29. oktober 2012

Strikkebok i posten min og i posten din?

001

Jeg har fått post!

Jeg får noen henvendelser om jeg kan presentere andres produkter på bloggen min, og det meste siles bort. Dette er en strikkeblogg, og ikke alt passer inn i målgruppa (hører du, kaffekapselmaskinprodusent?) og det er nok reklame i verden ellers. Og så vil jeg at leserne ikke skal lure på om jeg omtaler et garnmerke eller pinnetype fordi jeg har fått betalt for det, eller om det er min egen mening.

Men altså; jeg har fått strikkebok i posten!  Og jeg hadde lyst  til at andre skulle få post, så jeg spurte om jeg kunne arrangere gibort av to eksemplarer i tillegg. Og det fikk jeg grønt lys for.

En ny bok fra Kristin Holte, Kofter.
Siterer fra forordet: -en hyllest til koftene og den rike mønstertradisjonen vi har i Norge og Norden. (...) la seg inspirere av de korte, figurnære koftene fra 1940- og 50-årene og de stedsbundne koftene fra 60- og 70-tallet. 

Jepp, denne kan jeg anbefale. Den har mye inspirasjon, i mønsterdiagrammene, små forklaringer til hvor mønsterne kommer fra og hva de betyr (det er mye symbolikk i gamle mønstre, og jeg digger sånne historier) og ulike løsninger på hals og kanter. Og siden hun har latt seg inspirere av de figurnære koftene, så er disse mer i tiden enn de store sekkene jeg strikket på 80- og 90-tallet. (Joda, oversize er jo i motebildet, jmfr Skappel, men ikke digre skigensere). 


Bak i boka er det forklaringer på hvordan du designer din egen kofte, med hvilke mål du trenger, hva du bår tenke på, og forslag til hvordan komponere mønster. Tommel opp!

Jeg skulle ønske meg et litt mer trinn for trinn om montering (skikkelig teskjeforklaring!) for det går litt i glemmeboken for tiden. Få av oss lærer montering av andre, og montering er viktig for en fin finish.  Modellene i boka har isydde ermer (ja, det er tradisjon, men jeg vet at flere får panikk av å sy i ermer pent). Og så skulle jeg heller hatt mønsterne i svarthvitt istedet for farger, siden jeg har en tendens til å bytte ut med farger jeg liker. En tredjedel av boka er mønsterdiagrammer, og det er et stort pluss.

For noen av koftene har et fargevalg jeg synes jobber mot koften (så lite kontrast i fargene at mønsteret forsvinner) men ærlig talt, strikker du, så kan du velge farger selv. Men der kommer altså ønsket igjen om mønster i svarthvitt, sånn at det er lettere å se mønsteret.

Det går an å bla litt i boka via denne linken 


En bok som kommer til å gå inn i mitt strikkebibliotek, jeg kan kose meg med mønsterdiagram og historikk, og kan bruke den som inspirasjon. Jeg kan ikke love at det dukker opp kofte med det første, men ble inspirert til å strikke en barnekofte (nei, det er ikke mønster på det i boka, men forklaringene til hvordan du designer egen kofte fenget) og nordiske mønstertradisjoner er mer enn Marius og Fana.

Jeg spurte, og fikk lov til å arrangere en gibort, sånn at flere enn meg får fine ting i posten! 
To bøker gis bort av forlaget VigmostadBjørke, hurra for at de syntes det var en god ide! 

Sleng inn en kommentar på innlegget før onsdag kveld, så er du med i trekningen. (og har du ikke blogg du kan nås på, så legg igjen noe kontaktinfo ala mailadresse, sånn at jeg vet hvor boka kan sendes. Vel er jeg imponert over Posten og detektivvirksomhet til tider, men post til Kari N. eller Petter S kommer ikke frem) 

146 kommentarer:

 1. Så kult å få slike henvendelser, selv om ikke all reklame passer på en strikkeblogg som du sier. Jeg har titta litt i denne boka og det er flere kofter jeg kunne tenke meg å strikke, blant annet den med reinsdyra på forsida. Jeg slenger meg med i gi-bort-konkurransen og krysser fingrene!

