6. mars 2012

Reisestrikk og stadig nye ting

strikkekunst

Ikke alt strikketøy og garn er like portabelt, derfor blir det stadig startet nytt for tiden, til frustrasjon for monogamstrikkeren. Men når det skal pakkes reisestrikketøy, så ble det prioritert ting som ikke trengte så mye konsentrasjon, og monteringsjobber gjøres hjemme, ikke på hotellrom eller flyseter. Jakka i forrige innlegg ble altså parkert hjemme (og pyntet opp samtidig) og garn til enda en babyjakke ble innkjøpt i all hast før flytur fredag.

Memo til meg selv, når du strikker i hvit babyull, sørg for å lukke veska før du går ut av hotellet. Jeg måtte nøste meg tilbake til start til friske tilrop fra garnfinner femti meter bak meg, og hvit babyull på drosjeholdeplass... kan heldigvis vaskes.

Vellykket tur - barselgavemager beskuet (hele tre!), barselgavemottager snust på (mmmm, melkelukt), vin og sushi tygget på (ingen med som ropte opp om ukokt fisk) og et strikketreff ble det og! Takker til Pinneguri som like godt tipset flere Oslostrikkere at jeg plutselig var i Oslo søndag. Veldig moro å treffe ansiktet bak strikkebloggen jeg har høyt-høyt-høyt-høyest på lista over blogger jeg (for)følger. Og takk til alle som kom! Veldig inkluderende!



6 kommentarer:

 1. Den lærdommen fikk jeg selv erfare for et par uker siden. Riktignok grått garn, men det ble ikke noe særlig å strikke med i våt søletilstand altså. Når jeg tenker meg om har jeg ikke blitt så mye flinkere til å lukke veska heller. *Tar seg selv i ørene*

  SvarSlett
 2. Så videoen til pinneguri og jeg må virkelig si at du har et imponerende strikketempo. Ser for meg deg med nøstet som ruller ut, var sikkert et morsomt syn for de som så på. Gleder meg til å se ferdige babyjakker og ønsker deg en fin strikkedag :D

  SvarSlett
 3. Så kult å oppbevare strikketøy i en vase som det der. Det var både praktisk og dekorativt. Takk for inspirasjon :-)

  SvarSlett
 4. så fine farger og kjempefint arrangert!

  SvarSlett
 5. Kjempe artig måte å holde styr på alt strikketøyet, mye finere enn mange poser :)

  SvarSlett
 6. Jeg er imponert av alt du får tid til, ditt døgn må ha flere timer enn mitt;-) ha en flott helg hos deg!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.