22. februar 2008

Snike til seg gratisbøker

bokstabel

Hvordan skaffe seg hobbybøker når man egentlig skal spare? Det dumper stadig vekk noe tungt i postkassa vår, og jeg kunne mistenkes for å bryte løfter om å bruke mindre til personlig forbruk.

Men løsningen er snublende nær;

Metode en: man melder seg inn i bokklubben.no og får velge bøker for 750 i velkomstgave. Det gjelder også obskure strikkebøker. Bokklubben har 813 treff på strikking, så noe skal man alltids få brukt gavekortet på. Advarer bare mot at du må være medlem i ett år og huske å avbestille alle medlemsbøkene sånn hver fjortende dag eller noe. Hurra for nettmedlemskap i så måte. Få mail om ny hovedbok, og gå da rett inn på bokklubben og avbestill.

Metode to: man synes spørreundersøkelser er litt gøye greier (ett av mine avvik, jeg vet) , og melder seg frivillig på www.panel.no til å svare på kryss-av-skjemaer om reklamer, fiskepinner og forsikring. Hver gang du svarer på en undersøkelse får du feks 10 poeng. 20 undersøkelser senere kan du veksle inn poengene dine i gavekort på feks bokkilden (eller donere til redd barna, men idag er jeg ikke i det gavmilde hjørnet) 200 poeng= 200 kr i strikkebøker.

Resultat? Vakre strikkebøker som ikke koster noe. Aaaah! (Ok, tid er penger. Kaste bort tid på å avbestille bøker og svare på spørsmål om reklamefilmer for IKEA er tid du kan bruke på andre ting. Men det er en god følelse å tro at det er gratis!)

2 kommentarer:

 1. Tid jeg allikevel hadde brukt på å suse omkring på nettet er "gratistid".

  Panel.no har jeg ikke sett, men det kommer selvfølgelig både bokklubb-mailer og strikkebøker til min postkasse også.

  Kos deg med bøkene!

  SvarSlett
 2. Gratisbøker ja, der er jeg også god :)
  Rakk å melde meg inn i en hel del bokklubber mens man fortsatt fikk 1000 kr i gavekort jeg. Har fortsatt rett over 2000 kr igjen som jeg ikke riktig vet hva jeg skal bruke på.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.