5. november 2015

Runde tall feires

Kan alle treff på bloggen rekker opp hånda? 

-To millioner rekker opp hånda. 

Oioi! For et tall! 

Tusen takk til dere alle for å ha stukket innom, lest, kommentert, sagt hei på gata, oppmuntret til videre blogging, sagt at bloggen var inspirerende og bidratt til at strikkebloggen Monstermønster eksisterer åtte år etter at den ble startet. Og to millioner treff betyr at strikking fenger. (Eller at jeg har sittet og trykket på refresh to millioner ganger, dere kan selv velge hva dere tror). 

Takk for reisen til nå, så får vi se hvor veien tar oss videre. Til nå har jeg fått sjansen til å være med på strikketreff, truffet innmari mange hyggelige folk og til og med fått være med på en bok. Aiai! 

Så da tenkte jeg å gi en konkret gave tilbake, så i anledning to millioner kommer en liten gibort. Beklageligvis har jeg ikke gave til alle som stikker innom, men en gibort med to premier kan du bli med på, om du sier hei i kommentarfeltet innen 8.11 (søndag ettermiddag). 


Jeg har et eksemplar av Eventyrvotter å gi bort, (signert om du vil, så jeg kan gjerne klusse i den), det nyeste eksemplaret av opplag 2! IMG_4460

Jeg har også strikket et par Blåbærskogenvotter i blåfarger og hint av gult, om du vil forkjæle deg selv med nystrikka votter, eller vil bløffe på julaften med strikkeskillz.

Legg igjen en liten hilsen i kommentarfeltet om jubileumet, så blir du med i trekning om votter eller bok. Gi gjerne hint om bok eller vott er det du vil ha, eller om det er hipp som happ.

Lykke til!

Og TAKK! Jeg synes det er stas at bloggen leses og er aktiv ennå. Veldig kjekt, som vi sier på sørlandet (som oversatt betyr OIOIOIOI SÅ GØY!)

168 kommentarer:

 1. Tillykke, men når man kan blive både inspireret og underholdt på en gang, så kommer man gerne igen. Skulle lykkens gudinde stå mig bi, ville jeg elske et par votter fra din hånd

  SvarSlett
 2. Wow for noen besøkstall, og så fortjent! :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med jubileum - og veldig fortjent! Inspirerende og ikke minst en morsom blogg å følge!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse, det er jo storveis ( som vi si i nord ;o) )
  Boka frister veldig. Lykke til videre. Bloggen din er et must, så du ska nu bærre fortsett å skriv :o)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med bloggsuksessen!
  Jeg følger deg gjerne videre, og ettersom jeg allerede har skaffet meg boka 'Eventyrvotter' ønsker jeg meg aller helst blåbærvottene.

  SvarSlett
 6. Oddveig Flatebø Olsson5. november 2015 kl. 20:12

  Wow! Det er jo fantastisk�� Og så er det bursdagen din i dag også. Gratulere���� Det er så gøy å følge med på bloggen din jeg blir så imponert over alt du tryller fram. Jeg skjønner ikke åssen du får tid�� Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg votteboka.

  SvarSlett
 7. Hei! Du har insprert meg i mange år! Blir superglad for begge deler. Gratulerer!

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Håper du kommer til å fortsette i all framtid!
  Jeg ønsker meg et par votter a la Merete, det hadde vært stas.

  SvarSlett
 9. Gratulerer - ikke så rart med mange treff, bloggen din er jo knallbra! Jeg ønsker meg bok, enten nå eller til jul.. henr -a2@online.no

  SvarSlett
 10. Grattis med to millioner treff!

  Jeg ønsker meg boka, men det var litt vanskelig å velge, for vottene var innmari fine!

  SvarSlett
 11. Gratulera så masse! Bloggen din er så underholdande og inspirerande, innom kvar einaste dag :-) Har ikkje tålmodighet til å laga så detaljerte vottar sjølv, så hadde blitt veldig glad om eg kunne ha varma meg på dei i vinter!

  tina_gunther@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Jeg har nå vært innom deg i flere år, så jeg har sikkert "skylda" for noen av disse treffene. Årsaken til at jeg kommer innom er da det at du strikker så mye flott, og at du har evnen til å skrive utrolig fengende. Blir gjerne med de neste årene også, jeg. Må jo følge med på både flotte og morsomme strikkeprosjekter. Bok eller votter -det er uansett, det.

