15. mars 2013

Tusen takk, Anne!

Untitled

Anne på landet hadde feiring av fire år som strikkeblogger, og hadde original vri på blogglotteriet, hun loddet ut fine ting hun kjøpte hos Morembo, og støttet dermed en god sak, og gledet vinnerne med fine ting. Mer om Morembo og arbeidet de gjør, finner du inne hos Anne.

Og heldige meg fikk en håndlaget kurv, perfekt til å ha garnet som er i stua oppi! Hovedlageret er nede i kjelleren, men nøstene som er i stua til vurdering og planlegging trives best om de ikke slenger rundt. Så tusen takk! Denne er allerede i bruk!

(Og garnet oppi? Sandnes duo i grått, Sjølingstadgarn i lilla til den unge lillafrøkna, og blått thin organic cotton fra Pickles. Blir litt ekstra glad av å bruke Sjølingstadsgarnet til noe fint, som utflyttet Mandalitt er det moro med garn fra en levende museumsfabrikk som også spinner flott garn)

17 kommentarer:

 1. Så fin strikkekurv! Og fine farger oppi :-)

  Vet du om Sjølingstadgarnet er å få kjøpt andre steder enn på museumsfabrikken? Har i over ti år venta på den dagen vi kan stoppe på Sjølingstad, men foreløpig har jeg venta forgjeves ... Vi kjører forbi et par ganger i året, enten langt på dag etter mange timer i bil fra Østlandet eller tidlig på dagen med fortsatt mange timer i bil foran oss. I mange år har Sjåføren hevda at det ikke passer med stopp akkurat da, men kanskje på tide å argumentere sterkere???

  SvarSlett
  Svar
  1. De selger det på Bånsull i Kristiansand, ihvertfall littegrann!

   Slett
  2. Jepp! Og de sender om du tar kontakt med museet. De har nettside om museet hos vestagdermuseene.

   Slett
  3. Takk! Da kan jeg prøve det :-)

   Slett
  4. Jeg har tidligere sendt mail til museet og beskrevet hvilke farger jeg ønsker og fått noen fantastike hesper sendt i posten.
   Tone

   Slett
  5. Det vil jeg prøve og. Har siklet på dette garnet lenge!!! :-) ♡   StrikkePia

   Slett
 2. Gratulere, så heldig du er ! Ha en flott helg hos dere og Happy Knitting!

  SvarSlett
 3. Så fin kurv. Ja du er heldig!! :-)
  Og fine garnet da. ♡ ♡ ♡

  SvarSlett
 4. Får vann i munnen av fint garn! Må definitivt få til en tur, da vi tross alt kjører forbi månedlig. Kjenner ingen som har brukt det, så det var godt å lese at noen kan anbefale det :)

  SvarSlett
 5. Heldigen deg som fikk så fin kurv!

  SvarSlett
 6. Lurte på hvilke tilpasninger du gjør på uglevotter for å lage til 2-åring, 4-åring, etc? Jeg skjønner jo at det selvfølgelig bare er snakk om noen få masker mindre/flere og cm kortere/ lengre, men er så lettvint å kunne følge oppskriften, fremfor å prøve og feile... Takk for super blogg som har gitt mye inspirasjon i 4 år ca!

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat det har jeg ikke nedskrevet, sorry. Jeg har mottagere tilgjengelig (altså ungene) og måler underveis.

   Slett
 7. Bare hyggelig det, vettu! Jeg har en selv også, den står også i stua med fristende garnnøster oppi. Tror sannelig vi har nesten lik sofa også...
  Linken din førte nesten til ny besøksrekord inne på min blogg :-) Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 8. Fine kurven! Må absolutt vurderes et innkjøp etter hvert. God sak er det jo også. Den skal jo tidlig krøkes som god lillabruker skal bli, eller noe sånt. Jeg skjønner datteren godt, min yndligsfarge også. :)

  SvarSlett
 9. For en herlig gjeng med håpefulle nøster!

  Jeg har strikket Plan C til vesla, du kan se det her: http://mikkmakk.com/mekk/?p=1781 Jeg vet at du synes det er morsomt å få beskjed :D

  SvarSlett
 10. Garn frå Sjølingstad er toppers. Me var på museet for eit par år sidan, og eg har lyst til å reise tilbake. Ungane syns det òg var kjekt der.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.