28. mars 2012

Jubi-jubi-jubi-jubi-jubi!

garn og mønster

Fem jubier! For det er femårsjubileum for Monstermønsterbloggen!

Oi! I fem år har noen lest og kommentert og fulgt med på det som skjer på pinnene og annet tøys og fjas fra strikkebloggen her. Uten lesere og kommentarer hadde det ikke vært en Monstermønsterside. Så tusen takk til alle som stikker innom, på grunn av bloggen har jeg blitt kjent med andre fiberentusiaster, fått pris, kommet i hele to lokalaviser,  blitt en bedre blogger, fotograf og strikker, fått skrivegleden tilbake, og all strikkingen har gitt ungene og andres unger hauger med ullplagg, noen fine, noen pussige.

Hobbiter gir jo gaver til andre når det er bursdag - en fin skikk, så jeg følger eksempelet og sender et lite strikkehefte jeg falt pladask for med verdens søteste tittel All you knit is love, passende baby/barselgavestrikk (modellene sees her på Ravelry), sammen med et av yndlingsgarnene mine, Isager 2 (ull/alpakka, samme garnet jeg strikket yndlingsjakka Viften i) og Hanne Thorsens Nikolajgarn (lammeull, silke og alpakka- fænsischmænsi garn fra en Københavntur), sånn at du kan strikke noe fra heftet. Eller gi det bort til SFO.

Sånne greier med antall lodd alt etter hvor mye du lenker og følger og må gjøre masse krumspring er bare stress: vi gjør det enkelt;

Gi lyd før lørdag kveld rundt åtte, om du blir med på jubileumstrekning, så trekkes det en gang etter det. Kanskje du får nytt påskestrikketøy?

Det viktigste - TUSEN MILLIONER TAKK for at du stikker innom og holder liv i bloggegleden! Montro om det blir fem år til?

210 kommentarer:

 1. Klart det blir 5 år til. Gratulerer med jubileet. Jeg vil gjerne være med i trekningen :-)

  SvarSlett
 2. Oj, så flott, tenk å kunne vinne den flotte mønsterboka og nydelig garn, vel, det blir ikke meg, men hell og lykke til vinneren, håper vi får se hva hun strikker av gevinsten sin!
  Gratulere så mye med 5 års fartstid som blogger, det må nok bli mange fler slik at vi kan kose oss med all inspirasjon du øser ut!
  Ha en god natt herfra vest!

  SvarSlett
 3. Gratulere med fem år som blogger, imponerende!Synes du har en veldig inspirerende blogg og liker å titte innom. Jeg vil gjerne være med i trekningen:-)

  SvarSlett
 4. Tusen tack för din fina blogg och grattis på födelsedagen! Självklart vill jag vara med i dragningen!
  Varma svenska hälsningar, L

  SvarSlett
 5. Gratulere og tusen takk for at du vil dele og inspirere oss andre!:-) Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 5 års jubileum :-) Jeg vil gjerne være med på trekning. Lykke til til meg og alle andre!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Senest i dag reddet bloggen din meg med et eldre sy-og-klipp-opp-innlegg:)

  SvarSlett
 8. Woohoo superpremie og så helt mine farger, også! :D Grattis med bloggjubileum, jeg henger gjerne med i fem år til (minst)!

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mykje! Og du har ein suuper blogg, liker kjempegodt å følge den :) Så sjølvsagt vil eg vera med på trekningen :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med 5 år med nydelig strikk

  SvarSlett
 11. Hurra for femåringen! Er innom her daglig, og har stor glede av å sjå alle dei fine tinga du lagar :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye med hele 5 år i Bloglandia! Intet mindre enn imponerende :) Takk for masse herlig inspirasjon!

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med 5 fantastiske bloggår,blogglandia hadde ikke vert det samme uten den utrolige inspirasjonen du gir oss. Håper inderlig på 5 nye år ;) OG seff håper jeg på å vinne nydelig garn ;)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med 5 år!! Masse inspirasjon å finne her, så jeg håper du fortsetter i 5 år til!!

  SvarSlett
 15. Gratulerer så masse! Jeg er innom deg hver dag - finner masse inspirasjon! Keep up the good work =) Jeg er gjerne med i trekningen!

  SvarSlett
 16. Jeg følger deg videre så lenge du gidder!!! Jeg elsker bloggen din , men er dårlig på å kommentere... Har ikke egen blogg, så da tenker jeg det ikke er så interessant for deg å få kommentarer fra en ukjent stalker ;) men jeg har lest hvert eneste innlegg du har skrevet.

  Helena

  SvarSlett
 17. Jeg satser på 5 år til :) Gratulerer! Jeg henter mye inspirasjon her hos deg, og nå kan jeg kanskje håpe på å hente noe garn her også? ;)

  SvarSlett
 18. Gratulerer! Jeg er en stor fan av bloggen din, dog anonym, og sjenertheten beklages. Du strikker saa mye fint, og er en stadig kilde til inspirasjon! Du oppmuntres paa det sterkeste til aa fortsette!

  Malene

  SvarSlett
 19. Gratulerer med jubileum! :D Keep knitting and blogging! ;) Er veldig glad i bloggen din og imponert over at du klarer å oppdatere så ofte! Du er flink!