  SvarSlett
 13. Hei! Gratulerer med to millioner besøk! Ikke rart drt har blitt spass forresten, for det en en blogg vel verdt et besøk(eller to millioner).
  Om vinnerlykken skulle blåse denne veien får du foretavalget om nystrikka bok eller signerte votter eller hvordan det må var!
  Hipp hipp for to millioner, og måtte det bli minst like mange til!☆

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye med 2 mill! Du er en stor inspirasjon :) Den votteboka har jeg sikla lenge på og de vottene var superfine! Klem fra Line - lkjeldsberg@yahoo.no @linestrikk på instagram :)

  SvarSlett
 15. Wow, to millioner treff! Hurra! (Og gratulerer med dagen samtidig!) Må si at du har inspirert meg mye til både strikking og blogging, og jeg er stadig innom gamle innlegg for å hente inspirasjon til en teknikk eller noe annet. Og du er fargerik, det liker jeg!

  Jeg ønsker meg fortsatt votteboka, men sier ikke nei takk til vottene heller, de var überlekre!

  SvarSlett
 16. Gratulerer med flott jubileum og flott blogg, e jevnlig innom og får mæ en god latter og mye inspirasjon :) øverst på ønskelista står nok boka, mn de flotte vottan hadde og blitt tatt godt imot, så jeg sier hipp som happ:)

  SvarSlett
 17. Oi, glemte jo å signere, anonym 2032: stinemor i nord��

  SvarSlett
 18. Herlige tall - og vel fortjent! Ønsker meg veldig veldig bok, men sier absolutt ikke nei til vottene.

  SvarSlett
 19. Tusen takk for inspirerende blogg! Er alltid innom når det kommer nye innlegg. Votteboka måtte jeg bare anskaffe meg, så jeg ønsker meg votter om jeg skulle være heldig! Håper bloggen mangemange strikkeår til får!

  SvarSlett
 20. Gratulerer med to millionar treff og ein flott blogg! Eg har boka på ønskelista mi til jul, men seier ikkje nei takk til ferdigstrikka vottar heller :-)
  @dagruntor (instagram)

  SvarSlett
 21. Grattis med heftig besøkstal:-)!!!

  SvarSlett
 22. Gratulerer med gode resultater!

  SvarSlett
 23. Gratulera med jubileum og kjempeflott blogg. Eg er innom ofte men er ikkje flink å skrive.

  Dati

  SvarSlett
 24. 2 millioner hurra og gratulerer. Boka hadde vært super :-)

  SvarSlett
 25. Hurra, hurra! Gratulerer med jubileum! Vottar er kjekt!

  SvarSlett
 26. Hurra for deg og bloggen og for strikking som gjør det hele så bra! Håper på mange flere inspirerende innslag fra deg i framtiden! Hilsen Elise

  SvarSlett
 27. Gratulerer med to millioner velfortjente treff! Bloggen din er av dem man fortsetter å lese, fordi du kombinerer kunsten å skrive godt med å være flink til det du driver med. Hvis det er jeg som blir den heldige utvalgte, ønsker jeg meg votter!

  SvarSlett
 28. STORT og varmt grattis! ��������
  Ønsker å vinne Hipp eller Happ ����
  Varm klem Connie
  e-post: chp krøllalfra live.no

  SvarSlett
 29. det ville være skønt at vinde den fine bog:)

  SvarSlett
 30. Gratulerer! Det er vel fortjent! Du har en kjempeflott blogg med mye inspirasjon, krysser fingrene for en premie!

  SvarSlett
 31. Beste bloggen, som førte meg til vottelauget(Har lest ALLE blogginnleggene) Du skal fortsatt få treff fra meg!
  Vil gjerne gi bort boka til en god venn, om jeg er heldig.

  SvarSlett
 32. Hei og gratulerer til min favoritt strikkeblogg! Ikke bare har du supre tips og triks om oppskrifter og garn og slikt, men du har så mange artige innfallsvinkler også!
  Jeg krysser fingra for vottebok nummer to! Signert sådan!

  SvarSlett
 33. Ønsker meg votter! Nydelige!!

  SvarSlett
 34. Gratulere så mye :)

  tiramy på ravelry

  SvarSlett
 35. Utflytta sørlending her. Søster'n er tilbake på Sørlandet og sier veldig kjekt hele tiden. Haha! Nå fikk jeg endelig landa betydningen. Gratulerer med 2 mill. Så kjekt! Og for en fin premie- så veldig kjekt for oss da. Jeg er selvsagt med! Vanskelig å velge, men boka gir meg muligheten til å lage de og flere til, så holder en knapp på den. Fulgt deg i flere år, men ganske dårlig på å kommentere. Gå for 3 mill!

