5. juli 2018

Blondekyse


Jeg håper dere har mer spenning i hverdagen enn at noen satt ytterst på stolkanten med hvite knoker i spenning på hvordan babylua ble som jeg har skrevet to innlegg om hvordan den ble spent ut for å få et pent resultat.

TA-DA-DA-DA-DA!

Sånn ble den. En yndig liten sak som enhver baby kommer til å kle. I mangel av små mennesker i umiddelbar nærhet som kunne vært modell her, så får dere bare tenke dere hvor nusselig en baby blir med denne på hodet. Eller Winston Churchill. Det er en hypotese om at alle babyer ligner i en fase på Winston Churchill (minus sigar), så han hadde sikkert kledd denne lua, han også.

Jeg strikket den i gave, og fordi jeg synes blondemønsteret på lua er utrolig fint, så da fristet det å kjøpe mønsteret, så jeg kunne bruke det på toppen jeg improviserte til datteren. Mønsteret kommer fra Knitting for Sif, og heter Erantis hue. Den er en liten serie over samme blondetema, med lue,
topp og skjørt.

Et lite innspill til mønsteret er at den norske oversettelsen bærer litt preg at det er skrevet på dansk, med slå om istedet for kast.Men fullt forståelig. Jeg ville kanskje strikket lua med å starte bakerst og økt ut istedet for å strikke blonden, felle av kysekanten, og så plukke opp masker og felle til bakhode etterpå. Men da måtte jeg tenke selv, og i denne sommervarmen driver jeg ikke med det.

Det gikk 20 gram Malsen og Mor Supersoft i fargen Pelargonia til lua, så da måtte jeg finne en pelargonia å ta bilde sammen med. Knakende fin farge med spill i rødt, cerise, oransje og lilla, men hovedintrykket er vel rødrosa.

Konklusjon?
Nydelig mønster på lua. Og veldig søt.

1 kommentar:

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.