1. mai 2012

Tog på første mai

054

Kristiansand - Oslo - Trondheim - Mo i Rana er en laaang togtur, men det gikk over all forventning bra. Strengt tatt startet vi ikke turen første mai, det er nemlig et døgn fra vi drar ut døra hos min mor, til vi er over dørstokken hjemme, så skulle det bli tog på første mai, måtte vi starte dagen før.

Reisens strikketøy var heldressen på vei ned (da i fly) og genseren Starling til meg selv og en sokk for variasjonens del når transportetappene på Starling ble for ensformige. En nydelig genser, og bare rillestrikk på pinne 3= kjekk reisestrikk.

056

Avkommet klarte reisen bra. Det vi lurte mest på om gikk bra var bytte til buss kl 05 om morran, siden det har gått ras på strekningen Oslo-Trondheim., noe som hadde skjedd etter vi planla reisen. Men joda!

7 kommentarer:

 1. TOG Strikking ER tingen, da pleier det gå unna ;)
  Kos deg og ha en herlig avslappet kwell ;)

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 2. Det var en imponerende (deprimerende?) lang togtur.. Og nå er det bare å vente på resultatene. Ja, for oss, ikke for deg.

  SvarSlett
 3. Wow, imponerende lang togtur!
  Godt det gikk bra!
  Blir spennende å se hva du har kreert på tur'n!!
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 4. Noen ganger er jeg glad for at tog ikke er et alternativ når vi skal besøke familie. Bussene videre nordover fra siste stopp går ikke på lang, lang rekke helt til vår trapp. Men på den andre siden er det mange som ikke forstår de lange bilturene våre;). Også er det sånn at avkommet veldig fort stiller inn modusen etter foreldrene. Er vi helt inneforstått med en laang togtur, blir de det også, stort sett!! Og alltid kjekt med pausestrikk!

  SvarSlett
 5. Spent på Starlingen du strikker på.... :O)
  Kjekt med lang togtur og flere strikketøy!

  SvarSlett
 6. Oj, det er noen timer på tog det. Jeg kjenner jeg blir rastløs bare av å tenke på det, he he.

  SvarSlett
 7. Ah, takk for snik-kikken på Starling! Dén står på draumestrikk-lista mi. Gler meg til å sjå genseren ferdig og påkledd!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.