eg trippa meg bakover i historien til eg fann ein kasse med garn og *dåååååååååååååån*.... aboslutt ein fortjent kasse med soooooo mykje nydelig flott garn i!!!

  kan tenkje meg at du har kost deg siste halvåret;)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.