14. oktober 2014

Votter fra eventyrskogen!Endelig! 

Nå ligger e-boka vår endelig ute på Ravelry! Etter drodling, teststrikking, korrekturlesing, finpussing og enda mer finpussing, så har all jobben til nå resultert i sju fine vottemønstre, inspirert av eventyrskogen. Og om responsen blir god, så har vi flere ideer.

Vi har laget en fellesblogg, Eventyrlige votter, der vi presenterer alle mønsterne, og kommer til å skrive litt mer utfyllende om hvert design, så jeg nøyer meg med å linke videre til Eventyrlige votter, der alle mønsterne blir presentert, både Bukkene bruse, Eventyrblomster, Soria Moria, Reveenka, Blåbærskogen, Tornerose og Nøkken. 


Vottelauget er flere flinke strikkere som har bidratt på ulike måter med mønster, teststrikking, korrekturlesing, foto og formgivning av e-boka. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med

Tori - fra torirot
Wenche fra knitnetty 
Ann fra med pinner
Cecilie fra Frk Chili
Frida fra silkesauen
og meg selv- Monstermønster.

Vi holdt en mysteriesamstrikk på Ravelry og Facebook i september, der Soria Moria-vottene dukket opp etter fem trinn, så det første mønsteret fra boka er allerede strikket i over 50 par, ikke verst! Og i utrolig mange fargekombinasjoner. 

Boka kommer på 75 kr, og da får du sju mønstre i flere størrelser, votteteori, forslag til egne variasjoner, og inspirerende bilder. 

Eventyr er et tema som kan spenne vidt, så vi sto ganske fritt til å tolke. Og som Monstermønster var jeg kanskje forpliktet til å bidra med det mer skumle i eventyrene? Man må ha en mørk side og, slik at det balanserer. 


039

Så jeg presenterer mitt bidrag- Nøkken!

Skummel? Eller et monster i godt humør?

I morgen kommer et innlegg om bare Nøkken og litt av tankene bak, og alle størrelsene, idag var det mer et gledeshyl over at e-boka er lansert!

Hurra!

18 kommentarer:

 1. Så kult! Gøy å få se hele boka nå, den må i hus kjenner jeg :)

  SvarSlett
 2. Så gøy! Gratulerer så mye!:)

  SvarSlett
 3. Ser virkelig ut som en flott samling votteoppskrifter! Et must-have i strikkebiblioteket skjønner jeg :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med e-bok! Kjempefint prosjekt. Jeg gleder meg til å fordype meg i boka i kveld :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer, gratulerer! En herlig samling votter. Liker veldig godt at dere har eventyr som tema, og ja det mørke må med (så er det veldig gøy at det mørke ikke er så skummelt som man først tror!).

  SvarSlett
 6. Smiler stort tillykke med vante E-bogen, jeg må straks ind og købe den, det er så smukke modeller du har vist... :-)

  SvarSlett
 7. Så morsomt og spennende du har vært med på.Gratulerer med utgivelsen !
  Og nøkken ser litt småskummel ut :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med bokutgivelse. Boka ser fantastisk ut. Vottestrikk er kjempegøy og jeg kommer garantert til å kjøpe et eksemplar. :D

  SvarSlett
 9. Gratulerer med utgivelsen! Og så flotte votter, både morsomme og vakre :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer !! Jeg elsker vottemønstre, og klarer knapt å motstå noen. Dermed hadde disse passet utmerket i samlinga. Jeg elsker slike "crazy" mønstere og glade farger =) Godt jobba damer =)

  SvarSlett
 11. Kjempefin vottebok, har allerede kjøpt den, og gleder meg til å strikke flere av oppskriftene. Lurer på om monstervottene blir første par ut, kanskje de kan få en ung, motvillig vottebruker til å endelig holde seg varm på hendene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan være trikset, ja! Funket på eldste for noen år siden.

   Slett
 12. Tusen takk for heiarop! Veldig stas!

  SvarSlett
 13. Hold da nu helt op, hvor er det en fin e-bog! Jeg er da alt for langt bagud med bloglæsning, når jeg ikke har set denne fine samling.
  Jeg kan nu særlig godt lidt dine monstervotter!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.