25. juni 2011

Trådfest!

rillekant og trådfest

Jeg slår flere fluer i samme smekk, barselgaver til høsten, restegarnbruk og Nøstebarns sommerutfordring om å strikke et bruksplagg, så jeg fant frem posene med Askeladengarn (jepp, det er endel i de posene, gitt) og er allerede i full gang med genser. Og hodet er fullt av ideer om ulike gensere, lovende for både barselgavene og flere innlegg i konkurransen, kanskje?

Rillestrikk på vranga er knallkult, særlig i mye fargeskift, men trådene burde jeg festet underveis med spyttspleis. (S)pyttsann, jeg fester litt underveis.

Egentlig burde jeg ikke tipse om konkurransen, siden jeg hadde planer om å cashe inn premien i all hemmelighet, men dere hadde nok funnet den allikevel)


9 kommentarer:

 1. Kjempefine riller:) Genseren blir nok fin, og lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 2. flotte farger, lykke til med festing av tråder og konkurransen.

  SvarSlett
 3. Å, ikke vis sånt! Jeg får lyst til å strikke! Det blir kjempefint. Og det er mye god terapi i trådfesting. Men det vet sikkert du mer enn meg om :D

  SvarSlett
 4. Iler innom igjen jeg, freidig som få - vil bare si at jeg har Give away (Hurra), så hjertelig velkommen til å slenge seg på =)
  Fortsatt en fortreffelig aften til fruen ;)
  Mvh Siv

  SvarSlett
 5. Det ser herlig ut med alle de fargene ;) Konkurransen vet jeg om allerede, og får jeg tid mellom alle prosjekter jeg har så skal jeg også delta...

  SvarSlett
 6. Haha, likte ordet spyttspleis! Super teknikk :)

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Sannelig en kreativ dame du også, med masse flotte prosjekter:-)

  SvarSlett
 8. Synest det blei veldig fint med dei rillekantane!! Kjempeflott genser!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.