28. november 2007

Juleverksted i november

Vi har flyttet fra Oslo til Sørlandet, og foreløbig kjenner vi ikke så mange her selv om jeg er vokst opp her. Min generasjon har flyttet fra byen, og nå vender noen tilbake (meg inkludert). Etter å ha bodd et annet sted i tolv år, så er det ikke så rart at det tar litt tid å føle tilhørighet igjen.

Så ikveld har jeg kastet meg med på husflidslagsmøte. En på min alder, så muligens ikke det store treffstedet for nye jevnaldrende bekjente, men moro å få møtt noen som er interessert i håndarbeid. I desember er det strikkekafe med Arne og Carlos i regi av husfliden, jeg får prøve å stikke innom.

Så ikveld laget vi stjerner av pil og sibirkornell. Sibirkornellen er rød og stilig, jeg har lyst på en slik busk i hagen.(hei, vent litt, vi har jo hage! Uvant tanke!) De andre laget stjerne etter mønster, med mose på, nykommeren var anarkist og laget sin egen. Pyntet med pepperkake, og følte meg riktig så alternativ.
8 kommentarer:

 1. Har akkurat flyttet tilbake til sørlandet selv så kjenner meg igjen her... Kjenner jo nesten bare familien og de jeg jobber sammen med!

  SvarSlett
 2. Var på juleverksted sjøl i går jeg, og det var så moro. Kjenner at jeg gleder meg til jula nå. Håper du treffer flere på din alder etterhvert; et sted må man jo begynne...

  SvarSlett
 3. hei.kransen var kjempe flott, hadde ikke annledning til å komme der.Skal på strikkekafe den 10 des, vi snakkes.hilsen nua-nua

  SvarSlett
 4. Hvorpå Sørlandet er det dere har flyttet til da?

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar i bloggen min:)
  Jeg synes kransen din ble kjempetøff!! Artig at du ikke lager blåkopi av det de andre lager - det er jo det som er kreativitet, ikke sant :)
  Jeg var i hagen til svigermor i går. Blant buskaset som ble med meg hjem, var faktisk et par digre greiner kornell. Jeg har ikke helt bestemt meg hva jeg skal bruke de til enda, så de står i vindfanget en så lenge,
  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 6. Hage du! Husker da jeg flyttet fra byen til hage --- mimre, mimre --- Du har noen flott år foran deg, særlig hvis du begynner å like den ;)
  Du skriver veldig bra, lekende og underholdende. Særlig den med å prøve ut sjølkomponerende mønstre på et hylende barn :D)
  Vet du, jeg er altfor god til til å gjøre sånne dumme ting som deg angående tommeltotter og sjølinnbillning.
  (Den der siste blir vel litt sterk uten et blunkesmilefjes, hva ;) ...)

  SvarSlett
 7. Kanskje husflidslaget ditt trenger litt fornyelser ;-)

  I vårt lag er det ganske mange "unge" (per definisjon ca som meg), men det er egentlig ikke så stor forskjell på oss - trives veldig godt sammen med de elder medlemmene våre også. Man merker ikke så godt aldersforskjellen når man har sammenfallende interesser!

  SvarSlett
 8. Hei, denne kommentaren gjelder den egendesignede vesten, men jeg fikk visst ikke til å kommentere i det innlegget...*rødme*

  Jo, det jeg skulle til å si er at jeg synes den ser fin ut, at den, tross fletter, ikke ser det spor sossete ut,..men så må jeg geipe litt da, og si at når man absolutt vil ha ensfargede restegarnsprosjekter...hehe;-)

  http://sipusa.neuro.no/

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.