1. november 2016

Høstløv

IMG_6774
Det er noen høstløv igjen på trærne. Noen få som ikke har blåst ned ennå. Så vi fant et tre, og jeg fikk stilt meg opp sammen med de gyldne bladene. Det var enten høstblader eller gresskar som rekvisitt, jeg gikk for høstløvene.


Høsten er litt sånn. Du tror du har masse tid til å ta bilder i gnistrende høstløvlandskaper, men når du tilslutt er klar og ferdigstrikka, så har bakgrunnen din stukket av og blåst bort.


IMG_6766

Prosjekt Strikk lue til huet er såvidt sparket i gang.  Jeg har vært så fornøyd med tistelvottene mine i fargevalget, at jeg tenkte at en lue i samme farger var en knallide, og da kan jeg jo late som om det var et sett fra starten. Strikker du i samme farger, så vil jo ting se ut som det er et del av et ett, selv om de er forskjellige. Og påpeker de at de er ulike, da er jo intimgrenser krysset for lengst.

IMG_6753
As the leaves begin to fall heter lua. Gratismønster, og jeg brukte totalt 45 grsm av Sandnes minialpakka og den lillaen er en rest av Du store Alpakka. Min ble tettsittende pga strammere strikk enn i oppskrifta, men pent.14 kommentarer:

 1. Vakre bilder! Den lua kledde du godt!

  SvarSlett
 2. Sjå der ja , lua ferdig og utrolig vakker ble den. Og helt matchende til høstens farger!

  SvarSlett
 3. fin lue i spennede fargekombinasjoner. (hilsen en som nesten alltid strikker blått)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg mangler blått hos meg, det går mest i andre farger.

   Slett
 4. Kjempefin! Så langt hår du har fått, må ha vært en tid siden sist bilde :-) Hilsen fra meg på tur over dammen!

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilder! Akkurat den fargesammensetningen har jeg ikke tenkt på før, men den ble jo veldig bra :) Bare et lite tips: det ser ut til at linken til oppskriften ikke funker...

  SvarSlett
 6. Ser ut til at den funker nå! Puh! Takk for at du sa ifra.

  SvarSlett
 7. Det ble et flott sett! Og godt du rakk å ta bilder før de siste bladene falt. Her (og sikkert hos dere også?) er det hvitt i dag. Da trenger man både lue og votter!

  God helg!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.