9. februar 2012

Nå også på telefonkatalogen

telefonkatalogforside

Om du har lett hele livet etter din egen tradisjonsgenser med lundefugl på brystet, stans søket etter mønster, det kom gratis i posten for noen dager siden! Så mens jeg leser telefonkatalogen og fniser over pussige nordlandsnavn, så kan jeg strikke genser i mellomtiden.

Siden dette er fra Helgelandsdistriktet, så er det trolig en lundefugl . Hørt om Lundkommardagen på Lovund? 14.april kommer lundefuglene fra havet i store flokker, og flytter inn på Lovund. Samme dagen hvert år (nåja, de var forsinka i fjor, så vidt jeg husker).

Så enten er strikking trendy siden det kommer på telefonkataloger, eller så er det så folkelig at det kommer på telefonkataloger.


19 kommentarer:

 1. Litt nærmere verdensherredømme ;-)

  SvarSlett
 2. Jøss, får ein telefonkatalogar enno? Eg har forresten ete lundefugl på Færøyane. Smakte ganske mykje tran i grunnen. Finare å sjå på er den i alle fall. Strikk er umåteleg trendy.

  SvarSlett
 3. Så stilig! Må høre om min bror har fått sånn også, bor i distriktet der;)

  SvarSlett
 4. LESER du telefonkatalogen?? Jeg har alltid vært veldig imponert over alt du rekker, men at du i tillegg leser telefonkatalogen!!
  Men jeg visste ikke at det fantes telefonkataloger mer? Kan ikke huske at vi har fått i hvert fall. Men den var i hvert fall UTROLIG fin!
  Og JA, strikk er trendy. Og folkelig.

  SvarSlett
 5. Den var stilig, synd jeg ikke bor i distriktet lengre (bodde der et halvt år i fjor). Var til og med på Lovund, riktignok et par uker etter Lundkommardagen, men fint var det!

  SvarSlett
 6. hø, sådan finder man ting, når man holder op med at lede! Sig mig, er der ikke gået strik i det offentlige rum i Norge... når både telefonbøger og ølreklamer er "strikkede" så kan man da tale om gennemsyring af samfundet (ikke at det er dårligt).

  SvarSlett
 7. Trendy eller folkelig - stilig var det i allefall!

  SvarSlett
 8. Kuleste telefonkatalog, det er sikkert!!

  SvarSlett
 9. Stilig! Skal si televerket følger med! (ok, jeg antar at jeg derved beviste at JEG ikke følger med, de slutta vel å hete televerket omtrent da frk Ur gikk av vakt engang på 80-tallet.) Lurer på om Vestfoldvarianten er Marius med hval? Mulig jeg må ut på postkassa og skrape vekk "uaddresert post ønskes ikke"lappen...

  SvarSlett
 10. Og jeg vil samtidig opplyse om at jeg VEIT at adresse ikke skrives addrese, men at tastaturet på iPad'en av og til nekter å gå i retur! Og at jeg samtidig nekter å slette hele meldingen, bare for å få rettet opp noen skarve skrivefeil.

  SvarSlett
 11. Og at det akkurat der skjedde igjen, før jeg hadde fått informert om at jeg fant tannbørste med strikkemønster på i lokalbutikken forleden, fra Jordan eller en av de andre store. Kult! Til og med ungene var mer entusiastiske over min nye tannbørste enn sine egne nye med Spiderman. DET viser vel hvor trendy strikking er? Eller hvor nerdete unger jeg har...

  God helg med Helgelandsnavn og lundefugl!

  SvarSlett
 12. Inspirasjon på de rareste steder :)

  SvarSlett
 13. ALT du vet, ALT du kan, ALT du finner på, kjære Merete! Hva har du gjort for å få telefonkatalog. Jeg har perioder hvor jeg ikke får sove og da er telefonkatalogen perfekt sengelektyre....er så utrolig å memorere navn og nr.og den siste vi fikk gikk i søpla i en god søvnperiode!

  SvarSlett
 14. Vi fikk en sånn for en stund siden, Lundefugl også i salten.
  Men fin var den!

  SvarSlett
 15. Fiffig. :P
  Jaja, man liker da den slags pynt? Eller? Haha!

  SvarSlett
 16. Åhhh. Vi får ikke sånne lenger. Din er jo til å bli helt myk i knærne av. Flott sak!!

  I dag er du i lokalavisen min, Lindesnes avis. SÅ MORO!!! Gratulerer!!!

  SvarSlett
 17. Hehe, strikking over alt. Så en reklameplakat utenfor malingsbutikken her om dagen, med strikketapet.

  SvarSlett
 18. Her i vest var det hvit marius-genser med sel på... Og i mangel av noe bedre, leser jeg også telefonkatalog;-)

  SvarSlett
 19. Ja, og lillemor fikk sutte m trykte strikkemasker på.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.