7. oktober 2018

Ut ut ut


Akkurat nå må du ut og ta strikkebilder. 
Høsten er i gang med fargeshowet sitt, og sjansen for å få gode bilder med strikkeplaggene er nå. 
Så ut ut ut! 

Ut og ta bilder i skarp høstluft og fine bakgrunner. Som strikkeblogger burde jeg hatt en million plagg klare til bildetaking akkurat nå, for høsten har mine favorittfarger, og det ser ikke så teit ut å posere i strikkeplagg som det gjorde i sommer i 25 grader. Flaks at jeg nå har dilla på å strikke Speedy selbumittens, så jeg har noe å ta bilde av også. 
Det er så mange fine fargekomboer der ute nå! Hva med mørkeblå sammen med lilla? Nypesesongen er også på hell, men jeg rakk å få dem med på bilde i år også. Nyperødt er fint sammen med brunt. 


Et lite tips; ullvotter kan dyttes på trevegger eller planker, og så henger de der mens du tar bilde. Borrelås på vegg. Denne veggen er ny og fin (ungdomsskolen i nærheten), men jeg er svak for vindskjeive, skakke, malingsavflassete gamle skur og løer, og henge opp på det. Levd liv møter nystrikk. Mye fine bakgrunner der. Det er ute det skjer, altså. 

Og her er bakgrunnen til vottene denne gangen; i skolegården til nærmeste skole ligger det masse steinplater. Om det er ment som skulptur eller sitteplass, eller uttesting av materiale er jeg usikker på, men det er veldig fine bakgrunner. Det er ikke høstfarger på dem, men det er ute med naturlig lys, bakgrunnen er nøytral og pen, og det er en fin måte å gå en liten tur i nabolaget. Offentlige plasser har ofte veldig fine, store ensfargede flater som er supre som bakgrunner. Etter jeg begynte å se etter dem, så er de overalt. Anbefales! 

Vottefakta denne gang:
Speedy selbumittens. 
De grå og hvite er strikket i dobbel tråd Tumi på pinne 5. Veier 100 g.
De brune er strikket i dobbel tråd Finull (lysebrun) og en tråd Vamsegarn fra Rauma på pinne 5. Veier 77 gram. 
2 kommentarer:

  1. Flotte bilder, og lure tips! Jeg har vært ute og tatt bilder i dag, faktisk :) Noen strikkebilder og noen bare høst. Det er så mye fint å se når man vandrer litt rundt!

    SvarSlett
  2. Ja, dagen idag var virkelig bra for bilder og utetid!

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.