  SvarSlett
 36. Gratulerer! Feir med måte ;)

  SvarSlett
 37. Gratulerer med to millioner!! Så vanvittig kult!!! Blogging er vår tids slow reading - sunt for kropp og sjel!!! Og din blogg er vitamininnsprøyting. Alltid gøy å være her og lese det du skriver. Så skriver jeg hei for å delta og votter fordi jeg har boka :-)

  SvarSlett
 38. Blogg som inspirerer og underholder , bare å
  Kjøre på åtte år til!

  SvarSlett
 39. HERLIG! :) Flott tall :)

  Skjønn bok og sier slettes ikkje nei takk, menn akk så fine votter også da :)

  Lykke Til videre :)
  Klem Vibbedille :)

  SvarSlett
 40. Gratulerer med stort antall treff��. Jeg står for ganske mange av disse treffene, da jeg de siste 5 årene har lest alle innleggene dine. Jeg har snik-kikket inn i ditt liv, og fulgt deg og strikkinga di uten at du har sett meg, hi,hi. Jeg har fulgt deg til Bali, under flyttinger og i bokprosjekt. Jeg har sett de fine ungene dine vokse og all den fine ulla du tryller de lekreste plagg av, ofte pyntet med fine knapper. Min lidenskap for stripestrikk fikk jeg etter å ha sett dine stripestrikk, og sannelig har jeg strikket en regnbuejakke til meg selv! Det jeg liker aller best, er tekstene til flotte bildereportasjer. Du skriver med humor og engasjement. Takk for en fin blogg, Jeg ønsker meg bok eller votter, flotte gaver, begge er fine gaver. Hilsen Nina Børseth

  SvarSlett
 41. Gratulerer med 2 mill lesere! Har fulgt deg i flere år, og liker bloggen veldig godt. Fortsett sånn ☺hilsen Stine

  SvarSlett
 42. Gratulerer med to millioner!
  Mye deilig strikkecandy for øyet på bloggen din.
  Ønsker meg votter, jeg.

  SvarSlett

 43. Hei hei!
  To millioner gratulasjoner! Særdeles velfortjent!
  Eventyrvotteboka står veldig høyt på ønskelista mi :)

  SvarSlett
 44. Grattis med to mill! Og to millioner takk for inspirasjon, humor, fine bilder og alt det der. Jeg er såååå glad for at du blogger, hvert eneste innlegg leses. Jeg ønsker meg aller helst bok. Har kjøpt den digitalt, men det er nå litt mer stas med papirutgaven, da.
  KimmiePie på ravelry

  SvarSlett
 45. Hei! Gratulerer med store tall, håper du holder på i åtte år til

  Ravnejenta på Ravelry

  SvarSlett
 46. Gratulerer! Jeg digger bloggen din! Ønsker meg veldig de knallfine vottene :-) Hilsen Ingunn F.

  SvarSlett
 47. Gratulerer så mye med jubileet til en av mine favoritter i bloggverdenen. Gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 48. Rekker hånden op her. Klart du må ha 2 mio treff - du har en hyggelig blog med deilig strikk, gøy, lekre reisebeskrivelser og en holdning med kant. Flotte gaver du gir bort - jeg er helt klart til hele boken :-D

  SvarSlett
 49. Hei! (;-) )
  Gratulerer med to millioner! Helt sykt mange treff, men så er du og bloggen helt utrolig inspirerende også!
  OM jeg nå skulle være så heldig å vinne, så får du velge for meg - både bok og votter hadde passa finfint "här hemma i Sverige" :)

  SvarSlett
 50. Gratulerer med dagen!
  Med helsing frå ei som plar luske rundt her utan å seie noko. Eg oppdaga nemleg for fleire år sidan at vi har gebursdag den same dagen.

  SvarSlett
 51. Gratulera så masse! Du har den ein av dei mest inspirerande strikkebloggane!!! Vottar hadde vore kjekt!!

  astrid.eide@hotmail.com

  SvarSlett
 52. Gratulerer, så utrolig gøy! Og ærlig fortent, du er inspirerande, innovativ og har høg aktivitet, og eg vert like imponert kvar gong du poster noko nytt.
  Er eg heldig står vottar øvst på ønskelista, eg fekk boka til bursdagen min!

