9. april 2008

Oslotur

shoppings

Når man drar på tur alene sammen med en liten gutt på 20 måneder, så bestemmes innholdet av turen av ham. Det store nå er å kjøre buss, tbane og trikk, så da slo jeg to fluer i en smekk og fikk dratt på garnbutikker som ligger langt fra hverandre, Mauds garn på Tveitasenteret, Nøstebarn på Bjølsen og Tjorven på Majorstua.

Litt hamstring må til, når man har flyttet fra sivilisasjonen! To Evilla 8/2, et rødt Askeladen merinoull, og et nøste Rowan felted tweed, skal testes ut før jeg bestemmer meg for om jeg skal ha jakke i dette.

Barnet har en tålmodig mor; vi tok buss/tbane i 2 1/2 time, og deretter rulletrapp (!) opp og ned i 20 minutter. Fortjener litt garn etter en slik maratondag? 

11 kommentarer:

 1. Hehe, jeg skulle til å si at du fortjener premie, men kom på at det fikk du jo :-) Imponert over kollektivkondisen!

  SvarSlett
 2. Konge!!! :D Og deilig garn blir det jo helt garantert.. prrr. kasjmiiiiiiir!! :D Da blir jo lykken fullkommen!

  SvarSlett
 3. Dette var en dugelig fangst, selvsagt akkurat som fortjent!
  Nydelig garn - jeg gleder meg til å se hva du skal lage :-)
  Rowan Felted Tweed..mmm...jeg må ta en tur til Tjorven i aller nærmeste fremtid!

  SvarSlett
 4. Du verden, for en utholdenhet! Hvilken av disse butikkene har Evilla og Rowan? Jeg skal til Oslo i sommer, for tenk.. og kan faktisk se for meg at jeg kommer hjem med et og annet garnnøste ;)

  SvarSlett
 5. Tjorven hadde dessverre tynt utvalg av farger i Rowan felted tweed, og Berninabutikken i Akersgata var utsolgt (men hadde mye annet Rowan som en stk trikkesugen unge ikke lot meg få kikke lenge på).

  HanneJ:
  Maudsgarn på Tveitasenteret har Evillagarn (pluss mye annet rart) og Tjorven på Majorstua har Rowan. Berninabutikken i starten av Akersgata har også Rowan.

  SvarSlett
 6. Var det ei lang rulletrapp?

  SvarSlett
 7. Tror jeg faktisk muligens må legge inn en permisjonsekspedisjon til Tveita! Takk for tipset!

  SvarSlett
 8. Sier som Tora, for en kollektivkondis (Tora, hvis du leser dette så skal du vite at jeg stjeler ordet ditt til annet bruk ;p)!
  Så flott tur, nesten som en ekspedisjon dette :)
  Det blå evilla-garnet var helt nydelig.

  SvarSlett
 9. ooh, hva du har fått tak i:-D syttitalls strikkeguru *sukkemasseoglengselsfullt* og det flotte garnet *sukkemenikke sååå massesom etterguruen*

  Jaaa,,,,,nyt det litt for meg også!!!

  SvarSlett
 10. Fantastisk dag både for mor og barn tenker jeg :) kanskje jeg skal ta med to-åringen min på en lignende tur, god ekspedisjons-ide! Har kost meg litt her i bloggen din nå, greitt at jeg linker til deg?

  SvarSlett
 11. Nydelig garn...har akkurat kjøpt maken til det røde evilla garnet..problemet er at jeg ikke aner hva jeg skal strikke av det...ikke så flink med sjal. Ha en kreativ og super uke.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.