  SvarSlett
 2. Denne boken høres kjeme flott ut og jeg vil gjerne ha en sånn i posten. :-)
  Noen racer på koftestrikk er jeg ikke, men her høres det ut som det er masse imspirasjon og diagrammer som er greie å følge. :-)

  Du finner meg på Hobbyboden
  (Ikke lyst å dele mailadr med alle, e litt sær sånn ser du...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fullt forståelig å ikke ville legge ut mailadresse, nick på diverse strikkeforum og Ravelry er jo greit å sende en melding til strikkere på.

   Slett
  2. Takk for forståelsen.

   Slett
 3. Oj, strikkebok i posten er jo ikkje å forakte ;) Ha ei flott veke, med eller utan snø :)

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne ha pakke i posten:)) .. og ikke bare regninger:P Boka ser kjempeflott ut. gicek_4@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Ja, jeg vil være med! Jeg har strikket flere kofter og synes det er stas å gjøre sånne "skikkelige" stykker arbeid innimellom all småstrikk :)

  SvarSlett
 6. Oh, spennende! Jeg skjønner jo at folk ønsker å assosieres med den lekre bloggen din da:)

  SvarSlett
 7. Oh, spennende! Jeg skjønner jo at folk ønsker å assosieres med den lekre bloggen din da:)

  SvarSlett
 8. Sier ikke nei til en mulighet til å vinne en ny bok! Som deg henter jeg inspirasjon fra slike bøker!

  SvarSlett
 9. Det er nå flott at folk vil at du skal skrive om de! Det sier jo litt om hvor bra bloggen din er. En bok i posten hadde gjort meg kjempeglad!

  SvarSlett
 10. Jeg slenger meg med! Det så ut til å være en flott bok og post i postkassa er alltid moro :)

  SvarSlett
 11. Den ser ud til at være rigtig god, den bog. Masser af flotte trøjer og cardigans. Lige tilpas retro, så min datter ville elske mange af de designs.

  Hvor dejligt at du lige arrangerede at to andre også kunne få fornøjelse af bogen. Så jeg vil rigtig gerne være med. :))

  SvarSlett
 12. Jeg vil også gjerne være med på moroa og tar gjerne i mot et lodd i trekninga. Takk for veldig grundig og informativ bokomtale, det settes pris på!

  SvarSlett
 13. Flott bok, tøft at de tør bruke spreke farger og figurnære fasonger. Klassiske mønstre har vi jo i overflod, artig med noe nytt. Hadde blitt kjempeglad for et eksemplar av denne!

  sienaknit@gmail.com

  SvarSlett
 14. Jeg syns dette er en av de fine tingene ved bloggen din, at du er tvers igjennom ærlig sånn at jeg vet at det er dine meninger som kommer frem, og ikke er "kjøpt" av en eller annen. Men samtidig må du jo bare ta det som et kompliment at produsentene ønsker å reklamere på bloggen din ;)
  Jeg ønsker meg bok jeg! Krysser fingrene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Signerer denne!!!

   Slett
 15. Artig, artig!!! Jeg prøver gjerne lykken for å få bok i posten:) Inspirasjon kan en aldri få nok av.... og nå er jo tiden for te, stearinlys og deilig innetid til å klekke ut nye prosjekter - så dette måtte jo være en super gave til meg selv for å holde juleforberedelsene på god avstand enda!

  Kos deg masse med ditt eksemplar!!! Gleder meg til å se barnekofte her etterhvert:)

  SvarSlett
 16. Åh jag vill jättegärna vara med! Härliga färger på koftorna på omslaget!

  SvarSlett
 17. Oj oj oj, jeg er med! Den så fin ut. Hilsen yngvildhermansen@gmail.com

  SvarSlett
 18. Hei. Pakke i posten er ikkje å forakte! Er gjerne med i trekninga. Helsing tone.a.skaar@kleppnett.no

  SvarSlett
 19. Jeg vil veldig gjerne være med og teste ut vinnerlykken! Elsker gamle mønstre, og syns denne boka virker som om den har plenty med god inspirasjon! :)

  SvarSlett
 20. Endelig en bok som har skjønt at kvinner har figur og ikke alltid er fine i herresnitt - alt for mye av herreform i strikkedesign i vårt land. Takk for giveaway - jeg blir veldig gjerne med i den!!!!!

  SvarSlett
 21. å, den så kjempespennende ut! Jeg elsker fasongene fra 50-tallet og jeg elsker historien om møsntrene. Vil gjerne være med i trekningen!

