26. april 2007

Pea Pod ferdig!

Ferdig med Pea Pod! Eller... ferdig for lenge siden, men det tar tid å kjøpe knapper. Så nå må jeg ha en avstemming om det er for feminint med bladmønster på jakka, eller om det er greit? Likte godt sideknappinga!

Kan skryte av at dette er mitt første forsøk på engelsk mønster, og det gikk knallgreit! Kjekt å vite når man surfer på verdsveven og finner inspirerende ting.
.

6 kommentarer:

 1. Så utrolig flott jakke!!!! Den ble skikkelig fin, og det er ikke for feminint med bladmønster. Den blir nok kjekk å ha i barnehagen til høsten.
  Du har masse annet pent på boggen din, så jeg kommer innom på besøk senere :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jakken en ble veldig fin! Skjønn farge for en gutt (jente også for den saks skyld). Gleder meg til å se ditt neste arbeide..

  SvarSlett
 3. Superdupert, Merete! Denne ble bra!

  SvarSlett
 4. Jakka var fin den,bra du fekk knappane i no då :)

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 5. Hei Merete!! Svopp så var jeg innom bloggen din også! Du vet - det skal lite til for å imponere meg på strikkefronten. Så at noen greier å strikke en så fin jakke, det sitter jeg bare å måper over. Den var nydelig! Amund er heldig. Eirik Arve brukte jakka si veldig lenge - et fantastisk plagg. Tusen takk igjen! Kos dere videre, hils mannen!Og Amund! God klem!

  SvarSlett
 6. Utrolig flott jakke! Og jeg foreslår at du sletter spørsmålet om det var for feminint, for du fyrer opp en feminists hjerte med sånne kommentarer. Jeg er mer bekymret for at Adine går rundt som en rosa sky. ÆSJ!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.