  SvarSlett
 20. Gratulerer med 5 års dagen! Nydelig bursdagsbarn med en flott mamma... :-) Er gjerne med i trekningen!

  SvarSlett
 21. Takk for inspirasjon og morsom lesing. Utsikter til så flott garn kan jeg ikke gå fra meg. Så her er en hilsen fra en aldri så liten stille, trofast blodfans.

  SvarSlett
 22. Gratulerer med dagen; det er gøy å lese bloggen din!
  Vennlig hilsen Elise

  SvarSlett
 23. gratulerer med fem år, jeg har hentet masse inspirasjon herfra, men har vært dårlig til å kommentere. Håper på fem nye år!

  SvarSlett
 24. Gratulerer så mye med 5-år! Det er jo bare så kos å blogge - og koseligat folk kommenterer. Jeg vil gjerne være med i trekning, for det ser ut som ett nydelig hefte, og det garnet ser jo bare nam ut! Ha en super uke videre!

  SvarSlett
 25. Gratulerer med 5-års jubileum! Jeg leser bloggen din jevnlig og synes den er en av de mest inspirerende. Du skriver humoristisk, og da er det morsomt å lese om ganske vanlige ting (f.eks. om manipulerende gule garnhesper). Bildene dine er tydelige og fine, og du har gode linker til mønstre og garn. Derfor bruker jeg tid på bloggen din - og får god inspirasjon. Selvsagt vil jeg være med på trekningen.

  SvarSlett
 26. Gratulerer så mye!! Veldig kjekk og inspirerende blogg du har, som jeg stadig er innom ;)
  Krysser fingrene for at jeg vinner en overraskelse ;)

  SvarSlett
 27. Tillykke med blogjubilæet. Jeg må indrømme, at jeg ikke har fulgt med så længe som 5 år, men bedre sent end aldrig, og din blog er virkelig en af de bedre. Tak for god underholdning og mange smil og suk over smuk og lækker strik.

  SvarSlett
 28. Jøsses... 5år!!! Gratulerer, fantastisk!!
  Har ikke fulgt deg i 5 år, men følger deg gjerne i5 år frem....

  Er gjerne medi trekningen!!

  Ønsker deg en super helg, den er her plutselig!!!

  <3
  Nina

  SvarSlett
 29. oi 5 år! Så kjekkt! Gratulerer med jubileum! Håper det blir minst 5 nye også :) ha en fin uke og lykke til med trekning! Boka inneholdt virkelig flotte modeller og garnet så deilig ut! Hejdå!

  SvarSlett
 30. Gratulerer! Jeg håper ihvertfall du holder på i minst 5 år til. En svært inspirerende og morsom blogg du har.
  Hilsen Anna

  SvarSlett
 31. Gratulerer med jubileum, gleder meg til videre bloggeår:)
  Cecilie...

  SvarSlett
 32. Gratulerer med jubileum og flott blogg. Du inspirerer!

  SvarSlett
 33. Gratulerer med 'bursdag'!

  SvarSlett
 34. gratulerer med dagen. Leser alltid bloggen din. Flott blogg.
  pernille

  SvarSlett
 35. Grattis med jubileet! Tilhører skaren som leser og leser, men sjelden sier et pip... Men blir gjerne med på trekningen fordet!

  SvarSlett
 36. Gratulerer med 5 år!!
  Det er alltid morro å stikke innom deg, og
  lese om dine strikkede verk, og crazy påfunn!!
  Klem fra Mona :-)

  SvarSlett
 37. Gratulera med jubileet. 5 år er egentlig lang tid. Alltid like spennande å sjå kva du blogg og skriv.

  SvarSlett
 38. Gratulerer med 5-årsdagen :) Håper du fortsetter bloggingen leeeenge.
  Jeg lurer egentlig på hvordan dette med blogging kommer å utvikle seg...og hvor lenge kommer det å være i samme form som nå....
  Og tenk så flott at bloggingen fører til utvidet kontaktnett :)
  Hurra for bloggen din, og for redaktøren også selvfølgelig!

  SvarSlett
 39. Gratulerer med fem år! Ikke verst, du er jo rene veteranen i bloggsammenheng. Bloggen din leses alltid med glede. :)

  Blir gjerne med på trekning. Her ventes bonusbarnebarn til høsten, så da er det barselstrikk på planen.

  SvarSlett
 40. Gratulerer med det store fem års jubileet og takk for mange hyggelige stunder her på bloggen din! Jeg gleder meg til å følge deg videre.

  Jeg vil selvfølgelig gjerne være med på trekningen :)

  SvarSlett
 41. Gratulerer så masse!:)
  Jeg er med i trekningen:)

  SvarSlett
 42. Jeg håper du holder på i minst fem år til, er alltid moro å komme innom bloggen din! Ha en riktig flott dag og gratulerer med jubileet!

  SvarSlett
 43. Gratulerer med dagen! Det har vore kjekt å følgje deg desse åra, og håpar sjølvsagt på mange meir :D

  SvarSlett
 44. Fem år er imponerende, særlig med hyppigheten av innlegg :) Imponert over mengden du produserer og også av presentasjonen, både med morsomt språk og fine bilder :)

  SvarSlett
 45. Grattis till dina 5 år, men förhoppning om 5 till!