  SvarSlett
 22. først tenkte jeg "kofte, meh". MEN REINSDYR. JEG VIL HA REINSDYRKOFTE

  elipanne at gmail!

  SvarSlett
 23. Jaa, jeg vil gjerne være med :) Mange fine mønstre her, og tøffe farger. Kan ikke love at det blir en kofte med det første, men inspirert - det kjenner jeg at jeg blir når jeg sniktittet i boka :)

  Synes du er litt heldig, jeg, som får forespørsler fra firmaer. OG så gjør du helt rett i å ikke la deg sponse, eller spy ut reklame fra hvorsomhelst. Men strikkerelatert - det synes vi er bare kjekt ....spesielt når vi andre også får sjansen til å få post :)

  SvarSlett
 24. Strikkebøker får man vel aldri nok av - så ja takk, gjerne! :)

  SvarSlett
 25. Hei, den boka så fin ut, med mange spennende mønstre. Så jeg vil gjerne være med. Mvh Kristin

  SvarSlett
 26. Pakke i posten vil man jo alltid ha. Har kikket i denne boken og den er fin. Så får vi se om vinnerlykken holder :-)

  SvarSlett
 27. Vil gjerne vinne denne, mange fine mønster!

  Ravnejenta på Ravelry

  SvarSlett
 28. Elsker strikkebøker, og krysser fingre samt strikkepinner :))

  SvarSlett
 29. Det var virkelig mye inspirasjon i denne boka, så den kan gjerne ramle ned i min postkasse også:)

  SvarSlett
 30. Marianne/ storesky@hotmail.com29. oktober 2012 kl. 11:41

  Jeg vil gjerne være med i trekningen!

  SvarSlett
 31. Den så veldig artig ut! Hadde ikke hatt noe i mot at den dukket opp i postkassa mi heller!
  Forøverig takk for at du lager en så fantastisk blogg! Uten tvil den beste, og morsomste, strikkebloggen, og jeg får MASSEVIS av inspirasjon herifra! :)

  MillaB på Ravelry

  SvarSlett
 32. Oj, så spennende! Vil gjerne være med i trekningen:-)

  SvarSlett
 33. Ja, boka er skikkelig digg, eg fekk den til bursdagen min nettopp!! Men eg vil gjerna vinna ei til, slik at eg kan gje den bort vidare. Ett lodd til meg!

  SvarSlett

 34. Ja takk!!! Håper jeg vinner!!!

  SvarSlett
 35. Hei!
  Jeg vil gjerne være med på trekningen.
  Du kan bare skrive om alt, vi vet det er din mening. Hadde heller vært en fin rettleiing til oss andre, før vi går å kjøper. En herlig blogg du har!!
  Ha en fin uke!
  krykkja@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Stilig bok. Den hadde vært kjekk å ha ;)

  SvarSlett
 37. Dette passet perfekt akkurat nå! :-) er midt i en strikkeperiode preget av kofter og Jakker. Strikker mest islandske mønstre for tida, men kunne godt tenke meg å prøve andre nordiske tradisjons mønstre som ikke er de vanlige Marius, Fana og setesdal mønstrene :-)
  Og så gøy at boka både inneholder mer figurnære varianter og Hvordan du kan komponere din egen!
  Ja takk til bok med andre ord :-)

  SvarSlett
 38. Tredje gangen jeg prøver legge igjen kommentar her nå! Håper denne blir med!
  Ser ut som en spennende bok! Heldige du som får sånt i posten! :))

  SvarSlett
 39. Jag vill vara med! Synes vara en flott bok!

  SvarSlett
 40. Kul bok. Jeg blir gjerne med.

  SvarSlett
 41. Så gøy - ser ut til å være ei fin bok og så er det jo et par av oppskriftene som tar utganfspunkt lokalt garn fra Mandalsregionen...;-) Jeg blir gjerne med i denne konkurransen :-D

  SvarSlett
 42. Marte/markanck@hotmail.com29. oktober 2012 kl. 12:53

  Hurra endelig! Denne boka har jeg ventet på! Har alltid likt de små nette koftene fra 50-60-tallet så mye bedre enn de digre og tunge drogene av noen kofter vi vasset rundt i på 90-tallet.

  SvarSlett
 43. Jatakk! Koftebok mottas mer enn gjerne!

