22. januar 2020

Zebra


Hva strikker du på, mamma? En zebra?

Alt er mulig, men dyreprint er heller sjeldent i garderoben her i huset. Zebrakostymer også.

Jeg er glad i mine Vertice Unite-sjal fra tidligere, men de er fargeklatter av noen sjal, og jeg savnet litt mer svarthvitt og bare striper. Så da ble det svarthvitt og bare striper. Designeren Stephen West er en av de mest fargerike i strikkeverden, så det føltes litt å banne i kjerka med å strikke mønsteret hans i bare to farger, men alt er lov.


Billedserien "Kvinner som ler alene med salat" har fått en oppfølger, kvinne som ler med sjal. (Prøv selv å stå i gangen og late som alt er helt vanlig, mens kollegaen din tar bilder av deg og sjalet ditt i lunsjen. Takk for hjelp med bilder, Grete! )Og jeg er veldig fornøyd! Kjekt med et stort sjal, for jeg liker å surre meg godt inn. Og så passer det fint til alle mine svarte plagg. Og hvite. Og alle de andre.


Baksiden er også veldig fin. Det er upraktisk med sjal som bare funker på en side, så heia pen bakside. 

Sånn ser største størrelse i sjalet ut i to farger, surret rundt halsen to ganger. I Arwetta classic blir det passe tynt, og ikke så stort at det blir mer sjal enn at det får plass rundt halsen, og til og med sikt ut.


Og så hele sjalet på bakken. Jeg valgte å strikke alt i striper, selv de feltene som vanligvis er en farge, for en mer helhetlig følelse.

Fornøyd! Zebra eller ikke- det ble akkurat sånn jeg tenkte det skulle bli inni hodet. Og da er alt bra.

1 kommentar:

  1. Synes det ble kjempefint! Mye roligere med sort og hvitt i stedet for så mye farger :)

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.