13. november 2013

Out of orderI opptellingen av kroppsdeler jeg hadde syntes det var uggent å miste, så rangerer hendene og øynene høyt på lista. Jeg ble påmint det i morges da jeg kuttet brød til frokosten, og kniven glapp. 

Pekefinger og tilhørende negl fikk dypt nok kutt til at eventuell manikyrtime er bortkastet på en stund, men ikke verre enn at det holdt med plaster. 

Med høyre pekefinger out of order, så ble det ørlite kronglete å strikke. Langfingeren prøver å fylle opp for pasienten, men den er ikke like trent i pekefingerjobben, og jobber saktere nå i starten, til irritasjon for resten av arbeidsgruppa på venstre hånd. 
  
Altså er det lite bilder av ferdigprodusert for tiden. Fingeren er på opptrening- og spaopphold, og jeg spiller Plants vs Zombies og bader i påvente av bedre finger. Livet på Bali er godt. 

15 kommentarer:

 1. Skakke strikke nå vettø! Du skal bade, sippe paraplydrikker (når ungene har lagt seg) og spise god mat. Og til det trenger du ingen finger. Så det så :D
  Den har vel grodd til dere kommer hjem. Om ett års tid.
  Ikke en misunnelig kommentar. Ikke i det hele tatt.

  SvarSlett
 2. Stakkels, hvertfald lidt, god bedring med fingeren og nyd Bali.

  SvarSlett
 3. Hvis du er på Bali, må der være andet at lave end at strikke! Nå, god bedring alligevel og godt du ikke skar dybere :)

  SvarSlett
 4. Signerer Pinneguri. Ta deg en drink og spis litt eksotisk frukt mens du bruner kroppen på den hvite sandstranden din ;-) Trenger ingen pekefinger til det! (Au. God bedring!)

  SvarSlett
 5. Auau, hørtes ikke godt ut!
  God bedring og lykke til med alternativ-strikking og ferienyting fremover :)

  SvarSlett
 6. Auda! Håper fingeren blir fort bra! :)

  SvarSlett
 7. Uffda, høres ikke godt ut. Hell i uhell at du er på Bali da, og at det er plenty av andre morsomme ting du kan gjøre!

  SvarSlett
 8. Helt herlig! Kos dere! Jeg har akkurat kommet hjem etter mine to turer på kort tid, her er det regn og grått! Ha en fantastisk uke!

  SvarSlett
 9. Krise! Håper opptreningen hjelper;) Kos deg videre i paradis!

  SvarSlett
 10. Herlig bilde av avkommet i full fart her. Det gikk visst full fart med den fingeren din også. Noe så ergelig. jaja, du får kose deg med andre ting, det må da vel finnes masse annet skøy !

  SvarSlett
 11. God bedring, du får ta det som ekstra tid til å gå på knappebutikken, åh misunnelse!

  SvarSlett
 12. Åhh, så heldige dere er. God bedring i varmen!

  SvarSlett
 13. Saknar innlegga dine, håpar fingeren gror godt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Røtent nettverk der vi bodde på Bali. Men nå er det straks langbukse og ullgenser igjen, og bedre nettlinje. Og innlegg igjen!

   Slett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.