  SvarSlett
 44. Hurra for tilvekst til strikkebokbiblioteket! Æ e me :)

  SvarSlett
 45. Ny vri på gamle tradisjoner gjør at de lever videre, slikt liker vi. Jeg hiver meg på og prøver lykken!

  SvarSlett
 46. Denne ser fin ut, jeg ønsker meg en :)

  SvarSlett
 47. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Er i Houston for øyeblikket, skal i garnbutikker i løpet av uka, og selvfølgelig quiltefestivalen! Ha en fin uke hjemme i Norge!

  SvarSlett
 48. Jeg har jo hatt vinnerlykke før, så kanskje går det en gang til...? Strikkebøker er fint å ha, har sansen for kofter.

  SvarSlett
 49. JA - den vil jeg gjerne vinne :-)

  SvarSlett
 50. Jeg vil gjerne være med i trekningen, jeg også!! Ser ut til å være en flott bok, og all inspirasjon taes i mot med stor takk.. :)
  Kristin

  SvarSlett
 51. Jeg vil rigtig gerne vinde denne bog. Hvor er det sejt med sponsorgaver og "varerprøver". Så længe du må sige din
  ærlige mening er det vel OK at teste forskellige ting.

  Kh. Rikke

  Ps. Hvad blev det til med dit IKEA projekt og arbejdsrum i kælderen?

  SvarSlett
 52. Å så snill du er som gjør dette. Det var mange flotte retro design i den boka. Så den hadde kommet godt med i mitt "strikke bibliotek"

  SvarSlett
 53. Så gøy! Jeg vil gjerne være med i trekningen:)

  SvarSlett
 54. Den boken blir jeg gjerne med i trekningen på.
  :)

  SvarSlett
 55. så gøy da! :)
  siden jeg hadde bursdag i går kan jeg jo late som det er en bursdagsgave om jeg vinner ;)
  ha en fin ettermiddag!

  SvarSlett
 56. Kjempefin bok og morsomt innlegg! ( kaffekapselmaskinprodusent... .et øyeblikk tenkte på at det var kanskje min sambo, men så om jeg jeg på at han ikke selger kapselkaffemaskin, bare vanlig kaffemaskin... Puhhh...jeg tørker pannen)

  SvarSlett
 57. Strikkebøker får en vel aldri for mange av. Jeg kunne godt tenke meg denne :) Spent på å se hvordan du lar deg inspirere av denne boka!

  SvarSlett
 58. Jeg blir med! ser ut som en finfin bok å ha i inspirasjonshylla =)

  SvarSlett
 59. Sjølvsagt har ein lyst på noko sånt i posten. Treng sårt inspirasjon no, har ei lita tørke :-)
  Bente Markussen.
  markussen.bente@yahoo.no

  SvarSlett
 60. Oioioi, det så da ut til å være en bok som er perfekt for meg :-)

  Jeg har så lyst til vinne den :-)

  Hilsen Kristin :-) (kristin.soerensen@gmail.com)

  SvarSlett
 61. Har naturlegvis lyst til å melde meg på i heiagjengen: Hurra for deg som deler ut bok!!!

  hilsen gimmeline på Ravelry :)

  SvarSlett
 62. Jeg er med på trekning! Morsomt at andre også ser hvor populær bloggen din er, at de vil bruke deg til å reklamere :D Men Jeg er glad du ikke har tatt i mot. Det er jo som du sier... Kjipt å ikke vite om du liker et garn fordi du har blitt betalt for å like det. Bedre med en åpen og ærig blogg :D. Stao pao

  SvarSlett
 63. Klarer selvsagt ikke å holde meg unna muligheten for å fylle hylla med enda en bok :)

  SvarSlett
 64. Jeg vil gjerne være med å prøve vinnerlykken. Denne boken har jeg hatt lyst å kjøpe flere ganger allerede. Nå venter jeg litt med å bestille den. Fordi kanskje, kanskje vett'du, vinner jeg én ;)

  Selv synes jeg også det er best med "reklamefrie" blogger. Jeg skjønner godt og er glad for ditt standpunkt til den saken.

