16. april 2016

Pimp my ride

IMG_5556

Lillesøster har lenge siklet på storebrors sykkel, siden hun har vokst forbi sin gamle 16 tommer. Altså var det ikke noe folkekrav om ny sykkel til henne da vi kjøpte ny til storebror denne uka, siden det sto en på gårdsplassen allerede.

Sykkelen har fått en overhaling på sykkelverksted med nye bremser, smørning og sånt, men lillesøster ville gi den litt ekstra TLC, og ville skifte farge på den. Hvit og blått er pent, men når man kan velge blant alle farger, hvorfor ikke gullsykkel?


IMG_5562

Vi tok en tur til KEM i Oslo idag, og kjøpte sprayboks med metallic gull. Det var tre gullfarger å velge mellom, det sier litt om fargeutvalget! Kan anbefales å stikke innom, for gode råd (spray heller flere tynne lag enn et tykt, spray ute, det går mer spray enn du tror), og for knall utvalg.


IMG_5559

Så da gikk vi til verks. Avis under, for å slippe gullforgylt inngangsparti, og jeg styrte sprayboksen. Men det var så lettvint og gikk så greit, at lillesøster fikk prøve litt hun og, Tross alt var det hennes sykkel.IMG_5563

Late-Merete demonterte ikke hjulene av (det er jo lett å få de av, men noe drit å sette sammen igjen) , så det er litt gullflekker på hjula, men det synes sykkeleieren at ikke gjorde noe.

IMG_5561

Og vips! Ny sykkel. For en hundrings (gullsprayen). Gullsykkelen fortjener nytt trekk til setet, tenker jeg, og nye gummigrep, men ellers var jobben gjort utrolig kjapt. Og den er tørr, og kan brukes allerede. Vi satser på sykkeltur i marka i morra, håper alle andre har solbriller på, for dette kommer til å blinge!

Men sprayboks var gøy!

Montro om vi trenger gullgrill? Eller gullhekk? Eller gullspisebord?

3 kommentarer:

  1. Spray er konge ���� kjøpte en gammeldags rullator på loppis, og turkis spray i dag, så i morra skal æ leke mæ�� den ska pimpes opp med stæsj, og gis i 50årsgave til svigrrbror����

    SvarSlett
  2. Neimen ikke alle som har gullsykkel, nei! :) Stilig!

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.