1. desember 2010

For mange votter?

ribbevotter
Kan man ha for mange votter?
Man kan ha for mange enkeltvotter, men for mange vottepar, nei, det skal noe til å ha for mange av. En periode var vottene mine forbruksvare (Oslo sporveier hadde store mengder av dem) men endelig klarer jeg å holde styr på tilbehøret. (Lommeboka mi var også forbruksvare en stund, etter å ha sperra kortet tre ganger i løpet av ett år, sukket damen i banken tungt og lurte på om jeg kunne passe på det litt bedre)
Enda et vottepar av pinnene (ferdige i forrige uke, men denne uka har jeg tilgang på dagslys). Denne gangen ribbevotter fra Annepålandets oppskrift (anbefales!) Strikket i Sandnes alpakka, og de er myke og varme.
Datteren samler på pinner for tiden, så disse har vært en kamp å få ferdig, siden det stadig forsvinner pinner fra strikketøyet. Storebror lot strikketøyet være i fred, så jeg er vant med å kunne la det ligge overalt. Nytt barn, nye tider.

20 kommentarer:

 1. Kjempefine votter! Enig med deg om at man ikke fan få nok av dem. Må nok sette et sånn par på to do listen min ;)

  SvarSlett
 2. Lekker fargesammensetning!! :D Og nei, ein kan ikkje få nok :)

  Sjølv har eg nok av det meste, men lite som matcher godtnok til at ein kan bruke det saman. I alle fall når ein skal vere litt "fin" i tøyet.. ;)

  SvarSlett
 3. aldri nok votter!!!jeg skal strikke disse etter jul når all julegave dillemaet er over:P neste år skal jeg starte i januar:P

  SvarSlett
 4. Man kan ALDRI få for mange votter! (gammelt jungelord)

  Gøy å se at så mange strikker disse vottene! Ikke så rart, for de er jo så gode og varme, og ikke så mye arbeid - og DET kan jo være greit for de som holder Oslo Sporveier med votter...

  SvarSlett
 5. Stilige votter! Sånne skal jammen jeg lage meg og. Fin fargesammensetning!

  SvarSlett
 6. I fjor mistet jeg minst to luer, et skjerf og en vott på toget. Og den nye lua jeg strikka i oktober er sporløst borte. Noen varme, velkledde mennesker må det finnes der ute... Ja ja...

  SvarSlett
 7. Disse ble nyyydelige, med lun fargekombinasjon :-)

  SvarSlett
 8. Fint å se at man ikke er alene her i verden om å være litt vimsete. Her i huset er mobil blitt en forbruksvare, men det er en annen historie..!

  Kjempeflotte votter! Det er bare en sak jeg lurer på ang dem. alpakkaull er jo ganske tynt, så hvorda er vottene når det er mye vind ute?

  SvarSlett
 9. Er helt enig i at man får aldri nok votter. Jeg må strikke meg enda ett par jeg også når julegavene er ferdige. Kanskje slike som du har strikket?

  SvarSlett
 10. Flotte votter! Kan vel ikke bli for mange vottepar i denne vinterkulden ;)
  Votter har det med å forsvinne her også, sammen med sokker - og ullbukser, de greier også å forsvinne sånn helt plutselig har jeg erfart.
  Godt å høre at det ikke bare er meg som ikke holder greie på alt som er... :)

  SvarSlett
 11. Så fantastisk fine de var! Og det er flere som mister litt småplukk på trikk eller t-bane... Undres på hvor Oslo sporveier gjør av alt dette? Det må jo ble en hel del etter en vintersesong. Uansett, godt du har funnet ut trikset på å beholde sakene. Det har ikke jeg...:)

  SvarSlett
 12. Tøffe votter ;-) Et tips for å ikke miste votter, monter på en snor i hver ende som du tre gjennom jakke/kåpe-ermer eller fest vottene i jakkeermene med sånne klyper som ofte blir brukt for at barn ikke skal miste vottene sine. Høres kanskje litt snodig eller barnslig ut, men man mister i alle fall ikke vottene så lett. Funker mega bra ;-)

  SvarSlett
 13. Så flotte votter! Jeg har alltid for lite av dette...så tror jeg skal prøve meg på disse jeg også! Kanskje jeg blir flinkere til å passe/huske på vottene mine på min ferd da:)

  SvarSlett
 14. Man trenger MANGE votter! Jeg har begynt å strikke 3 av barnevottene jeg, da har jeg en i reserve. For han mister skjelden et helt par.

  Klumpen min trekker ut strikkepinner når han er sint på meg. Veldig effektiv hevn har han funnet ut. For DA reagerer mamma! *fnis*

  SvarSlett
 15. De vottene så gode og varme ut - og så fine farger!

  SvarSlett
 16. Så flotte vottar!
  Då eg var yngre ( les: i tjueåra ) var vottar for pyser. No er eg tobarnsmor, og då må eg tross alt gå foran som eit godt eksempel.

  Skal eg vere heilt ærleg syns eg det er godt å ikkje fryse på fingrane lenger :D

  SvarSlett
 17. Jeg går i votter fra september til mai, så jeg trenger mange votter. Disse i alpakka er ikke så tynne, Sandnes alpakka er beregnet til pinne 3,5-4 (omtrent smart-tykkelse) så de fyller endel. Denne oppskrifta er forresten så elastisk at du fint kan strikke i tynt garn for å ha inni en annen vott, eller tykt garn som egen vott eller faktisk ha fingervanter inni disse vottene. Hurra for ribbestrikk!

  Godt det er flere vimser enn meg, jeg lo høyt av hvem disse velkledde fremmede var.

  SvarSlett
 18. Herlige farger og lekkert med ribbestrikk! I dag da jeg skulle gå på jobb fant jeg ingen av hanskene/vottene mine, så ja man trenger mange par :)

  SvarSlett
 19. Nydelige votter! En kan aldri ha for mange;)
  Morsomt at du må tviholde på pinnene=) søte de barna=)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.