  SvarSlett
 65. Det høres ut som en inspirerende og flott bok! Hurra for mønsterbøker, (og nei takk til kapselmaskinreklame)
  Hilsen Line Grethe (linegrethe@gmail.com)

  SvarSlett
 66. Hei!
  Jeg har mer uflaks enn flaks, men prøver likevel. Tenk å være så heldig å vinne denne fine boka, da...sukk
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 67. Å dette syntes jeg er supert! Jeg vil gjerne være med :) Det frister mye med mer kroppsnære skigensere, istedenfor den evige tilpassingen av mønstre fra 90-talls boken min.
  (kixxelina @ gmail dot com)

  SvarSlett
 68. Å så gøy! Eg vil vere med!!
  Helsing frå Tone,
  tonenorvik på Ravelry :-)

  SvarSlett
 69. 69 kommentarer allerede, så vinnersjansen er vel ikke så stor, men mye større enn i Lotto, tross alt! Så jeg prøver meg! Har sett på denne boka, vurdert å kjøpe den, men hadde akkurat økt biblioteket med 4 stk strikkebøker i forbindelse med Shetlandturen, så jeg lot det være. Men om jeg nå vinner en bok...? Et lodd til meg, takk :-)

  SvarSlett
 70. Spennande! Prøver meg eg og.

  SvarSlett
 71. Ei sånn inspirasjonsbok kan ein vel ikkje berre gå forbi...?? Artig at du vert kontakta av forlaget for å spre info om boka :)

  SvarSlett
 72. Din smarting! Jeg blir gjerne med på trekning :)

  SvarSlett
 73. Ønsker meg sånn bok jeg og... Håper det beste.
  Hilsen Kjersti ( kjflage@online.no )

  SvarSlett
 74. Får aldri nok strikkebøker og denne så spennende ut, hadde vært stas med den i posten:-)
  Mvh Marianne ( msigvath@frisurf.no)

  SvarSlett
 75. Klart jeg vil være med i trekninga! Koftebok høres ut som en god ting for min strikke-store-ting-fobi. ;)

  SvarSlett
 76. Åååå krysser strikkepinnene :) Spennende.

  SvarSlett
 77. Strikkebøker er alltid moro og post likeså, spesielt i mørke høstdager. Topp strikkeblogg, forresten! :)

  - Marie (Skandinamia på Ravelry)

  SvarSlett
 78. Jeg vil også være med! Skal akkurat til å begynne på min første Marius, og satser på å bli bitt av basillen :)

  Line (ravelry: bagheraa)

  SvarSlett
 79. Jeg er med! Alltid koselig med post, og spesielt når det er en bok full av inspirasjon:)

  SvarSlett
 80. Eg vil veldig gjerne ha eit lodd!

  Silje (ravelry: siljest)

  SvarSlett
 81. jeg vil gjerne være med i trekningen :)

  SvarSlett
 82. Jeg vil gjerne være med. Og bloggen din er fortsatt superduper. Marit

  SvarSlett
 83. Jeg har også veldig lyst til å vinne...;-)

  SvarSlett
 84. Så spennende boka ser ut! Krysser fingre for meg selv:) Mange fine tips i bloggen din, jeg er innom ved hver oppdatering:)

  SvarSlett
 85. Jeg slenger meg på og krysser fingrene:-)

  SvarSlett
 86. Den boka så fin ut, så gøy med gibort! Jeg er med. :)

  SvarSlett
 87. Jeg har lånt boken på biblioteket og tenkte akkurat de samme tingene som deg. Det er en virkelig fin bok, så har gjerne lyst til å vinne en sånn :-) strikkepanja på Ravelry

  SvarSlett
 88. Hiver meg på her jeg også! Hadde vært kjekt å utvide oppskriftsamlingen litt :)

  SvarSlett
 89. Blir gjerne m på trekning :) hadde vært moro m overraskelse i posten... Flott blogg forresten! Klem fra Ida (marida_80 at hotmail)

  SvarSlett
 90. Denne vil jeg gjærne vinne:)

  -Marielle (marielle_rydheim@hotmail.com)

  SvarSlett
 91. jaaaa :-D denne boka har jeg ikke i strikkebok-samlingen min!! krysser fingre og håper på vinnerlykke :-D

  SvarSlett
 92. Jeg vil gjerne være med i trekningen:) Takk også for en flott blogg! Mvh ajbredrup@hotmail.com

  SvarSlett
 93. Er så glad jeg har oppdaga bloggen din! I tillegg til at den er velskrevet og morsom har du også vist meg videre ut i det store strikke-nettet jeg ikke visste om!
  Hilsen TrineA (ravelry)

  SvarSlett
 94. Ikke noe feil med norsk inspirering her i Sveits! Så jeg vil gjærne med i trekningen jeg også! Og takk for bloggen din - sånn er det gøy å holde opp med språket! (persillie på ravelry)

  SvarSlett
 95. Ah, denne stod jeg faktisk å bladde i på bokhandelen. Jeg fikk lyst til å lage min egen kofte, så jeg vil gjerne være med i trekningen.