  SvarSlett
 53. Grattis till miljonerna! Din blogg är alltid rolig att besöka. Hälsningar från sydligaste Sverige till norra Norge

  SvarSlett
 54. Gratulerer med fantastiske besøkstall 👍👍 spiller ingen rolle hva jeg vinner - om jeg vinner 😉

  SvarSlett
 55. Gratulere! Bloggen din er inspirerende!
  Votteboka er allerede i flittig bruk:)

  SvarSlett
 56. Full av imponade, og bøyer meg i garnstøvet. Masse gratulasjoner sendes sammen med klemmer i fleng. Jeg ønsker meg såklart boka, men med unntak av signaturen kan jeg jo kjøpe den sjæl. Men votter �� Strikket av deg kommer skyhøyt på ønskelista. Tusen takk ��

  SvarSlett
 57. Gratulerer med to millioner! Vel fortjent med alt det flotte du produserer :) De vottene er de fineste vottene jeg noen gang har sett, elsker fargene! Men vinner gjerne boka også ;) Gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 58. Gratulerer! 2 millioner er et utrolig svært tall når man teller lesere!!!

  Jeg har fulgt deg i minst halvparten av de åtte årene, og i tillegg til å lese oppdateringene dine, vender jeg stadig tilbake til den fantastiske heldressen din! Den har jeg vist fram både her og der i årenes løp!

  Jeg er ikke så veldig tålmodig strikker som deg, i allefall ikke med flerfarga strikk, så dersom jeg vinner boka blir det julegave til storesøster (sammen med et passe garn!). Men de lekre vottene, derimot, de ser fantastisk deilige ut! Burde vel sagt at de passer perfekt i fargen til venninna mi som har bursdag på søndag, men der vil de nok bli "borte" i alt det andre blå/turkise, så jeg vil bruke dem selv! :-)))

  Hilsen Strikkebjørg

  SvarSlett
 59. Du har tidenes morsomste og mest inspirerende blogg, og i tillegg helt råe bilder! Ønsker meg både ferdigstrikka votter og inspirasjon til nye votter jeg, blir hoppende glad uansett��

  SvarSlett
 60. Oioi så gøy. Gratulerer med andre opplag, med to mill treff, åtte år... Ikke verst. Håper du fortsetter lengtende ennå. Bok, votter, nja tja uansett. Bare du fortsetter å skrive så...

  SvarSlett
 61. Gratulerer med gode tall! Det hadde vært kult med bok, men enda kulere med votter fra dine pinner, så jeg holder en knapp på vottene :)

  SvarSlett
 62. Gratulerer med to millioner! Vel fortjent med alt det flotte du produserer :) De vottene er de fineste vottene jeg noen gang har sett, elsker fargene! Men vinner gjerne boka også ;) Gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 63. Gratulerer med høyt besøkstall. Jeg leser bloggen din og fryder meg over fine strikkeplagg og morsomme beskrivelser. Gleder meg til å lese flere artige innlegg med fine bilder av deilig strikk.

  SvarSlett
 64. Grattis !
  En særs herlig blogg jeg har fulgt lenge nå. Hvorfor ? Jo fordi du skriver så godt og viser morsomme og fine bilder . Er deg selv og det liker man !
  Uberfine votter, men jeg har også lyst å lage fine votter, så da ønsker man seg den flotte boka :)

  SvarSlett
 65. Många gratulationer från Göteborg! Fortsätt blogga lääääänge till!
  Om jag skulle vinna föredrar jag boken - jag stickar ju gärna...
  L

  SvarSlett
 66. Gratulerer så mye. Har fulgt deg i flere år og må si du er en inspirasjon når jeg sitter fast med å finne ut hva jeg skal strikke. Ønsker meg boka slik at jeg kan lage like fine votter som deg. Hilsen Rixt

  SvarSlett
 67. Hipp hurra! Til og fra som leser, men må alltid lese meg tilbake til der jeg slapp sist. Ønsker meg i pose og sekk gitt!

  SvarSlett
 68. Gratulerer så mye med to mill, tenkt å fått en krone for hvert klikk :) Du er den første strikkebloggeren jeg husket fra da jeg selv begynte å blogge for 7 år siden. Du slutter aldri og imponere, forsett slik ;) Du inspirerer med raske pinner og lekker strikk :) ja takk, begge deler sier jeg om jeg er heldig ;p

  SvarSlett
 69. Så gøy, både med det store antall treff, og nytt opplag!
  Lånte boka på biblioteket, og så at den må jeg ha, før jeg fortet meg å levere den inn igjen. Det er jo milevis ned kø for å låne den.