  SvarSlett
 46. Digger bloggen din!! Gratulerer med fem inspirerende og morsomme år!!! Har ingen som venter på barselgave akkurat nå, men jeg strikker innimellom til Amanda-prosjektet - garnet passer nok der, og mønstre får man aldri for mange av :-)
  Mvh Grethe Oliv
  ghermann@bbnett.no

  SvarSlett
 47. Gratulerer med 5 år med blogging!

  Jeg blir gjerne med i trekningen, Isager garnet har jeg tenkt på at jeg gjerne skulle ha prøvd :)

  SvarSlett
 48. Hipp Hurra for Monstermønster! :D Håper det blir fem nye år, for bloggen er knall! Alltid god lesning og masse inpsirasjon å hente!

  SvarSlett
 49. Grattis med blogg-bursdag:-) Dette vil jeg være med på!! :-)

  SvarSlett
 50. Gratulerer! Hipp Hipp Hurra. Jeg har ikke fulgt deg så lenge, men håper du tar 5 til :) Har selv gjennoppdaget håndarbeid på nytt da jeg fikk barn og elsker inspirerende blogger! Isager garnet er fristende....

  SvarSlett
 51. Hurra! Bloggen din er den jeg liker best av alle! I tillegg til alt det fantastiske du lager så skriver du så morsomt og klokt :) Ikke bare har du det i hendene, du har det mellom øra også - sånt liker jeg!

  henr-a2@online.no

  SvarSlett
 52. Gratulerer! Jeg kommenterer sjelden, men leser alltid og setter pris på det du skriver.

  SvarSlett
 53. Jeg må med! 5 år - hvordan føles det? Som om tiden hurtigt eller føles det som om du har blogget i evigheder?

  Tillykke med jubilæet - jeg nyder at læse med.

  Jeg har 2 niecer, der skal forkæles med strik - og jeg har luret på hæftet - bare ikke fået det købt. Jeg må prøve lykken her.

  SvarSlett
 54. JA hurra hurra!!! Jeg er med både nå og i fem år til ;)

  Liker bloggen din!!!!

  SvarSlett
 55. Hipp hurra for bloggen din!
  Håper det blir mange flere år med Monstermønster, du har virkelig funnet din egen stil og tone i bloggverden i tillegg til alle gode ideene og prosjektene du viser oss.
  Jeg vil gjerne bli med i trekningen av den supre gaven!

  SvarSlett
 56. Jeg sier tusen takk tilbake, for at du blogger, strikker og sprer godt humør.

  Jeg har vært så gretten i det siste på grunn av tull med blogger, reklame i kommentarfelter og kommersialisering av ærlige kreative blogger. Men jeg kjenner at det blir litt tomt uten blogging. Enig med deg i at det er kjempefint å bli kjent med andre og få inspirasjon fra andre.

  Håper du holder ut i fem år til - og jeg håper jeg kommer meg i bedre humør når bare regnet i Trøndelag slutter, slik at det blir mer blogg på meg også :-)

  SvarSlett
 57. Takk for masse inspirasjon! :)

  Hipp hurra for blogg-bursdag og trekning! ;)

  SvarSlett
 58. Gratulerer med dagen til min yndlings-strikkeblogg :) Det er alltid så hyggelig her, inspirerende prosjekter og fine og sjarmerende bilder!
  Jeg vinner jo aldri noe, men nå er det jo bursdagen min i morgen så jeg prøver meg allikevel ;)

  SvarSlett
 59. Gratulerer så masse. Og takk for flott giveaway!!!! Din blogg er et lyspunkt i bloggland!!

  SvarSlett
 60. HurraHurraHurraHurraHurra! 5 ganger for en fantastisk blogg som gjerne må vare i minst 5 år til!
  Ingen annen blogg har inspirert meg så mye på strikkefronten som din! Dansk babyvest, ribbegenser, nøstebarn sin kragejakke og Nova for å nevne noe :)
  Tusen takk for fem flotte år så langt!!
  Mange klemmer og takker til deg :)

  SvarSlett
 61. Grattis me jubileum :) moro, og jeg er glad du har så mange lesere at du vil fortsette, for jeg følger deg fast :)
  Er gjerne med i trekningen jeg :):)
  Ha en fortsatt nydelig vårdag :)

  Linda :)

  SvarSlett
 62. Jeg har nettopp feiret min datters femårsdag, og har noen råd til deg ang hva du har i vente. Vær obs på at bloggen nå kan kunne få en enorm opptur av denne fantastiske feiringen, at den vil kunne tro at den kan klare seg uten deg. (Vær klar for uforutsette hendelser) Det kan bli vanskeligere for deg å velge font, farger og bilder uten å måtte tydelig vise hvem som er sjefen, -hold ut! Det beste av alt, tenk på alle deilige, morsomme, kanskje slitsomme, - men verdt det, opplevelser de neste år måtte bringe! For ikke å snakke om så mange fine strikkede ting.