  SvarSlett
 96. Dette vil jeg gjerne være med på!! Hilsen Cecilie (sillan på ravelry)

  SvarSlett
 97. Jeg blir gjerne med på en liten sjanse for å få en bok i posten jeg. Alltid kjekt å utvide strikkebok aresenalet ;)

  SvarSlett
 98. Den boka ser kjempefin ut! Jeg tar et lodd :) hanne8@hotmail.com

  SvarSlett
 99. Hipp hipp for kofter!! Kaster meg med og krysser fingrer og tør :) montering tar mor seg av så det skremmer ikke lenger ;) hi hi.

  SvarSlett
 100. Eg vil veldig gjerne ha sjansen til å vinna - tenk om eg endeleg kan få strikka mi eiga kofte!

  supermarionette på Ravelry :)

  SvarSlett
 101. Boka høres veldig spennende ut og jeg er gjerne med på trekning :)

  SvarSlett
 102. Denne boken ser morsom ut, skulle gjerne hatt et eksemplar :-)

  SvarSlett
 103. Så moro! Høres ut som en bok jeg bare MÅ ha i mitt bibliotek ;-) Lykke til alle sammen :-)
  Hilsen Unni unnivaa@hotmail.com

  SvarSlett
 104. Jeg vil, jeg vil!

  God, objektiv anmeldelse (tror jeg), boka frister. Jeg elsker jo både tradisjon og kofter, ikke minst inspirasjon med rom for egne tolkninger (jeg kan skjule meg bak kreativitet, men egentlig er det rebellen i meg som gjør miniopprør ved å aldri følge oppskrifter til punkt å prikke... Pssst, ikke si det til noen!)

  SvarSlett
 105. Så moro. Har bladd litt i boka og den frister veldig. kanskje den hadde fått opp strikkelysten igjen. Fin blogg :-)

  SvarSlett
 106. Så moro. Har bladd litt i boka og den frister veldig. kanskje den hadde fått opp strikkelysten igjen. Fin blogg :-)

  SvarSlett
 107. Ojoj. Ja! Jeg vil gjerne ha en strikkebok i posten. Så flott at du spurte og at du fikk lov å gi bort to til..

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 108. Hei for en fin og ikke minst ærlig anmeldelse av en bok i en flott blogg. Hadde i utgangspunktet ikke lyst på denne boka, men din anmeldelse gjør at jeg tenker at jeg kanskje vil ha den likevel. Prøver lykken her først, så blir det kanskje kjøp senere...

  Mvh Solveig, knitkit@online.no

  SvarSlett
 109. Delvis fargeblinde meg deler heilt klart ynskjet om diagram i svart/kvitt.... Skal nok klara å få til noko med fargediagram og, men det blir nok ikkje heilt etter boka.....

  SvarSlett
 110. Den boken ser stilig ut! Jeg henger meg på i konkurransen. Hilsen Kristin (ksj på Ravelry).

  SvarSlett
 111. Ser ut som en flott bok, så jeg hiver meg med og krysser fingrene :)

  SvarSlett
 112. Hei:)
  Denne boken kikket jeg i da jeg var hos bokhandleren igår!!!men fornuften seiret, og jeg dro hjem uten bok.....en kjempefin bok jeg veldig gjerne ønsker meg.
  Ha en fin dag:)

  Hilsen Aina

  SvarSlett
 113. Åshild H. Brattli30. oktober 2012 kl. 12:25

  Den boka så veldig spennende ut:) Siden jeg er veldig glad i kofter krysser jeg fingrene og håper på litt inspirasjon i posten:)

  SvarSlett
 114. Enig i at denne boka var fin! Jeg melder meg gjerne på trekninga. Hilsen Maria.