  SvarSlett
 70. Gratulerer med mange besøkende! Så stas! Jeg holder en knapp på den fine votteboka :)

  SvarSlett
 71. Kjersti S Anthonsen5. november 2015 kl. 23:47

  Gratulerer me 2 milliona besøk! Og takk for en fantastisk blogg med masse inspirasjon!
  Ønsker meg mest de fine vottan siden jeg alerede har boka ;)

  SvarSlett
 72. Gratulerer med så mange besøkende! Jeg er innom her rett som det er og leser.
  Boka hadde passet meg perfekt da jeg har planer om å strikke et "hav" av votter og ha med meg til slektninger i USA til sommeren :-)

  SvarSlett
 73. Hei! - og wow sier jeg bare! Fantastiske lesertall. Jeg strikker ikke men lar meg fascinere av strikkingen din og så skriver du på en artig måte. Vinner jeg boken gir jeg den i gave til en strikker og vinner jeg votter tar jeg de på mine kalde fingre😀 God helg!

  SvarSlett
 74. Hei på deg! Velfortjent! Du er knallflink og jeg har lest bloggen din i 8 år!:) Håper du fortsetter lenge! Også satser jeg på at vi ses på Løten i november;)
  Skulle jeg være den heldige, ville jeg blitt glad for begge deler så det spiller ingen rolle:)

  God helg!

  SvarSlett
 75. Da jeg som fersk strikker søkte etter inspirasjon for ett par år siden kom jeg over bloggen din. Måten du skriver på fenget veldig, så siden jeg hadde god tid leste jeg meg likegodt gjennom hele bloggen din! Formuleringer som treffer og en evne til å male bilder av hvordan du arbeider gjør at jeg stadig må innom for å få en oppdatering. Takk, klem fra Line K.

  SvarSlett
 76. Takk for flotte og inspirerende blogginnlegg. Du inspirerer til mer strikking, og mange av mine prosjekter kommer på pinnene etter at jeg har sett noen av dine strikkeresultater! Jeg gleder meg til hver nye bloggpost!
  Kristine G.

  SvarSlett
 77. Gratulerer med 2 000 000 treff :) veldig kjekt dette ;)
  Alltid koselig å stikke innom her!

  (Enten eller er fint, ville bare gratulere :))

  SvarSlett
 78. Gratulerer med 2000 000 besøk. Håper du holder på og holder på, koser meg her inne. Gitt om jeg koser meg med humoren din, den er unik.
  Jeg har ikke skaffet meg boka enda, julegaveønske. Så da får vi se om jeg kan stryke den fra lista. Egentlig og selvfølgelig det samme hva jeg hadde vunnet, for det er ingen fare med...Jeg har i alle fall fått gratulert. God helg til dere.
  krykkja@icloud.com.

  SvarSlett
 79. Hurra for to millioner besøk😊😊😊

  SvarSlett
 80. Gratulerer med en hel haug med besøkende!! Jeg ønsker meg bok til jul. ;-)

  SvarSlett
 81. Oioioi! Gratulerer! I'm in! Bok. Selv om vottene dine var nydelige, det gjorde seg m en rad med gule umodne bær!

  SvarSlett
 82. Fantastisk, men så er det en veldig bra blogg som jeg liker å følge med på, er gjerne med i trekning på boka :)

  Ruth Iris

  SvarSlett
 83. Gratulerer med så mange besøkende, det er helt vilt:)
  Jeg har siden jeg begynte å strikke, fulgt bloggen din. Selv om min ligger litt i dvale nå, er jeg fortsatt en ivrig leser:)

  SvarSlett
 84. Det har vært spennende å følge bloggen din! Har funnet mye inspirasjon her! Lykke til videre!

  SvarSlett
 85. Gratulerer med imponerende besøkstall. Jeg er innom her ganske jevnlig, for strikkeinspirasjon selvsagt, men også for å smile litt, for her er det mye humor. Fortsett, fortsett! Vinner jeg, vil jeg gjerne ha bok m/ signatur og kluss :-)
  Hilsen Ane

  SvarSlett
 86. Så gøy med så mange lesere! Selv om jeg egentlig skulle trodd det var enda fler, med tanke på hvor givende bloggen er! =)
  Vottebok hadde vært flott da jeg nettopp har lært meg å strikke votter =)

  SvarSlett
 87. Hei. Gratulerer med jubileet.

  SvarSlett
 88. Heija bloggen! Gratulerer så masse med 2 mill! Jeg husker godt 1mill-feiringa, så her går det unna! ;) Ragna :)

  SvarSlett
 89. Gratulerer så mye og takk for mye god inspirasjon!
  -marte- på ravelry

  SvarSlett
 90. Gratulere! Du har en fin blogg, masse tips, ikke aner jeg hvordan du får tid til alt som du strikker med familie og jobb! En annen ting er at du er også flink til å kommentere og oppmuntre andre bloggere, det er det ikke mange 'stor' bloggere som deg som gjør! All ære til deg og riktig god helg!

