17. juni 2018

Guide til køstrikk


Sommeren nærmer seg; og Merete er her for å hjelpe deg finne det perfekte strikketøyet til fornøyelsesparkene. 

Hva? Strikketøy og fornøyelsespark? Hører det sammen? Det riktige svaret på det er JA. 

Lørdag var vi på Tusenfryd, og selv om det er overkommelig med kø, så er det endel tid tilbrakt sammen med mange andre mennesker mens du venter på at de foran deg skal gå vekk eller kjøre karusell, sånn at det blir din tur snart. Da anbefaler jeg et lite strikketøy, slik at tiden i køen blir strikketid og ikke ventetid. 

Ikke anbefalt strikketøy:

-blondestrikk som  må telles på og følge diagram, siden folk i kø sjeldent har forståelse for at de må være stille mens du teller. 

-strikketøy som er så stort at det fortrenger alt annet i veska di. Det er tungt nok å vandre rundt i en fornøyelsespark hele dagen, så å ta med seg sengeteppet du strikker i tykt garn, er ikke en vinner. 

-strikketøy som ikke kan strikkes stående. Det er veldig sjeldent at du får sitte i kø, har du kapret deg en sitteplass, er du mest sannsynlig allerede satt deg i Tømmerrenna eller sitter på en kafe, og da er du ute av køen. 

-strikketøy som ikke tåler å bli stappet nedi veska i en fart. Dersom du må strikke ut omgangen før det er greit å legge fra deg strikketøyet, kan det være at de bak deg blir utålmodige. 


Anbefalt strikketøy 
-alt annet enn det over. Helst noe smått som kan stappes i veska i rekordfart, og ikke stikke ned noen i køen (om det så er fristende) når du må legge vekk strikketøyet. Og helst noe som tåler isflekker. 

-strikketøy som matcher attraksjonene. Gult strikketøy til Loopen, rosa strikketøy til sukkerspinnet, blått strikketøy til vannattraksjoner. Tross alt blir det tatt mye bilder i fornøyelsesparker, og du vil vel ha instagramvennlig strikketøy når du skal legge ut bilder av strikketøyet i køen? 


Følger du punktene over, overlever du en dag i fornøyelsespark. 
Husk også solkrem, solbriller, regntøy, gpstracker, skritteller, ekstra kredittkort, lommetørkle, støvler, reisevaksine og skrivesaker. 1 kommentar:

  1. Mange lure tips! Jeg prøver også å gå for strikketøy på rundpinne, men det sier seg kanskje selv :D

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.