27. desember 2018

Oppi grana sitter ekorn og småfugler


Siste vottepar i år er samstrikkvottene i Vottelaugets adventssamstrikk. Vakre votter med ekorn, kongler og fugler, og med Wenches gode sans for fine detaljer var de morsomme å strikke, og ble flotte votter. Ta gjerne en titt på ale de fine vottene og fargekomboer som alle har brukt på feks Instagram (søk på #julevotten2018) og bli inspirert! De gjorde seg i to farger, men det går også an å strikke feks ekornet i en farge, og fuglene i annen farge. Mine ble rustrøde, noe som ekornet likte, og kanskje er det rødbrune fugler som sidensvans eller spurv? 
Som dediktert strikkeblogger tok jeg vottene med på jobb idag for å kunne snike meg til fotografering i dagslys, men endte med å ta bilder inne istedet. Dommen for ute var kaldt og glatt, og det holder å ha brukket armen en gang i år. Trenger ikke gjenta suksessen. 
Jeg har brukt totalt 60 gram garn, mintgrønn PT2, hvit Pickles Pure Wool og rødmelert Tove fra Sandnesgarn, en av de nye fargene i år. Kan anbefales! Jeg vil bruke den fargen mer, når jeg finner nøstet igjen, for det ble kidnappet i går til å lage vindelbro med. Oh well. 

Mønsteret er Fabelaktig, og kan kjøpes på Ravelry. Vi er ferdig med samstrikken, men vakre votter er jo gøy å strikke, så det er bare å la seg inspirere. Godt mønster, og er du i tvil om fargevalg, så er det veldig mange vakre votter å la seg inspirere av. 


3 kommentarer:

  1. Nydelige votter. Synes det var veldig flott med rustrød.

    SvarSlett
  2. Kjempefine votter, og takk for info om Tove garnet, for jeg falt så for fargen da jeg så vottene på Instagram.

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.