  SvarSlett
 91. Hei! Jeg har bare bidratt med klikk noen få måneder, men kjekt å ha bidratt med litt til en veldig fin blogg :) Vottene var griselekre, men jeg har nok aller mest lyst på boka!

  SvarSlett
 92. Gratulerer x1000! :D
  Ikke meg imot å vinne Eventyrvotterboka. Så da sier jeg 'Hei!' og håper på det beste.

  SvarSlett
 93. Gratulerer!! :D Eg kan gjerne vinne kva som helst, eg ;D

  SvarSlett
 94. Gratulerer med jubileum og hjertelig takk for utrolige mengder kjekk strikkeinspirasjon! Det hadde vært veldig stas å vinne eventyrvotteboka:)

  SvarSlett
 95. Hei og gratulerer så mye! Takk for en super blogg som gir masse inspirasjon! Hvis jeg skulle være så heldig å få vinne så ønsker jeg meg de flotte vottene :-)

  SvarSlett
 96. Så fortjent, du er den morsomste strikkebloggeren jeg vet om! Gratulerer med enorme tall! Jeg vinner mer enn gjerne votteboka :)

  SvarSlett
 97. Gratulerer og tusen takk for en herlig blogg med både strikkeinspirasjon og smil (favorittinnlegget mitt er din mann som hva skal jeg si, langlegget gensermodell! :)

  -S.A

  SvarSlett
 98. Bra blogg. Både morsom og inspirerende. Hurra!

  SvarSlett
 99. Gratulerer med stort besøkstall. Jeg har den flotte boken du har vært med på å gi ut, så om jeg skulle være heldig å vinne ville jeg satt pris på å vinne de lekre vottene du har laget.

  SvarSlett
 100. Så gøy, gratulerer! Tror du får noen treff i dag også, hehe. Kommentarfeltet er jo kjempelangt alt!

  SvarSlett
 101. Gratulerer med mange besøk.
  Heldig er den som vinner vottene dine.

  SvarSlett
 102. Hei! Og gratulerer så mye med et fantastisk lesertall! Et iklusset eksemplar av Eventyrvotter hadde vært stas, synes jeg :)

  SvarSlett
 103. Hei :-) gratulerer så mye ! Flotte eventyrvotte ! Heldig er den som vinner ! :-) Lykke til med nye 2 milioner !

  mariannemegaard@hotmail.com

  SvarSlett
 104. Gratulerer med heile 2 millioner treff! :) Har følgt deg så lenge eg har strikka, trur eg.
  (Hipp som happ)

  SvarSlett
 105. Tillykke med de mange besøg Et par eller 20 af besøgene har sikkert været mig. Super inspirerende blog!

  SvarSlett
 106. Wow! Det var jammen litt av et rundt tall! Gratulerer!

  Skikkelig lekre votter og flott bok.
  Hadde blitt glad uansett om det hadde vært votter eller bok.

  SvarSlett
 107. Gratulerer med stort tall, håper det bare blir større! :D

  Bok med kludring er å foretrekke her :) God helg!

  SvarSlett
 108. flått å lese hele tiden og god anledning for å holde opp med norsken min:-)

  SvarSlett
 109. Gratulerer det er ikke rart du har så mange lesere,mitt førstevalg i strikkebloggverden.Har tipsa mange nye i strikkebloggverden om deg. Så bare fortsett du! Fredagsklem fra Kari

  SvarSlett
 110. Et enormt og velfortjent tall! Hipp hurra! Det er alltid artig å surfe innom deg og se hva som har skjedd siden sist, takk for at du blogger :)

  Bok med klusseduller eller votter spiller ingen rolle, det er feiringen som telles! :)

  SvarSlett
 111. Tillykke, hvor er det imponerede!
  Jeg læser gerne din blog - til inspiration til håndarbejdet, men også på grund af de finurlige ordspil, du altid kreerer :-)
  - Janni

  SvarSlett
 112. Gratulerer! Bloggen din inspirerer om og om igjen. Eg ynskjer meg vottane som du har strikka. Kristin H

  SvarSlett
 113. Gratulerer! Husker da du nådde 200k eller 250. Det tallet virket kjempestort da. Vel fortjent :)

  SvarSlett
 114. Gratulere Jeg læser gerne dit blog. Hilsen fra Island :) Gerður.

