29. mai 2008

"#%%#!!

IMG_1278
Når venner får barn, prøver jeg å følge min gamle arbeidsfordeling; hvis de lager barna, lager jeg genserne. At norske kvinner i gjennomsnitt føder 1,9 barn var ikke med i beregningen, så jeg har begrenset meg til å lage til storebror/søster, så får minsten arve. En hard verden, men that's the deal. Hvordan skal jeg ellers få tid til å strikke fjorten gensere til Amund til høsten?


Siste prosjekt(er) ut er til en jeg tror tåler få en slik genser. Den startet som den grønne-og hvitstripete som jeg fremdeles strikker på (nå til meg selv, aldri så galt....) så ble den planen kullkastet, fortsatte med Child's placket sweater som ble etter to forsøk noe som ble bra, men som trengte noe for å skille seg ut av mengden av like gensere. Nusselig på forsiden, og et-eller-annet på baksiden. Ikke alle dager med baby er like morsomme.

IMG_1277

Uflaks for Øydis, så har jeg nettopp kjøpt Subversive crossstitch, en korsstingsbok av den sorten mamma syntes var teit. Brodern falt pladask. Jeg og.


Såklart klarte jeg å sy det slik at det ble helt usynlig første gangen, så det måtte tas opp igjen. "#%"#%" !! Dekkende beskrivelse, ja.


Så etter tre bomstrikk og en bomsøm skulle det bare mangle at den kommer bort i posten.

13 kommentarer:

 1. Kjempetøff, Murf! Og boken er flott - den mest satiriske boken jeg har, tror jeg.

  SvarSlett
 2. Åååå, det var en skikkelig kul genser du har strikket! Er imponert over din fantasifullhet, send gjerne litt nordover (+litt sol, da blir jeg fornøyd!)(men egentlig så aner jeg jo ikke hvor du bor, selv om jeg mistenker Oslo, så fryser du kanskje like mye som meg?!?)
  Ha ei fin helg ihvertfall!

  SvarSlett
 3. Utrolig kul genser! Du har fått en award av meg, titt i bloggen min

  SvarSlett
 4. Så tøff genser! :) Men er nok ikke for hvem som helst, nei! hihi :p

  SvarSlett
 5. Den er superfin! Og vi elsker broderiet (og all min sympati for å måtte gjøre det to ganger, det skal jeg huske på at det er dobbelt arbeid!). @ gledet min mann seg stort over også ;o)

  SvarSlett
 6. Jeg synes du beviser at man aldri skal gi opp! :-) Genseren ble kjempefin og takk for tips om utrolig kul broderibok.

  SvarSlett
 7. Veldig stilig genser det der! Helt klart!!!

  *krysser fingre og banker i bordet* mot dine dårlige forutseelser;-)

  SvarSlett
 8. Knallstilig! Og en genser som ingen andre har maken til:)
  Det er moro det!
  Ønsker deg en flott og kreativ helg:)

  SvarSlett
 9. Heisann. Takk for invitasjonen :) No har eg kosa meg ei lang stund her i bloggen din. Her var det masse spennandes og ny inspirasjon. Å fy søren den kassa med garn kunne eg også godt tenke meg. Heldiggris du da :) Ønsker deg ei fortsatt fin helg.
  Klem fra Ronille

  SvarSlett
 10. Råkul genser! Hvor mye garn brukte du? Jeg vil strikke sånn!

  SvarSlett
 11. Nå vet hva jeg endelig hva jeg skal gi Espen til jul. Han trenger noe fint å henge på veggen. Eller kanskje han skal få en ny genser??

  Hihi, bra jobba;-)
  Camilla

  SvarSlett
 12. Den ble kjempetøff!!! For spesielt interesserte selvsagt;)
  Herlig!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.