  HIPP HURRA FOR 5ÅR og en fantastisk hobbitgave! Hvis vinnerlykken min skal finne en trekning å snu på håper jeg i mitt stille sinn at det blir denne!

  SvarSlett
 63. Det skal vel litt til å vinne her, men den som intet prøver intet vinner... (eller noe i den duren. :D ) tusen takk for en fin blogg i hvert fall. Masse inspirasjon og artige historier. Gleder meg til flere fine år som følger av bloggen din. :)

  SvarSlett
 64. Gratulerer med fem år! Elsker å følge bloggen din, blir glad hver gang du legger ut nytt innlegg ;)

  SvarSlett
 65. Grattis med fem år! Og takk for at du tar deg tid til å rapportere strikkingen din. Jeg sølger ivrig med hver gang det postes noe nytt, og det er til stor inspirasjon.

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 66. gratulerer med femársjubileum! Du har en flott blogg som gir masse inspirasjon og som er hyggelig á lese.

  Hilsen Yngvild

  SvarSlett
 67. Gratulera med fem år! :) Og takk for masse inspirasjon!! :)

  Helsing Synnøve

  SvarSlett
 68. HURRA for femårsdag! Så lite som jeg strikker om dagen tror jeg at jeg står over trekning sånn at det fantastiske garnet kan gå til noen som ikke bare legger det i en skuff og legger tilsvarende gram på dårlig samvittighet-vekten! ;)

  SvarSlett
 69. Klart man er med på denne feiringen! Med en uke til termin passer jo også gaven perfekt! Hilsen Marthe

  SvarSlett
 70. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 71. Gratulerer!
  Det er en fornøyelse å følge bloggen din, håper du holder ut i minst 5 år til!

  (Ja, det var en stygg skrivefeil i forrige kommentar, derfor slettinga :-)

  SvarSlett
 72. Gjør det enkelt her også; gratulerer med 5 år! Håper det blir 5 til:-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 73. 5 år, hohoi! Grattis!

  Liker hobbitfeiringen din. Dansk snacks, jatakk!

  SvarSlett
 74. Gratulerer! Måtte det bli 50 år til! Jeg har hatt stor glede av å følge bloggen din.

  SvarSlett
 75. Gratulerer så masse med 5-årsdag! Flott blogg!:o)

  SvarSlett
 76. Måtte bloggen lenge lenge, lenge, leve må!
  Du er inspirasjonskilde nr 1 innen barnestrikk.
  Keep up the good knitting and blogging!

  SvarSlett
 77. Hurra! Gratulerer med 5 år, du er en inspirasjon for mange=)

  SvarSlett
 78. Det må jo bli 5 år til!! Gratulerer med jubileum :)

  SvarSlett
 79. Gratulerer med 5 år proppet med inspirasjon og strikkeglede! Med en så herlig jubileumstrekning, er jeg helt klart med og feirer :)

  gurossen@gmail.com

  SvarSlett
 80. Hei, Du har en flott blogg,og jeg blir så inspirert! Tusen takk. Gratulerer med jubileum og lykke til med videre blogging. Hilsen marit

  SvarSlett
 81. Digga bloggen din. Har funne mye inspirasjon her, og har akkurat handla inn for "plan c" gensern :) Må bare finne ut kem mottakern kan vær før æ strikka den ;) Gratulerer med dagen, ser frem til å følg dæ videre! :) Hilsen Majken Jonassen. majkenfj(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 82. Takk for en fantastisk inspirerende blogg! Gratulerer med 5 år og satser på hvertfall 5 til!!

  SvarSlett
 83. Gratulerer med femårsjubileum! Det fikk meg til å tenke på at det snart er fem år for min del også....30. april! Takk for en veldig fin og inspirerende blogg, og ikke minst godt skrevet. Ha ei fin påske =)

  SvarSlett
 84. Klart jeg vil være med på feiringen av bloggen din:)
  Gratulerer og takk for all inspirasjon og glede du sprer!

  SvarSlett
 85. Gratulerer med jubileum! Jeg titter ofte innom bloggen din, og blir gjerne med i trekningen!

  Hilsen ivrig strikker i Stavanger :-)

  SvarSlett
 86. Gratulerer med 5 års jubileum! Det er en fryd å følge meg deg. Koser meg hver gang det kommer et nytt innlegg, og håper på en aktiv Monstermønster blogg i årene fremover. Krysser også fingrene for at flaksen lander på meg denne gang:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 87. Gratulerer så mye med de 5! Mønstermonster er en av mine favorittblogger som jeg titter innom rett som det er;-)

  SvarSlett
 88. Gratulerer med 5-årsjubileum! Jeg er med og feirer ;-)

  SvarSlett
 89. Du har en veldig morsom blogg som det er gøy å følge med .
  Takk skal du ha og gratulerer!

  Ingrid M( rav)

  SvarSlett
 90. Hurra for deg og bloggen! Håper det blir 5 år til :)

  SvarSlett
 91. Gratulerer så mye! Tusen takk for alt du deler.
  Det heftet er faktisk øverst på ønskelista mi for tiden!
  Så jeg krysser fingrene for at det kan bli meg:)

  SvarSlett
 92. Bøttevis med gratulasjoner! Tenk 5 år! Stilig!!!:)

  SvarSlett
 93. Gratulerer!! Jeg følger gjerne med i 5 år til Ü
  Og jeg vinner veldig gjerne den strikkeboka Ü (og garnet selvsagt!!)