  SvarSlett
 115. Gratulerer med så store tall! :) skjønner godt at det har blitt så stort, det er jo alltid en fryd å titte innom her. Votter eller bok er hipp som happ, jeg blir hoppende glad uansett :)

  SvarSlett
 116. Oj, så artig da. Gratulerer så mye! Det er så artig å følge deg, på din bloggeferd. :D Ønsker meg gjerne bok, om jeg skulle ha valgt. Mvh Margrethe :)

  SvarSlett
 117. Gratulerer med høyt besøkstall, utrolig moro og inspirerende for deg! Vottene er fantastisk fine:-)

  SvarSlett
 118. Gratulerer med millionjubileum!! Jeg leser bloggen din fast, og fryder meg over fine strikkebilder på Insta! :) jeg har egentlig lyst til å vinne både boka og vottene, så hvis jeg er så heldig å vinne så blir jeg veldig glad for begge deler!

  SvarSlett
 119. Fornemt resultat! Jeg ville gerne vinde de smukke votter.
  Inge

  SvarSlett
 120. Gratulerer med jubileum. Du var en av de første "strikkekjendisene" jeg traff og det var spennende. Men for en herlig person jeg traff. Ikke rart at strikkere trives i bloggen din.

  Jeg vil helst ha Monsterstrikkede votter.

  SvarSlett
 121. Hurra!!
  Jeg er en stille leser av bloggen din; jeg har lest ALT, men kommenterer aldri (shame on me...)

  Håper uansett jeg kunne vunnet strikkeboka - jeg har sikla lenge på den! <3

  SvarSlett
 122. Gratulerer så mye med jubileum. Imponerende tall!
  Jeg vil helst ha boka.
  Melekorgu på ravelry

  SvarSlett
 123. Fra sol, varme og sand mellom tærne ønsker jeg deg god bursdag. Gratulerer også med
  to millioner besøk på bloggen.
  Jeg har nok mest lyst på boka. Å gå med flotte monsterstrikka blåbærvotter i 30 varme Gran Canaria grader blir nok litt for varmt !
  Bjørg 😎

  SvarSlett
 124. Gratulerer! Virkelig eventyrlig og veldig inspirerende for en nybegynner i strikkeblogg verdenen!

  SvarSlett
 125. Hei! Gratulerer så mye med jubileum. Om jeg vinner vil jeg helst ha boka.
  God helg!

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlett
 126. Hipp hipp hurra for deg ... Tar av meg hatten for 2 mill treff. Xer strikkepinnene og venter i spenning,.. Håper votteboka kommer i en postkasse veldig nær meg

  SvarSlett
 127. Hei!
  Har lurt på om jeg ikke må kjøpe votteboka, så nå prøver jeg vinnerlykken!
  Setter stor pris på dine artige skriverier, morsomme bilder og flottte strikk - det muntrer og oppmuntrer! Håper de to mill med treff inspirerer deg til å fortsette lenge....
  hilsen Torill D.

  SvarSlett
 128. Wow, hurra for deg! Min favorittblogg, uten tvil. Du fortjener all heder ��. Begge premiene er staselige!!
  Mvh kristinvdt på ravelry

  SvarSlett
 129. Hei!
  Jeg børster støv av hatten, gjør et hopp og slutter meg til gratulantene!
  Boka står høyt opp på ønskelista ;o)

  SvarSlett
 130. Gratulerer! Om jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg boka :)
  God helg!

  SvarSlett
 131. 👏 hurra så gøy at bloggen til er så populær! Ikke underlig i det hele tatt for du er en fantastisk underholder! Håper jo på å vinne, men hipp som happ hva det blir. Digger deg og bloggen din! Håper du går for 8 nye år 😉😙😍

  SvarSlett
 132. Gratulerer. Jeg er også en av "de stille leserne" som titt og ofte er innom for og se om det er noe nytt og morsomt som er lagt ut. Har sikla etter boka lenge, så jeg prøver lykken. (gjerne med autograf, hadde vel vært supert).
  Mvh Kristin ( kri.liasjo@hotmail.com )

  SvarSlett
 133. Tenk at du har gledet og inspirert to millioner gjennom åtte år! Hvor mange kan si det egentlig? Håper det inspirerer deg til å holde på lenge ennå - slik at du kan glede enda flere. Du gleder ihvertfall meg :)

  SvarSlett
 134. Hej säger jag som följer dig och spanar in dina fina stickalster :)

  SvarSlett
 135. Hei og gratulerer! Tror jeg må dele litt av æren med deg, for en stor del av bloggtrafikken kommer herfra. ;) Ønsker meg boka og har gjort det en god stund.

  SvarSlett
 136. Gratulerer med mange treff, og ein inspirerande og koseleg blogg :) Skulle eg vera så heldig å vinna, så ynskjer eg med boka. God helg.

