27. oktober 2013

På vei inn i mørketid

058

Mørketida og jeg er ikke venner.
Den roter til alle bildene mine, og innskrenker tiden jeg har til å ta gode bilder, og jeg kjenner humøret forsvinne i takt med lyset. Allerede tidlig ettermiddag begynner jeg å knurre over at lyset sklir mellom fingrene mine og forsvinner. Jeg krafser ut i lufta og vil holde det fast, men det er ikke sånn det virker.

053

Og da alt så så mørkest ut, så kom jeg endelig til det hvite feltet.

Mønsterstrikk i svart og hvitt er kontrastfylt og deilig, ikke noen gråsoner her.
Masse lys i alt det svarte. Aaah!

Jakka er Oranje. 
Og om en liten stund skal jeg sette saksa i den. Oioi!

17 kommentarer:

 1. Så stilig med de latviske flettene!!!

  SvarSlett
 2. Den blir kjempefin! Kjente igjen mønsteret, har den i køen min også, men den er lang... Lykke til med klippinga!

  SvarSlett
 3. Finfin jakke :) Deilig med litt egostrikk imellom alt det andre, selv klarer jeg ikke helt å bestemme meg på neste egoprosjekt...vel det kommer nok.
  Ja det med lyset er irriterende - har et par ting klart til bloggen som jeg skulle ta bildet av i helga...men nei nei nå er lyset vekk så blir det først senere...

  Ha en god søndag!

  SvarSlett
 4. Knall-sprek jakke! Eg har ikkje sett mønsteret før, men var inne på Raverly no for å sjekke.
  Her kan ein leike seg med fargar, ja! Svart og kvitt ser også suverent ut. Men ja ... haustmørkret er ei utfordring, både for fotograferinga og humøret. Gler meg til å sjå den ferdige jakka!

  SvarSlett
 5. Ser ut til å bli bra! Fint mønster. Jeg digger mørket(er nok litt kokko), men det er kjipt at det vanskeliggjør bildetakinga. Lykke til med klippinga!

  SvarSlett
 6. I helga synes jeg vi har hatt det så lyst og fint,da liker jeg høsten. Tok bilder ute både i går og i dag. Men dessverre blir det tidlig mørkt på ettermiddagene heretter, så da er det bare å legge fotograferingen til helgene. Jakken din blir knallfin i sort og hvitt :)

  SvarSlett
 7. Dette så spennende ut!

  Ja, den mørketida kan være litt slitsom - på flere måter. Nå er det bare å legge all fotografering til noen timer midt på dagen i helgene. Men syns nå samtidig mørketida har sin sjarm da:-)

  SvarSlett
 8. Dette ser virkelig spennende ut!

  SvarSlett
 9. Du er jo så flink å ta fine bilder!! Mørketid eller ikke. Flott med hvitt og svart og! Du får samle opp og ta masse bilder i helgene når du har tid til å være ute i lyset:-)

  SvarSlett
 10. Mørketid er noe herk, det er greit med vinter og kulde, men mørket kunne jeg godt klart meg uten. Genseren, eller jakka er det vel siden du skal sette saksa i den, ser kjempefin ut, stilig med de flettene på tvers.

  SvarSlett
 11. Oj, kul og grafisk jakke - blir spennende å se den ferdig!

  SvarSlett
 12. Ja... jeg sliter allerede med bildetakingen! Her ender vi jo bare opp med "blåtimen" tilslutt... så det blir kreativ fotografering fremover;) Starinlys gir absolutt høsten innekosfaktor, men egner seg dårlig for blogging. Masse kos og strikk fremover iallefall!!

  SvarSlett
 13. Synes mørketiden er koselig jeg... Men til fotografering er den en utfordring ja. Ser ut til å bli en flott jakke du strikker.

  SvarSlett
 14. Du får vurdere å lage eller kjøpe en lysboks, da blir det lettere å ta bilder når det er manko på naturlig dagslys. Det er utrolig effektfullt med svart/hvitt kombo, liker det grafiske uttrykket. Men er usikker på om jeg selv ville følt meg vel i det. Det er som med gult, fint på andre, ikke på meg. Jeg holder selv på med en jakke jeg snart skal sette saksen i, for første gang. Har googlet litt på dette med sårkant og belegg og knappestolpe, men er ikke blitt helt klok på hvordan jeg vil gjøre det. Har du noen tips å komme med?

  SvarSlett
 15. Skjønner høst-frustrasjonen din ja! Også du som bor nord for polarsirkelen da! Jeg har også prøvd det og hvis det er noen trøst; jeg synes det er like mørkt og trist her på østlandet når det først er den tida av året!

  Mønsteret ser kjempefint ut og beklager at jeg først leste en skrivefeil og ikke fikk den svart/hvite jakka til å være "oransje"... Gleder meg til å se mer! :-)

  SvarSlett
 16. Så stilig med svart og hvit! :) Og saksa *grøss*
  Du er flink :) Mørketiden ja.. Ja.. koselig på kveldene med stearinlys, men kunne godt ha vært lyst hele dagen :P Her i Tromsø er det mørkt klokken fire..

  Ønsker deg en fin helg :)

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  SvarSlett
 17. Så fint mønster. Ja, det likte jeg godt.
  Nå tror jeg du fikk satt ord på det for meg også. Har ikke hatt så mye lyst til å ta bilder i det siste, og det må jo være det med lyset som er grunnen. Så jeg får vel sette på blitsen og ta noen innebilder i dag også.
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.