  SvarSlett
 94. Tillykke med jubilæet. Jeg vil gerne være med i din fine give away :-)

  SvarSlett
 95. En høylytt HURRA til deg!
  Tusen takk for en herlig og flott blogg som jeg klikker støtt og stadig innom for inspirasjon :)

  SvarSlett
 96. storesky@hotmail.com29. mars 2012 kl. 14:45

  Hurra for fem år! Håper du fortsetter i minst 5år til!

  SvarSlett
 97. Oi, gratulerer!! Jeg har ikke fulgt deg i fem år, men i snart to; har blitt skikkelig inspirert og vil si du har bidratt til mer enn litt mot i eksperimentering og tilpassinger av strikkemønster. Ikke verst når jeg startet som superfersking. Gratulerer igjen, og blir jeg trukket ut til å få gave blir jeg hoppende glad (og blir jeg ikke trukket, er det noen andre som får gleden!)

  SvarSlett
 98. Grattis på bloggens femårsdag!! Jag följer dig både här och på Ravelry, ser fram emot minst fem år till av blogg och stickning :)

  audurv(Rav)

  SvarSlett
 99. Hurra for jubileum!! Jeg digger bloggen din! (Var veldig strikkeentusiast før, men det dabbet av, men her henger jeg nå med enda, mest på grunn av ditt fantastiske skråblikk på strikkingen og livet) Hurra!

  SvarSlett
 100. Gratulerer med 5 år! Jeg vil gjerne være med på trekningen :)

  SvarSlett
 101. Gratulerer med 5-årsjubileumet ditt! Jeg er fast leser av bloggen din og finner alltid mye god strikkeinspirasjon hos deg.

  Hilsen Silje (srkvande@online.no)

  SvarSlett
 102. Din blogg er min favoritt strikkeblogg. Gratulere så masse med jubileum :)

  SvarSlett
 103. Så hyggelig!
  Gratulerer med femårsblogg, din blogg var en av de første jeg begynte å følge når jeg oppdaget den hemmelige strikkebloggverdenen. Tusen takk for mye hyggelig lesing og god strikkeinspirasjon!

  SvarSlett
 104. Gratulerer med 5 år som blogger. Din blogg er den første strikkebloggen jeg var innom og siden den gang har jeg vært fast leser.

  Håper du fortsetter enda en god stund :)

  SvarSlett
 105. Gratulerer!!! Du har god smak, god humor og en imponerende produksjon! Takk for at du deler din lidenskap for garn med oss.

  SvarSlett
 106. Hei, gratulerer med de 5 første. Og hjelpes meg så mange hyggelige kommentarer:-) jeg tittet på innlegget i formiddag og da hadde 'bare' 13-14 kommentert og min kommentar er sånn ca. 106-107. Dette var moro for deg:-) jeg hadde ikke gitt bort garnet til Sfo for jeg har en gutt på 6 uker jeg ville strikket noe til. Tusen takk for at du inspirerer oss andre i hverdagen. Klem fra Kristin

  SvarSlett
 107. Gratulerer med bursdagen!! Blir gjerne med på trekningen :)

  SvarSlett
 108. Hurrahurrahurrahurrahurragratulerer!

  SvarSlett
 109. Måtte du holde på i mange år til! Du er en stor inspirasjonskilde! Hiver med med, håper jeg har flaks!

  SvarSlett
 110. Må begynne å si, GRATULERER SÅ MYE!!
  Selv om jeg ikke er en som komenterer hyppig så er jeg innom bloggen din minst en gang om dagen for å se dine nye kreasjoner og for å få inspirasjon:)
  Ønsker virkelig å finne slike flotte garn!:)
  Kristina

  SvarSlett
 111. Wow!5år, gratulerer så masse:-) du er til stor inspirasjon!:-)

  SvarSlett
 112. Wow!5år, gratulerer så masse:-) du er til stor inspirasjon!:-)

  SvarSlett
 113. Gratulerer! 5 år med inspirerende blogging!

  SvarSlett
 114. Gratulerer med 5 år, måtte det MINST bli enda 5 nye! :-)

  SvarSlett
 115. Gratulerer med 5 år! Wow! Og gleder meg til fortsettelsen ♥

  Stor klem

  SvarSlett
 116. Hurra og gratulerer med jubileum!! Kjempebra jobba!

  SvarSlett
 117. Stoooort tillykke med jubilæet! Håber at du bliver ved mange år endnu :-)

  SvarSlett
 118. Gratulera med 5 års jubileumet. du har ein flott blogg. Er stadig innom, du skriver utruleg inspirerandes og bra! Lykke til med dei neste 5 åra. Toneklem

  SvarSlett
 119. Hurra for verdens flittigste Merete!! Du er flink synes din gamle stikkevenn Silje

  SvarSlett
 120. Grattis med jubilee!! Du har ein fin og inspirerande blogg, god påske:))

  SvarSlett
 121. Gratulerer med 5 år :D Bloggen din er super, er ofte innom for inspirasjon. Håper du tar minst 5 år til!!

