28. juni 2010

Heklegerilja?

bjørk i heisen

Høgskolen i området har enten blitt utsatt for heklegerilja, eller så er det et elevoppdrag. Kult er det iallefall! Heisen har blitt bjørkifisert fra en dag til den andre, og selv om jeg hadde pakket ned kameraet, så måtte det pakkes opp igjen for å dokumentere. 


ullsommer

Vi drar fra dette været (ulldress og ullteppe i vogna og tøffer oss uten lue) til sommer på Sørlandet, og gleder oss til varmere vær! Si gjerne hei om du treffer oss i Dyreparken eller Sjøsanden eller tbanen i Oslo. 

14 kommentarer:

 1. Åh, så fantastisk hekleheis! Og finfint sovende ullbarn! Dere er hjertelig velkomne sørover - her i Oslo skinner solen selv etter en overskyet morgen (det er da det virkelig er sommer, når det blir sol hver dag!) og det er 21 varmegrader. Herlig sommer!

  SvarSlett
 2. Jeg har faktisk aldri vært på Sjølingstad museumsfabrikk! Kanskje det hadde vært no! Sånn ellers så har noen sørlboere på uformelt lurt litt på å komme sammen på en strikkekafe i løpet av sommeren. Hvem hva hvor er vi ikke helt sikre på enda da men. Kanskje du ville vært med?

  SvarSlett
 3. Hehe, det var heisen sin det. Og flotte strikketing, som kanskje skulle vært unødvendig på denne tiden av året? Men, men får håpe sommeren kommer til dere.

  SvarSlett
 4. Morsomt med bjørkifisering! God tur sørover, her er det varmt og fint, og god ferie! :)

  SvarSlett
 5. Utrolig stilig!! :) Takk for tips ang Lene Holm Samsøe, må på bokjakt jeg nå skjønner jeg! :D Skjønn lita snuppe i rød og oransje genser - meeeget fristende ;) Ser vi har jevngamle jenter - men min er temmelig lavtliggende i terrenget enda, ser at din lille snuppe allerede er oppe på to!! :D

  SvarSlett
 6. Så utrolig kult.
  Og hvis du synes det er stusslig å handle garn alene i Oslo så må du bare si fra, jeg kan stille på kort varsel :-)

  SvarSlett
 7. Stilig hekleting :) Var på en butikk som heter Pernille sith (barnebutikk i haugesund) i dag, og de hadde de tøffeste hekleting til salgs. En kjempestor kenguru blant annet. Angrer nå på at jeg ikke tok bilde av den......hmmm......

  God ferie og kos dere i varmen :)

  SvarSlett
 8. Så gøy med bjørkifisering!! Setter litt liv i en kjedelig heis det:-) Nydelig jente i ull-klær også!! Dominoteppet ditt frister meg veldig.. Vesten under var også helt knall!!

  SvarSlett
 9. Jeg har alltid ønsket meg en bjørk i hagen, men har ikke hatt plass. Men nå skal jeg sannelig hekle meg en! Garantert fritt for skadedyr også! Super ide! Og supersøt datter i fine klær!

  SvarSlett
 10. så morsomt å finne,hhihi:)setter smil på munnen,go tur til dyre parken å finn go været:)

  SvarSlett
 11. Vi drar nedover 12. juli - si fra hvis dere er i området da.

  SvarSlett
 12. Jeg har ikke alltid hatt sansen for hekle- og strikkegeriljavirksomhet, men bjørkifisering i heisen var jo utrolig bra da :) Jeg ser at genseren sitter som et skudd, den er utrolig fin :) Men håper du ikke får bruk for den "sørpå"!

  SvarSlett
 13. Kjekt å se Wisteria in action. ;-)
  Blir det tilbake til det blide sørland snart, eller blir dere værende i nord? Klimaet her passer vel bedre til hobbyen din.. ;-) (Vi skal fiske etter "Millionfisken" i helga, kjenner at jeg angrer på at ikke ulltøyet ble med i helgekofferten.)

  SvarSlett
 14. For et vakkert barn. Råkult heisbilde forresten, både av deg og heklepynten. Søs og jeg har forresten pratet om deg flere ganger denne uken, både da vi brukte to timer på garnbutikken og siklet over designclub.dk-mønstre, da vi pratet om ullgarderoben til Julie (jeg tror dere slår Julie på ull) og da vi testet det nye bæretøyet. Inspirerende mamma er du, altså!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.