  SvarSlett
 115. Der vil jeg gerne være med! Bogen ser spændende ud :)

  SvarSlett
 116. åh, kjempefin bok. Jeg holder på med lusekofte fra Sandnes sitt klassiker-hefte nå, hadde vært fint med litt mer spennende alternativer

  SvarSlett
 117. Ååå jeg vil være med!! Ønsker meg denne boka, det å strikke lusekofter var liksom mamma og nå har jeg funnet igjen etter henne.
  Hilsen Kari M
  strikkeogsy@hotmail.com

  SvarSlett
 118. Åh, for ei fin bok! Den har jeg lyst på :) Hiver meg med på give-away, og krysser fingrene!

  SvarSlett
 119. Åhh, jeg vil strikke elgjakke!

  siriovesen@gmail.com

  SvarSlett
 120. Dette vil jeg være med på! Så ut som en spennende strikkebok.
  :)

  Hilsen FroskeMari på ravelry.

  SvarSlett
 121. Ønsker meg! hilde_nass yahoo.no Mellomrommet er en kanelbulle, som svenskene så søtt sier det.

  SvarSlett
 122. Denne ønsker jeg meg også! (stinela@gmail.com)

  SvarSlett
 123. Jag är gärna med i dragningen, om det är ok att skicka till Sverige?

  SvarSlett
 124. Spennende bok, kan godt tenke meg den eg.

  Helsing
  Dati på uformelt

  SvarSlett
 125. Dette må ein jo berre vera med på for den boka såg veldig freistande ut.

  SvarSlett
 126. Den boka så fn ut! Jeg er med!

  Hilsen Stine (stineteigen@gmail.com)

  SvarSlett
 127. Denne trekningen vil jeg gjerne være med på, for det så ut som en fristende bok!

  SvarSlett
 128. Fin,fin bok. Tror nok at det finns plass til den i bokhyllen min.

  Hilsen Kari

  kari.borstad@hotmail.se

  SvarSlett
 129. det så ut som en fin bok! Blir gjerne med på trekning!
  Er innom bloggen din ofte og er imponert over alt du får til!
  Kathrine
  katfaghe@hotmail.com

  SvarSlett
 130. Her er det mange som vil prøve lykken, ser jeg. Jeg vil også gjerne være med.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 131. Å ja! Denne boka har jeg siklet på en stund, og frekt kopiert litt border og mønsterdetaljer i strikkeboka mi fritt etter hukommelsen og små bilder funnet på nett - for fremtidige prosjekter, så det hadde vært morsomt å eie den for å lette samvittigheten på mønsterbruken!

  SvarSlett
 132. Denne ønsker jeg meg! Siden jeg ikke har noen strikkebøker fra før, slenger jeg meg med på lotteriet. Pleier aldri å vinne noen ting, men den som intet våver (eller er det vover? Er det ikke bikkjer som vover??), intet vinner!

  SvarSlett
 133. Jeg lover at jeg skal ta godt vare på denne boka dersom den skulle dukke opp i postkasse mi :)

  SvarSlett
 134. Oi, så spennende! Syns mange av designene minner litt om oleana sin kolleksjon. Herlig fargerik!:) Blir gjerne med på trekning:)

  SvarSlett
 135. Eg vil, EG VIL! Eh.. Altså den boka kunne eg godt tenka meg... Iselin_n1@hotmail.com

  SvarSlett
 136. Å, så snill du er! Er sikker på at du hadde gitt et eksemplar til hver av oss om du hadde fått muligheten :)

  SvarSlett
 137. Ser ut som en flott bok! Håper en kommer i posten til meg:) Selv om mer strikkeinspo kanskje ikke er det jeg trenger rett før eksamenstida.. :P

  SvarSlett
 138. Hei :)
  Denne kom i bokklubben etter at jeg meldt meg ut, så dette er en gylden sjanse til å fa den:)
  Hilsen Jeanette som er stor fan av bloggen din!
  fripust@gmail.com

  SvarSlett
 139. Liten vinnersjanse vanligvis, men hiver meg med likevel! Har et lite håp om å engang både strikke og kle ei sånn kort-kort kofte ;-)
  Juni71 på Ravleriet

  SvarSlett
 140. Det der ser ut som en veldig spennende bok, liker spesielt at det handler litt om symbolikk og historie. Fnugg på ravelry.

  SvarSlett