2. september 2022

Så glad blir man av ny genser


Så glad kan man bli av ny genser! 

Jeg har jo som slagord at jeg ikke strikker genser på bestilling, men så omgikk vi det slagordet med at vi bytter håndverk, og det er jeg jo glad i å gjøre. Så jeg strikket genser, og får keramikk (og masse hjelp med Excel) tilbake fra kollegaen min. Bra bytte!

Genseren har vært et bereist strikketøy, siden det har vært sommerstrikketøyet i telt og sørlandstur, og på den måten var det ikke et kjedelig strikketøy, siden transportetappene (alt det ensfarga) ble tatt i ferien. Og i tillegg fikk jeg gjort litt hjernetrim, siden ønsket var glidelås foran, som originalmønsteret ikke har. Men jeg liker jo å tro at jeg får til alt, så jeg fikset glidelås og flyttet diagrammet nedover for  å slippe å få glidelås midt i dramaet i front. 


For genseren er en liten tegneserie, med elg og jeger og bakpå ryggen går det galt for elgen.  Aiai. 
Mottager er ikke jeger, men synes den var en gøy genser. Vi støttet det lokale næringslivet, dvs Trådsnella i Lørenskog, og kjøpte Sandnes Smart som jeg synes er et godt garn å strikke av. 
Han valgte farger selv, og komboen mellomblå, mellomgrå og kitt gjorde susen. Jeg sydde på glidelåsen i lunsjen denne uka, i et tappert forsøk på å bli ferdig før høsten kom. Det er dedikasjon. 

Mønsteret er Elgjegergenser av Jorid Linvik og jeg brukte Sandnes Smart og strikket str L. Det gikk naturligvis med mer grått enn mønsteret sa, siden vi flyttet litt rundt på mønsterborden og valgte høy, dobbel hals.

Dobbel glede her altså. Jeg får keramikk i bytte, og så vet jeg at jeg aldri mer står fast i Excel. Og takk til kollega HP som stilte til fotoshoot etter overlevering. 
 

2 kommentarer:

  1. Hei, så flott resultat. Den glidelåsløsningen ble veldig fin .Litt misunnelig på den der Excel dealen.....

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.