7. oktober 2007

Ute- og uglestrikk

I kaldeste laget! Men det er ganske moro å sitte under sønnens vognteppe og strikke mens han begraver sykkelen min. Jeg kom med beundrende tilrop og vi koste oss glugg, begge to.


Uglejakka fra design.club.dk nærmer seg ferdig, men jeg må skaffe noen andre perler til øyne. Ugler har store øyne, ikke bittesmå kanppenålsøyne. Speeda ugler, kanskje?


Fargegjengivelsen ble litt urk! innendørs, ingen av disse to bildene stemmer helt på fargen. Når knapper og nye øyne er på plass, får jeg ta en tur ut med kamera og jakka.

Hele jakka veier ca 50 gram, sytrådstrikkersken slår til igjen! Garnet er Duo, 540 m på 100 g, dvs tynt og deilig ullgarn, sånn nøstebarnsaktig. Det beste er at de har flere farger enn nøstebarn, og mange fine nyanser. Det aller beste er at jeg kan kjøpe det i Kristiansand, og slipper helt til Oslo for å fylle opp lageret.

Mønsteret er fra design.club.dk som har mye fint! Kan kjøpes feks på nettet, eller hos pinnsvindesign.no eller hos Karmin i Kristiansand.

3 kommentarer:

 1. Hehe, ja det ser flott ut med litt utestrikk:-D og uglejakka blir nok fin den, er forresten enig angående øyestørrelsen...

  SvarSlett
 2. De uglene er så tøffe!
  M er helt opphengt i ugler for tiden, takket være Ole Brumm-bøker. "Oh-oh-oh" sier hun bare hun så snart hun får mulighet.
  Hadde det gått an å lage et lite skjerf med en eller to ugler i hver ende eller noe sånt tro?

  Hilsen hun som lærte å strikke for åtte dager siden...

  SvarSlett
 3. Fine ugler! Er i gang med jakke nummer to, har fått ei bestilling til eit tvillingpar som snart skal bli fødd.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.