12. april 2014

Påskepusling

Untitled

I anledning påsken pynter vi ørlite.

Dørkransen ble flyttet inn pga vannrett regn og blåst, og frøkna og jeg påskepimpet den, og satte den på bildelisten i stua istedet.

Man tager:
2 esker fjær, disse er fra Tiger.
1 ferdigknyttet krans, denne er fra Plantasjen. For all del, lag selv, men jmfr været i dag, så tok vi den vi hadde.

Stikk fjærene på måfå i kransen.

Vips; påskekrans.

Påskepynten fortsetter: idag er jeg på Nesna museum og strikker eggehatter sammen med de som vil. Dekorative teknikker som fint kan brukes til votter, gensere og annet læres bort til de som vil.
Gratis er det og.

10 kommentarer:

 1. Næh! Så kul! :)
  Ha en fin påske!

  SvarSlett
 2. Stilig krans! Håper du får mange med deg på kurs, hadde jeg vært i nærheten hadde jeg kommet!

  Her i Oslo er det for øvrig omtrent samme vær i dag som dere har - oljehyre og støvler er tingen da paraply er fånyttes. I går var det sol, men denne vinden altså ... Så du var heldig med timinga for Oslo-besøket!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, flaks med timinga! Så nå tror jeg at Oslovåren er bare blå himmel! -neida.

   Slett
 3. Forresten utrolig deilig at du ikke har ordbekreftelse for tiden, det er så mange som har det nå. Får du veldig mye spam? Ville tro din blogg som er såpass stor får forholdsvis mer, men siden mange andre bruker ordbekreftelse stusser jeg litt. Jeg får ikke så veldig mye, så jeg har valgt å slå den av.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ordbekreftelse på innlegg som er eldre enn 7 dager gamle, for jeg har opplevd at jeg får mest spam på gamle innlegg. De fleste legger igjen kommentar i løpet av den første uka som innlegget postes, så da slipper de ordbekreftelse for det meste.

   Jeg sjekker kommentarfeltet ofte, og luker bort om det smetter noe spam gjennom. Spam er utrolig irriterende! Og skaper irritasjon for alle, både for meg som må luke i kommentarer, og lesere som må skrive tungvinte bekreftelser.

   Slett
  2. Lur løsning! Og ja, spam er veldig irriterende, og da tar jo du en del jobb som du kunne unngått med ordbekreftelse, så det er snilt gjort!

   Slett
 4. Så fin påske krans:-) du lager så mye bra:-)
  Klem

  SvarSlett
 5. Flott påskekrans! Og veldig flott krans i seg selv, kanskje jeg må en tur på Plantasjen. Og så gøy med kurs da!

  SvarSlett
 6. Så kjempefin den var!!
  Ønsker deg og dine en riktig god påske:)

  SvarSlett
 7. Vi lurte på å reise hjemover i påsken, helt til vi så flyprisene...blah. Håper det var mange som kom på lørdag! Hilsen øyværingen ;)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.