12. desember 2007

Kjært barn har mange farger

Håkei, jeg har hengt meg opp i Elizabeth Zimmermanns baby surprise jacket (pluss enda ett eksempel her ) og er stadig på utkikk etter multifarget garn til denne. Er ikke strikket ennå, kun på to-do-lista mi, et stykke nedpå. Nevnte jeg at jeg har en tendens til å få hangups på ting? Så nå har jeg multifarget sokkegarn, multifarget garn fra Peru (dvs fra husfliden på Bodø, og jeg var på jakt etter et annet garn) og til og med noe Noro silk garden. Så mye garn trenger man ikke til en jakke! Skulle tro det var voksenstørrelse, slik jeg hamstrer inn garnalternativer.

Og jeg som strengt tatt synes multifarget garn er rotete og blir tvilsomme i mønstrene? Hmmm. Muligens jeg er for pirkete med at jeg vil at jeg selv skal bestemme mønsteret, ikke garnet.

2 kommentarer:

  1. Dette garnet var jo kjempelekkert! Har bestilt multifarget garn som jeg venter på, og det skal bli sjal. Ha en god dag hilsen fra asterix.

    SvarSlett
  2. Skjønner veldig godt at du henger deg opp i den jakken. Jeg hadde bare sett den i ensfarget før jeg så linken din, og da blir den jo litt kjedelig. Hanne Falkenberg har en jakke som ligner veldig på denne i striper.

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.