6. oktober 2013

Know your enemy


Jeg har sluppet billig unna møllinvasjon til nå. Forhåpentligvis leser ikke møll blogger, så de vet ikke at jeg har et helt skap med godsaker de kunne satt tenna i, og mye ullklær de kunne mesket seg med. Rene sjurettersfesten!

 Dersom møll leste blogger, gjetter jeg på at de hadde vært ivrige strikkebloggerstalkere. 


Jeg frister skjebnen, og har skaffet meg mølltskjorte fra threadless.com. Uten hull og uten formalinlukt. 

Know your enemy. 

10 kommentarer:

 1. Tøff T-skjorte! Jeg tror jeg har hatt møll, i alle fall er det noen bittesmå lyse bevingede saker som har svermet rundt her, og jeg har sant å si vært ganske nervøs for garnlageret mitt! Men det ser ut som det har gått bra, heldigvis, og takk og pris for at sommeren ikke har vært så altfor varm, for de trenger visst 25 grader for å klekke egg. Men jeg har tenkt å kjøpe sedertrekuler, for maken til nervekrig ;)

  SvarSlett
 2. Fraværet av møll er en av fordelene med å bo langt mot nord. Men på T-skjorte var de veldig flotte da!

  SvarSlett
 3. Keep your friends close and your enemies closer ;)

  SvarSlett
 4. Ja, det var rette t-skjorta for en ulldame!
  Jeg fikk faktisk møll en gang jeg. Visste ikke så mye om det, men hadde lest om det på div svenske blogger en stund, og plutselig dukket det opp ulltøy med hull i i klesskapet mitt også. Stappet alt i fryseren og pakket alt garnet i plastposer + lavendelposer og cedertre overalt, og siden har det heldigvis gått bra. Det er flere år siden nå, og jeg har ikke sett snurten av møll siden. Puh! Men det var nervepirrende mens det sto på.
  Ha en fin, ny uke!

  SvarSlett
 5. du liker å leve litt farlig ja!! Ü
  hadde møll i noen ullklær da vi bodde i tyskland, men heldigvis fant de ikke garnnøstene mine. og selv om jeg vet at det er mindre sjanser for å få det her nordpå, så bruker jeg allikevel lavendel og cedertre sammen med ullklærne. skrekk og gru hvis de skulle komme seg i garnsamlinga sier jeg bare!

  SvarSlett
 6. Jeg fikk møll i hus, rett etter flytting til første leilighet for tusen år siden. De angrep mitt nystrikkete lappeteppe (hulk) og lagde digre hull. De var ikke lette å bli kvitt, så det er greit å forberede seg litt med tanke på invasjon. Nå hadde det vært en liten katastrofe med tanke på mengde garn og strikkeplagg som finnes her. Jeg tror jeg bare fortrenger fienden jeg. Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 7. Snakk om å danse med ulver, du! Skrekk og gru!!

  SvarSlett
 8. Skriiik, det det er vel en T-skjorte velegnet til å skremme vannet av strikkere.

  Tenåringen i huset bestiller støtt og stadig fra threadless, men denne har hun nok gått glipp av. Heldigvis! *glis*

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.