  SvarSlett
 122. Gratulerer og tusen takk for all inspirasjon og glede i hverdagen! Gleder meg alltid til nye innlegg hos deg: )

  SvarSlett
 123. Gratulerer så mye! Alltid kjekt å titte innom bloggen din. Du er både flink, inspirerende og ikke minst morsom!
  Håper på minst 5 år til!

  SvarSlett
 124. Gratulerer med 5 år i bloggverden!
  Jeg må bare erkjenne at jeg ikke er den ivrigste til å kommentere på bloggen din men jeg er innom jevnlig for å se hva du har fått strikket og finer mye inspirasjon her. Gleder meg til å fortsette å besøke deg og håper på mange fine år med masse inspirasjon herfra.
  Pernilla

  SvarSlett
 125. Grattis med 5-år :)
  Klart jeg vil være med på lotteri, ingenting er som en god gammelsdags basar ;) Lenge siden jeg har vært på basar forresten, finnes det lenger tro??
  Gleder meg til å fortsette å besøke bloggen din :)

  SvarSlett
 126. Gratulerer! Er selvfølgelig med på konkurranse, og så håper jeg at det blir minst 5x5 nye år på Monstermønsterbloggen :)

  SvarSlett
 127. Kyss, klapp og klem til deg :)
  Hvor ble d av kaken ?

  Hilsen din kollega Ann-Magritt

  SvarSlett
 128. Gratulerer med dagen, og takk for en superinspirerende og festlig blogg! (og GO Nord-Norge!!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hilsen Martings.. <3

   Slett
 129. Wow! 5 år allerede? :-) Gratulerer. Jeg håper det fortsetter i minst 5 år til. Det er inspirerende og du har en vittig humor. Selvironi også ;-) Vanvittig fin presang du gir bort også.

  SvarSlett
 130. Gratulerer! Jeg ser virkelig fram til de neste 5 aar med monsterhumor og strikkehistorier.

  SvarSlett
 131. Gratulere med jubileet! Alltid inspirerende og givende å titte innom deg, og det skjer nok daglig :) blir veldig gjerne med på trekning av luksusgarn. Mvh Ingrid@eldjarn.no

  SvarSlett
 132. Gratulerer! Fine strikkebloggen fortjener et stort hurra. Jeg vil gjerne være med treknngen av sånne storfine premier, og passer på å få berømme skrivingen din i samme slengen. Monstermønster-siden er alltid lesverdig. Hipp, hipp! hilde_nass (a) yahoo.no

  SvarSlett
 133. Gratulerer så masse med femårsblogg!

  SvarSlett
 134. Hurrahurrahurrahurrahurra!! Fem hurra for monstermønsterbloggen! Er alltid god inspirasjon å stikke innom her, og du skriver på en levende og fin måte:)

  Goood påske! Jeg skal tilbringe den i ditt nærmiljø, nemlig på Hugla:)

  SvarSlett
 135. Gratulerer med 5-års jubileum! Jeg blir alltid glad når det har kommet et nytt innlegg på monstermønsterbloggen! -og du innfrir alltid:)

  SvarSlett
 136. Så gøy. Vi digger bloggen og ikke minst give aways =)

  SvarSlett
 137. HEI! Mine beste gratulasjonar til deg, håper verkeleg det blir 5 år til med blogg frå deg - MINST! God klem frå Kristin G

  SvarSlett
 138. Gratulerer så masse! Bloggen din var en av mine første strikkebloggbekjentskaper,(3 år ca) har fått utrolig mye inspirasjon... I tillegg skriver du bra :) Keep going!

  SvarSlett
 139. Gratulerer med femårsjubileum! Måtte det bli minst fem nye år til, for jeg ville bli veldig lei meg om du la ned Norges beste og mest inspirerende strikkeblogg.

  Hurra for deg!

  SvarSlett
 140. Tillykke med jubilæet. Jeg følger i hvert fald med de næste fem år. Hep, hep.

  SvarSlett
 141. Gratulerer så mye med jubileum! du har en utrolig fin blogg, lager mye fint og interessant, gir mange fine tips og skriver i tillegg kjempegodt! Mange som følger med deg og som også gjerne vil vinne den super fine gi-bort'en, og det vil jeg også gjerne! Kult med tittelen All you knit is love! Og det danske garnet er jeg også så glad i! So I'm in! Klem fra Nina

  SvarSlett
 142. Jeg følger gjerne med i fem år til!

  Kiker inn med deg omtrent hver dag og koser meg med nye innlegg.

  SvarSlett
 143. Gratulerer med jubileumet, og takk for masse herlig inspirasjon!

  SvarSlett
 144. Såklart må det bli 5 år til!! Takk for flott blogg med masse inspirasjon :-) Hilsen Trine

  SvarSlett
 145. Gratulerer! Jeg setter stor pris på bloggen din! Hilsen Irmelin (Irmelin.kjelaas@hit.no)

  SvarSlett
 146. Gratulerer!!!
  Klem Hanne Kjersti

  (hanne.kjersti.lokken@dt.no)

  SvarSlett
 147. WOW!! Fem år er helt utrolig - gratulerer!! Jeg har ikke fulgt deg så lenge, men har fulgt deg siden den strikkede onepiece'n din, og synes du lager utrolig mye flott og har en veldig flott og inspirerende blogg!

