20. september 2014

Strikketur til Sjølingstad!

Sjølingstad uldvarefabrikk

Ohoi!

Jeg gleder meg! Neste fredag og lørdag er jeg å finne på Sjølingstad uldvarefabrik på strikkedagene der. Jeg gikk glipp av Strikkefestivalen her i nærområdet (strikkefestivalen på Lurøy), men reiser altså helt sør for å få med meg strikkedager på Sjølingstad, fordi fine folk kommer og fordi det er utenfor barndomsbyen min.


Sjølingstad uldvarefabrikk

Sjølingstad som levende museumsfabrikk har eget garn, og jeg mistenker at det blir med garn i kofferten nordover, siden jeg vet at blant andre  Malsen og Mor og Telespinn også kommer.

Treffer jeg deg der?

Drar du på strikketreff? Eller hva skal til for at du drar på strikketreff?

7 kommentarer:

 1. Å heldige du!! Høyrest så inspirerande ut!! Her i heimen er det mest strikk på handballkamper, og dei er jo så spanande når eigne ungar er ute på banen, så det vert ikkje så mykje der heller.. Kos deg masse!!

  SvarSlett
 2. God tur til Sjølingstad! Har fått med meg at det skal være og at du og mange andre "kjente" fra strikkeverden skal. Jeg har ikke vært på noen strikketreff, det begrenser seg litt hva jeg får gjort, men håper det blir lettere i fremtida! Foreløpig er små, lokale tilstelninger mest overkommelig, så om det byr seg en anledning her i Oslo er sjansene større :)

  SvarSlett
 3. Urettferdig:D På Østlandet er det så lite som skjer... Egentlig like greit, for kontoen er beregnet strengt på mat og oppussing frem til jul:P

  SvarSlett
 4. Dette blir bra!!! Blir gøy å treffe deg!!

  SvarSlett
 5. Jeg skal også dit, gleder meg. :)

  SvarSlett
 6. Jeg kommer på lørdag! Blir koselig å hilse på!

  SvarSlett
 7. Hurra! Det blir kjekt å treffe dere!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.