24. mai 2008

Flere barselgaver i produksjon

Nei, Øydis, dette er ikke det som havner i postkassa di forhåpentligvis på mandag. Den blogges om senere.

Joda, jeg har strikket en slik før. Lille L liker den godt, og foreldrene også, for de bruker den stadig, fikk vi høre på takkekortet. Så hyggelig å få høre at ting blir brukt! Sånt varmer et strikkehjerte.


Så da prøver vi igjen, men i farget versjon denne gangen. En ny gutt er kommet til verden, og til vinteren kan det være godt med en undertrøye i ull og silke, eller en søt utenpåvest på bodyen. Og så fin knapp!

Det er altså Baby i rib omatt, deilig å strikke og god passfarm pga all ribbestrikken. Garnet er Duo ull og silke i blanding, myyykt og vakkert og lett. Jeg vet at tobarnsmødre har andre ting å henge fingrene i enn håndvask, men å vaske et plagg som får plass sammenkrøllet i hånda di er ganske så hyggelig, synes jeg. Er vel litt rar sånn.

Intens strikking idag gir merker på langfingeren (hups, på tide å stelle neglene). En av barselgavene under produksjon er ved en feiltagelse blitt eh... litt stor... så den nå snart passer størrelse seks år, og muligens kan gis som gave til tantebarnet. Bare LITT bom på strikkefasthet når en starter med str ett år. Litt bom. Fortsettelse følger. Og mer garn kjøpt inn.

Tanten hadde glemt at fire-og-et-halvt-åringer ikke har samme versjon mot pasteller og rosa som hun selv, så grønt- og naturhvittprosjektet listet seg tilbake i veska uten å spørre om den passet, etter en "jeg liker ikke grønt!"-uttalelse tidligere på dagen. Rosa-blått- og lillanøstet som var med på turen fikk ros for gode farger fra mottager.

3 kommentarer:

 1. Nydelig...og ja....helt klart at håndvask er bedre på klær som er plass til i handa.....håndvask er først kjipt når man ikke kan trykke vannet ut av plagget i en omgang!! Nemlig!!

  og toppen er jo bare ursøt.....(hvis det er noe som heter det da:-p)

  SvarSlett
 2. Så flott trøye! Den kommser sikker til å bli populær, og så lekkert garn. Hyggelig blogg å besøke. Ha en fortsatt flott søndag.

  SvarSlett
 3. TUSEN TAKK, Merete! Den er helt nydelig! Og så så myk! Vi er takknemlige for at gradestokken nå viser under 28 grader slik at vi kan driste oss til å prøve den på uten å føle oss som uansvarlige foreldre. Herlig!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.