  Sier som mange andre her, håper du fortsetter fem år til! Jeg følger deg gjerne!!

  SvarSlett
 148. Som damen over har jeg også fulgt deg fra den strikkende onepiecen. Den dama må jeg bare følge tente jeg da for WOW for et pågangsmot! Takk for masse inspirasjon og god hjelp m oppskrifter. Gleder meg til mange flere strikkeprosjekter fra deg! Krysser fingre og tær!

  SvarSlett
 149. 50 år til, tenker jeg vi sier. Gratulerer og vit endelig at jeg har to tantebarn på vei. :-p

  SvarSlett
 150. Heia! Du lager så mye fint og bloggen din er inspirerende! :) hilsen ann-katrin

  SvarSlett
 151. Hihi, her tyter leserne frem;) Gratulerer med fem år, og gleder oss til de fem neste:)

  SvarSlett
 152. Hihi, her tyter leserne frem;) Gratulerer med fem år, og gleder oss til de fem neste:)

  SvarSlett
 153. Gratulerer så mye med 5-årsjubileum! Du har en utrolig inspirerende blogg, som er helt fantastisk! Lykke til med fortsatt mange bloggår!
  Hilsen Anne Gry (anngrh@online.no)

  SvarSlett
 154. Hurra for Monstermønster! Du er ei stor inspirasjonskjelde både når det gjeld blogging og strikking! Håper du fortset i mange år!

  SvarSlett
 155. Hei Merete!

  Kom tilfeldigvis over bloggen din for ca 3 år siden, da jeg akkurat hadde funnet ut at vi skulle bli foreldre for første gang om 8 mnd. Ville strikke noe til den lille, og i letingen på noe enkelt for en nybegynner kom jeg over bloggen din. Jeg elsker å lese hvilke prosjekter du har på pinenne(og utenfor), jeg kjenne en "barnslig" forventning før jeg klikker inn på nettsidene dine, og blir like skuffet de gangene jeg er raskere å klikke inn enn du er til å oppdatere prosjekter( Er innom for å se eter noe nytt minst annenhver dag :-) Men for en glede og inspirasjon det er hver gang du har postet et nytt innlegg med perfekt strikkede ullplagg!! Garntips og hvor du finner oppskriftene dine er supernyttig for en som har lite tid, men koooser seg med de kveldene man kan ta frem strikketøyet og Pc`n med blogger og bare slappe av. Takk for at du sprer glede til oss andre strikke-elskere!

  Gratulerer med 5- års jubileet, håper du synes dette er gøy og fortsetter i mange 10- år fremover!
  Stor takk fra -Stine-

  SvarSlett
 156. Gratulere med 5-årsjubileet:) Gleder meg til de 5 neste da bloggen din er en stor inspirasjon for meg.

  Klem fra Kathrine

  SvarSlett
 157. Hei og gratulerer så mye med 5-års jubileet ditt! Håper du får mange flere år for du har en flott og inspirerende blogg. Jeg er mer enn gjerne med på trekningen! Hilsen Cecilie

  SvarSlett
 158. 5 år, ja det er imponerende :) Jeg håper du holder på i 15 til, for du er nok den bloggeren som inspirerer meg mest! Dessuten sier jeg aldri nei til hverken oppskrifter eller garn ;)

  Klem Marte

  SvarSlett
 159. Her får du en lyd fra meg!
  Det var mange om beinet her da, men hopes up, ikke sant?

  SvarSlett
 160. Grattis med jubileum!!! kjempeflott blogg til stor inspirasjon for meg og mange andre:-))

  Klem Isabell

  SvarSlett
 161. Gratulerer med 5 år! Likar veldig godt å følgje med på bloggen din! Eg vil gjerne vere med på trekninga.

  Helsing Maaike

  SvarSlett
 162. Gratulerer med 5-årsdag! Du er en stor inspirasjonskilde; alltid mye fint å se her!

  Tone

  SvarSlett
 163. Hei. 5 års jubileum er ikke dårlig, gratulerer med det. Jeg er stadig innom bloggen din, mye fint å se her.

  SvarSlett
 164. Gratulerer med 5 års jubileum! Jeg er gjerne med på trekning jeg. Garn kan man aldri få for mye av!!!!

