14. august 2016

Lurøy strikkefestival 9.-11.september
Hva skal du i starten av september, Merete?

Jo, jeg skal dra nordover, til Helgelandskysten og besøke Lurøy strikkefestival sammen med mange andre. Lurøy strikkefestival har en god blanding av strikk og musikk  og god mat og workshops med Kari Hestnes og Hønsestrikk, og markedsplass og jeg tenkte å komme med vepsejakka og fortelle om hvordan jeg strikket den , og sene kvelder med strikking. Ikke en dum måte å tilbringe en helg på!


013

Ikke nok med at jeg jobber hardt med ryktet som strikkeposør, så ble jeg spurt om å være strikkekåsør på fredagen. Som strikkeblogger med vekt på fjasestrikk, så tenkte jeg at det burde vel være en fin ting å prøve seg på, så jeg er med.

Altså mange ting å få med seg andre helgen i september om du tenkte deg til vakre Onøy på Helgelandskysten! Treffes vi der?

Lurøy strikkefestival er aktiv på sosiale medier, så de har egen facebookside og nettside med program og praktiske opplysninger.

3 kommentarer:

  1. Fikk litt sånn Mary Poppins-assosiasjoner av det bildet. Bortsett fra at hun så klart ikke var på langt nær så stilig antrukket som deg ;)

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.