12. mai 2008

Jeg blir strikket fletta av (oi, for et elendig ordspill)

Sønnen min har fått få strikkete gaver, noe jeg mistenker er fordi det er skummelt å gi strikkeklær til en strikker, siden de underkastes et skarpt blikk av kjenneren, og man er redd for å ikke strekke til. Eller at ungen får så sykt med strikkeklær fra sin mor at pinneprosjekter får doneres til de som trenger det mere.

Svigermor er en fryktløs kvinne og gir blaffen i alle fordommer mot å gi strikkegaver til strikkedamer. Se den flotte arangenseren som sønnen min har fått! Fantastisk fin!

Fordelen med å gi strikkegaver til strikkere er at de vet hvor mye tid, arbeid og kjærlighet som ligger bak. Masse av alt. Tusen takk!

(En annen fordel er at man blir blogget om)

Se og nyt! Tynn babyull på tynne pinner gir vakre resultat.(Verandastolpen poserer som den arankledte, hodeløse rytter uten hest. Posøren har lagt seg, og vi klarte ikke ta bilde i sola idag, for det var så varmt. Godt denne passer til høsten også.)

9 kommentarer:

 1. Så flott genser! Flink og snill svigermor/farmor!

  SvarSlett
 2. Det var en flott genser!!

  SvarSlett
 3. Veldig fin genser! Og jeg er enig - å gi strikkegaver til strikkere må da være det ultimate? Jeg liker veldig godt å gi bort ting til de av familie/venner som driver med håndarbeid selv, de setter som regel veldig stor pris på det..

  SvarSlett
 4. Det er en flott genser. Niko

  SvarSlett
 5. Flott genser! Og helt klart vil folk som selv driver med håndarbeid sette MYE større pris på det, de forstår alt slit, strev og ikke minst kjærlighet som ligger bak.

  Husker det var en som spurte meg om hvorfor jeg ikke solgte smykkene jeg laget; og svaret var enkelt: De ville bli alt for dyre hvis jeg skulle få en real pris for innsatsen. Mye bedre å gi i gaver til takknemlige mottakere!

  SvarSlett
 6. Og sviger-/farmor tar imot all rosen med glede. Så mange kompetente kvinner innen strikkefaget er det jo skummelt å vise seg for. På den annen side gleder det meg at dere unge jenter holder strikkingen i hevd. Det er jo en fantastisk hyggelig hobby.
  Anne Brita

  SvarSlett
 7. Nydelig genser! Heldiggrisen som får så mykje fint(både frå den eine og den andre kanten)!! :)

  SvarSlett
 8. Wow!! For et arbeid! For en genser! Send komplimenter til svigers!!:-o

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.