  SvarSlett
 165. Gratulerer så mye. Imponerende bragd. Kaster meg på trekningen med stor iver

  SvarSlett
 166. Gratulerer med fin blogg i fem år! Flot premie! Jeg vinner aldri noen ting, men jeg prøver likevel - den som intet vover osv.
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 167. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
  Gleder meg til 5 nye år :)

  SvarSlett
 168. Hipp hurra for monstermønster. Gratulere så masse m fem år. Er stadig innom, du skriver spennende og inspirerende. Og blir gjerne m på trekning. Bente

  SvarSlett
 169. Gratulerer med 5-års jubileum, eg blir med på trekning! Sølvi

  SvarSlett
 170. En fantastisk fin blogg. Her blir vi virkelig kjent med deg:) Jeg vil nok også lese den de neste 5 år:)

  Conny (strikka)

  SvarSlett
 171. Gratulerer med nydelig blogg! Takk for all inspirasjon :-) god helg

  SvarSlett
 172. Fem år er verdt å feire! Titter innom bloggen din så og si hver dag for å se om det er noe nytt :)
  Nydelig oppskriftsbok, der var det masse flott! Jeg hiver meg med i trekningen - trenger påskesysler! God helg - og god påske! :)

  SvarSlett
 173. Hipp hipp hurraa for 5 år! Bloggen din er så inspirerende! Jeg vil gjerne være med på trekninga:)

  Måtte det bli hvertfall fem år til! God helg:)

  SvarSlett
 174. Grayulerer stort. Er gjerne med på trekningen!

  SvarSlett
 175. Gratulerer med bloggjubilemum! :D Du er en stor inspirasjonskilde!!! Jeg er gjerne med i trekningen :D God helg!

  SvarSlett
 176. Gratulerer med jubileum! Takk for at du skriver blogg!

  SvarSlett
 177. Det blir jo mindre og mindre sjanse for å vinne, jo flere som legger igjen kommentar. Men jeg er EGOIST, og vil gjerne vinne superluksusgarn og fin-fint strikkehefte! I tillegg stiller jeg meg selvfølgelig hittil bakerst i den lange rekken av gratulanter. Jeg håper det blir *minst* fem år til! Du er til stor inspirasjon! Uten Merete - mindre strikking til folket. Det er min dom!

  SvarSlett
 178. Gratulerer så masse med femårs-dagen! Håper det blir fem år til, minst. Du har en kjempegod blogg, som gir masse masse inspirasjon! Du skriver bra, tar fine bilder, strikker raskt og lager masse fint. :-)
  Jeg vil forresten gjerne være med i trekningen. :-) God helg!

  SvarSlett
 179. Kære Merete

  Jeg ønsker dig hjertelig tillykke med fødselsdagen, og deltager naturligvis også gerne i lodtrækningen.

  Bliver til altid inspireret og til tider overstimuleret af alle dine ideer og arbejder. Flott!

  SvarSlett
 180. Oi, her var det mange kommentarer! Men jeg gjør et forsøk, for vil veldig gjerne vinne det heftet:) Gratulerer masse med dagen, du har en kjempefin blogg med masse inspirasjon!

  SvarSlett
 181. Rart hvordan tiden flyr!

  SvarSlett
 182. Gratulerer med alle jubileer! Hjå deg er det mykje inspirasjon å hente, og ja, eg vil gjerne også vinna strikkehefte og garn!

  Systro

  SvarSlett
 183. Gratulerer med jubileum, wiiii! Takk for inspirasjon, har fulgt med lenge nå og gleder meg til fortsettelsen.

  SvarSlett
 184. Gratuler med 5 år! Tusen takk for masse inspirasjon! Fortsett det fantastiske arbeidet!

  SvarSlett
 185. Gratulerer med fem år!
  For ein kjekk og inspirerande blogg du har! Her er det mykje fint!

  SvarSlett
 186. Hurra - gratulerer! Jeg vil gjerne være med i trekningen:) Cathrine

  SvarSlett
 187. Grattis till fem års bloggande! Jag som är ganska ny på stickande hoppas på att bli inspirerad av din fina blogg i minst fem år till :o)
  Såklart vill jag också vara med i utlottningen!
  /Annika (annika.lundberg@gmail.com)

  SvarSlett
 188. Gratulerer med jubileum! Jeg er stadig inne på bloggen din for inspirasjon og tips. :)
  Og jeg vil selvfølgelig gjerne være med på loddtrekningen.
  God helg, god påske og god loddtrekning.

  Juba juba fra FroskeMari!

  SvarSlett
 189. Gratulerer så masse med 5 år. Jeg har funnet masse inspirasjon her, så håper det blir mange flere år :)

  Lisa

  SvarSlett
 190. Gratulerer! Eg er ivrig følgar, men ikkje så ivrig på kommenteringa...men ein stor fan likevel! Likar måten du skriv på, passe humoristisk og snertent midt oppi det strikketekniskinspirerande stoffet. Håpar du fortset blogginga i laaaang tid, I´ll be watching you. Hipphipp!

  SvarSlett
 191. Hurra for deg og bloggen! :)

  SvarSlett
 192. Gratulerer så mye med jubileum!

  SvarSlett
 193. Grattis! Du er på min 5 på topp liste over blogger som leses jevnlig - inspirerende og artig:)

  kristin@dyrhaug.org

  SvarSlett
 194. Alltid inspirerende og kikke innom bloggen din, så koser jeg meg med god lesning! Gratulerer med jubileet, og god påske!

  SvarSlett
 195. Gratulerer med 5 årsjubileum og takk for inspirerende blogg! GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 196. Her gir jeg lyd fra meg,vil veldig gjerne være med på loddtrekningen!
  Gratulerer med 5 år i strikkebloggbransjen,måtte det bli minst 5 år til!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.