18. august 2010

London, baby

knapper fra loop

Drar man til London for å feire sin mors 60årsdag (hurra for mamma!) så blir det ofte litt shoppings. I regnestykket må man legge inn ukjente variabler som å reise kun med håndbagasje (prøv selv å pakke for 2 voksne og 2 barn i tre små sekker=ikke plass til noe tilbake), et interessert barn på ryggen som helst vil pille på alt i garnbutikken og begrenset med tid (hvor lenge er småtten fornøyd på ryggen, mens jeg frenetisk prøver å spore opp Loop, når tbanen hadde krøll på linja?)

Så jeg holdt meg til knapper.

london garn

Og to stykk garn. MmmmmMadeline Tosh sock! Superwashgarn uten nylon, og med virkelig vibrerende farger. Mmmmm! 

Butikken anbefales! Det er flere fine garnbutikker i London, men det var ikke denne gangen jeg skulle storshoppe. Allikevel, vi klarte å dytte en tie fighter (i Legoversjon) oppi den ene sekken på tilbaketuren. Er vi gode til å pakke, eller? 

9 kommentarer:

 1. Pakking er en kunst! Må man, så må man - og når man er i London så MÅ man! For øvrig digger jeg lillafargen!!

  SvarSlett
 2. ah så flotte farger:)nå har du gjort et kupp igjen,blir spennende å se hva det kommer ut av nøstene,vi skal for første(alle 4) gang ut å reise i september og når du nevnte pakking så begynner jeg å gruve allerede:P

  SvarSlett
 3. Eg har strikka sokkar av det garnet, og dei vart gode. Eg må stoppe eit hol før haustsesongen, men greier eg vel :-)

  Fine knappar.

  SvarSlett
 4. Hei!

  Liker sida di kjempegodt, får mange gode tips til prosjekter :) Lurte på hvilke andre garnbutikker enn den du var i du kan anbefale i London?

  SvarSlett
 5. er det jeg alltid har sagt. når man blir mamma utvikler man sakte meg sikkert superkrefter sånn at man får pakket med den ene lille tingen som skal til for at eldstemann ikke skal gråte hele veien hjem, man klarer å handle OG bære 1åring på en gang (jeg hater når de lærer seg å gjøre seg helt stiv så de er umulig å holde) I det hele tatt - vi tanter burde fått _noen_ av superkreftene hvertfall ;)

  SvarSlett
 6. Hærligt garn og søte knapper ;)
  Ang pakking ja.....skal snart 4 uker til spania med 4 mann (for første gang) på ryanair.....OMG, håper på å komme hjem til ferdigpakkede kofferter en dag!!! As if, kom gjerne å hjelp til....hehe!

  SvarSlett
 7. Men i all verden, det er jo galskap å reise kun med håndbagasje til London???? Hva med alle skoene som skal være med hjem? Klærne? Veskene? De engelske bøkene?? Og garnet!??! HVA MED GARNET?!?

  :)

  Som du skjønner er jeg mer enn mektig imponert over at du gjennomførte det stuntet der. Og enda mer over at du faktisk fikk med litt garn hjem også!

  SvarSlett
 8. Vil dette seie at vi har vore i London samtidig kjære? Eg rusla rundt i gatene torsdag til og med søndag forrige veke. For meg sto det ikkje så mykje shopping på programmet, meir bli kjent med familien til engelskmannen. Men den knallraude paviljongen i Hyde Park fekk eg med meg! http://www.serpentinegallery.org/2010/03/serpentine_gallery_pavilion_20_14.html

  SvarSlett
 9. Godt valgte varer i begrensa pakkeplass! Knappene er jo übertøffe, det bør visst en godt skjult entomolog i flere av oss? Avkommer hos oss er arvelig belasta, 3 åringen jublet i sommer "Mamma, se, en SKARABID!!!" Vennene våre himla oppgitt med øynene, og en eldre kamerat ærklerte veslevoksent at "jeg kaller det bare BILLE, jeg"... (o:

  Garnet ser helt nydelig ut, deilige farger.

  Og Star Wars lego er jo nesten som dessert, det er alltid plass til mer... (o:

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.