9. april 2015

Usannsynlig match

Untitled

Hvor ofte matcher strikkepinnene strikketøyet?
Og hva er sjansen for at strikketøyet matcher når du bruker plaststrikkepinner med gullglitter inni?

Hoihoi!

Den heller usannsynlige tilfeldigheten slo til nettopp, jeg fikk brukt pinne 7-plastpinnene mine til å strikke med et nøste Puno Metallic i gullfarge. Gulltråden glimter frem mellom babyalpakka og merino, så det er faktisk et gullgarn som ikke klør, og har et diskret gløtt av gull innimellom all Punofløffen.

Jeg strikket fra toppen og ned, og økte annenhver omgang på fire steder til jeg hadde nok masker til hodeomkretsen til femåringen. Og så var det strake veien til vrangborden nederst. Isipisi.

IMG_2728

30 gram inkludert dusk; ingen tung lue.
(Trolig ikke ekte gull, beklager om jeg skuffer femåringer og kaptein Sabeltann her med nyheten).

Untitled

Godkjent av mottager, men å få oppstilt bilde? Niks. Luesesongen er på hell, og tykk lue ala Puno (selv om Puno er luftig og lett til å være så tykt garn), da må det bestikkes med is, og godta at det blir tatt bare ett bilde.

Hurra for at luesesongen er på hell! Da kan denne ligge pent på vent, så har vi forsprang når luesesongen starter igjen til høsten.

7 kommentarer:

 1. Så herlig lue, noen ganger er det kjekt at en kan pakke de vekke en stund, i alle fall når det betyr vår i luften.

  SvarSlett
 2. Hmpf, skriver og så blir det bare borte?! Prøver igjen...
  Luen matcher pinnene OG gullungen. Veldig søt altså.

  SvarSlett
 3. Lekkert garn og perfekt match! Så heldige dere er som kan spise is ute, her er det fortsatt surt og kaldt. Men da har i alle fall frøkna en flott lue klar til neste sesong. :)

  SvarSlett
 4. Glitrende lue!
  Greit å være forberedt til høsten og vinteren kommer!

  SvarSlett
 5. Veldig søt lue, og klart det er ekte gull - på sitt vis :)

  SvarSlett
 6. Det er vel bare strikkere som ser gleden i mathende pinner og garn! He,he... Det er et deilig garn og jeg ble også tiltrukket av gullgarnet. Lekkert! Jeg har strikket en lue med store fletter og det ble MYE lue etter min smak, men allikevel har jeg stadig hatt den lua på fordi den er så lett og lun. En liten jentelue ble jo bare nydelig i dette garnet og hvem vil ikke gå med en lue av gull?

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.