  SvarSlett
 137. Gratulerer! Jeg prøver lykken, og synes det hadde vært stas med en bok :)

  SvarSlett
 138. Gratulerer! Vel fortjent! Jeg er ivrig leser hver gang du har nytt innlegg. Morsom lesing og fine strikkesaker. Keep on going!

  SvarSlett
 139. Gratulerer!
  Det hadde vært supert å kunne ta på seg slike flotte votter når kulda setter inn.

  SvarSlett
 140. Gratulerer med tomillionersdagen. De vottene hadde fantastiske farger, de tar jeg gjerne i mot!

  SvarSlett
 141. Grattis med to millioner- favorittstrikkeblogg! Bok eller votter, okke som=)

  SvarSlett
 142. Koser meg med bloggen din! :) Signert bok hadde vært helt fantastisk, men votter er heller ikke dumt.

  SvarSlett
 143. Wow! 2 mill!! Grattis og hurra! Vottene er supernydeligfristende; boka har jeg nettopp kjøpt i julegave til min mor;) (men sier ikke nei takk til et eget, signert eksemplar...

  Strikkfrid på ravelry

  SvarSlett
 144. Gratulerer med jubileum. Lekre votter som jeg gjerne kunne tenkt meg, siden votter er noe jeg ikke har prøvd meg på ennå. En vottebok hadde kanskje kunne inspirert med til å prøve å strikke votter...!?!
  Ønsker deg en flott og kreativ helg!

  SvarSlett
 145. Gratulerer! Med en morsom og inspirerende blogg, som jeg ofte ser innom. Om jeg skulle være så heldig å vinne, sier jeg hipp som happ til så fine premier.

  Hilsen Lene

  SvarSlett
 146. Gratulerer så utrolig mye! Beste bloggen! Her er det hipp som happ! Finfint premier du har!
  Hilsen LineGrethe

  SvarSlett
 147. Gratulerer så mye! Jeg finner MASSE inspirasjon på bloggen din (oghar siklet lenge på den boka)
  Vennlig hilsen Birgitte

  SvarSlett
 148. Gratulerer. Bloggen din er virkelig inspirerende og imponerende. Votteboka ønsker jeg meg, men ferdig strikka votter er og stas. Lykke til med videre strikk og blogg.

  SvarSlett
 149. Gratulerer så mye! Jeg har såvidt oppdaget bloggen din, og har lagt deg på bloggrullen for her du har mye fint! Jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet boka. Vottene også, men votter strikker jeg selv så det suser. Stikk gjerne innom bloggen min for å se.

  SvarSlett
 150. Gratulerer med gode besøkstall. Har lånt boka på biblioteket og holder på å strikke snøhvitvottene. Ønsker meg boka til jul😊

  SvarSlett
 151. Gratulerer!!! En inspirerende, morsom og fargerik blog :)
  Kjempefine premier, hipp som happ altså :)

  SvarSlett
 152. Hurra!! 🎈 så gøy med 2 mill, gleder meg til fortsettelsen 😊

  SvarSlett
 153. Heia heia! Det er så kjekt (vi sier det i Bergen også) å lese bloggen din. Derfor heier jeg deg videre :-) Hipp som happ med bok eller votter. Strikkepanja på Ravelry.

  SvarSlett
 154. Wow! Grattis! Har like lyst på både bok og vott ;-)

  SvarSlett
 155. Det blir nok rekordmange kommentarer på denne posten! Gratulerer masse med jubileet. Hvis jeg blir trukket ut vil jeg gjerne ha en bok 😊

  SvarSlett
 156. Gratulerer! Har lest bloggen din i flere år og liker måten du skriver på. Ordspill og morsomt. Og nydelig strikk. Lykke til videre.

  SvarSlett
 157. Gratulerer �� Liker både bloggen og IGen din�� toneno på Raverly!

  SvarSlett
 158. Gratulerer :-) bloggen din er superkjekk å lese, så det er ikke rart at du har så mange blogglesere! votter eller bok :-)

  SvarSlett
 159. Gratulerer så mye :-) To millioner, ja! Det er jammen meg en god del!! Jeg må si at jeg liker bloggen din veldig godt, du har en morsom måte å skrive på, også strikker du så mye fint! Jeg ønsker meg boka deres noe ordentlig, den skal på ønskelista til jul, fine votter også da;-)

  SvarSlett
 160. Gratulerer med 2 millioner visninger; bra jobba! Ramla innom bloggen din for ei stund siden nå, og har vært fast følger siden:) Artig om jeg skulle være heldig å vinne noe. Blir glad uansett, men om jeg skulle være så heldig å vinne boka vil jeg gjerne ha med monster-signatur:)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.