9. august 2016

Knapt om plassenRing, ring! 

-Hei, det er oss fra ekstreme samlere! Vi får inn på radaren vår at det er usunt mye knapper lagret hos deg, og ville vite om det stemmer? 

- Joda, det er nok knapper her til å tippe skalaen over til liten hobbybutikk, men til mitt forsvar, så bruker jeg altså knapper ofte til strikkeplagg. 

-Jaså? vi har fulgt strikkestatistikken din på Ravelry (storebror ser deg, vet du), og den sier at i 2016 har du til nå brukt 35 knapper. Våre forsiktige anslag sier at du med ditt årlige forbruk har nå knapper til du er 136 år. 

- Javel? Hjelper det at jeg forteller at jeg har flere knapper på vei i posten? 

- Er du komplett sinnsyk? Flere knapper? Hva skal du med alle disse knappene? 

- Bruke dem, vel? Og holde ut trenden med åpne jakker uten knepping? En dag når zombieapokalypsen kommer, så får iallefall jeg og familien lukket jakka uten problemer uten å måtte forsere gjenger med zombier som herjer utenfor strikkebutikker. Det hadde du ikke tenkt på, hadde du vel? 

-Jaså? Så det er ren overlevelsesstrategi? Nei, når du sier det på den måten, så... Men takk for praten! 

- Selv takk! Morna! 
Knappene bor hos meg i fine metallbokser. Jeg er svak for metallbokser og fin emballasje. For tiden lider jeg meg igjennom en boks med kaneldrops, fordi boksen var så fin og kan brukes til knappeoppbevaring etterpå.

De er sortert i hver sin boks etter type (ikke farge, og ikke Dewey, jeg har ikke tippet over), slik at jeg kjapt kan finne like, og finne hva jeg vil ha. Det er en eske til Baliknapper, perlemorsknapper, treknapper, Snella&Petronellaknapper, plastikknapper, epleformede knapper, glasterte kokosnøttknapper, ordknapper, prikkeknapper, stofftrekte knapper og en boks med arveknapper fra farmor.

Mulig jeg får flere telefoner fra Ekstreme samlere. Garnet slår vel ut på radaren snart.


10 kommentarer:

 1. Hihi! Men, lide seg gjennom kaneldrops? Det høres jo nydelig ut spør du meg. Men jeg har tidligere kjøpt et par bokser med sånn muselort (små lakriskuler) i København av samme grunn, og det er ikke av den typen lakris jeg er så glad i. Man må lide for å få fine bokser til knappesamlingen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg elsker kaneldrops, men disse var ørlite sterke. Men kan jo ikke kaste dem! Hihi. Muselortlakris har jeg også spist nettopp, av samme grunn som deg. Jeg klarte å dytte lakrisen på kolleger, flaks for meg, så nå har jeg to bokser til. yes!

   Slett
 2. Hva har de ikke ringt angående garnlageret enda? Du har jammen sneket deg unna i lang tid, nå! Flashet stashet mitt i dag, og blir egentlig like overrasket over hvor mye jeg har hver gang jeg drar det fram. Du slår meg absolutt på knappelager, for der har jeg kun tre-fire små bokser. Mine bor også i små bokser, siden jeg elsker bokser også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Lageret ditt slår mitt, men trøsten din er jo at du strikker styggfort, så du har jo en sjans til å bruke det opp. Jeg og, forsåvidt. Om jeg satser på å bli skikkelig gammel.

   Slett
 3. Det er godt du har argumentene i orden! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt kan forsvares med Zombieapokalypse!

   Slett
 4. Hi hi morsomt skrevet. Kjente meg godt igjen, nå har jeg ikke så dårlig samvittighet for de siste knappene jeg bestilte :)

  SvarSlett
 5. Haha så fantastisk!
  Jeg hadde knappelageret ute til lufting igår, for å sortere inn nykommere. Tenkte noen av de samme tankene, midt i blinken.
  Og så deilig at flere spiser godteri utenfor smakskomforen!
  Glimrende innlegg! /Carin

  SvarSlett
 6. Hihi...
  Så det er ikke bare jeg som har masse knapper altså...;)

  SvarSlett
 7. Fornøyelig og godt skrevet som alltid! Du slår knappelageret mitt på 1 1/2 boks, men jeg er litt misunnelig på deg da... 😜 Mye fint der!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.