21. juni 2010

Action pics!

IMG_4871
Noen som husker denne? Jakka strikket jeg for ett år siden (juni 2009, alle detaljer her) og blogget om den grå jakka jeg strikket til mageboeren. En klassisk modell, og jommen har jeg brukt mye grått siden det.
Jeg savner av og til i blogger å se plaggene i bruk, eller hvordan plagget er etter det er tatt i bruk. Funket det, eller funket det ikke? Hot or not? Et plagg som ligger på et verandagulv er vanskelig å evaluere om hvordan passform og stil er, så jeg skal prøve å oppdatere litt med hvordan plaggene fungerer i bruk. Husk at det er min mening, ikke noe som er skrevet i sten.
_MG_9687
Så her er datteren i Dale Rosett; en favoritt! Den er superfin i grått, og jommen passer grått til alt. Størrelsen jeg strikket var 6 mnd, men jeg vil heller kalle den str 80 (1 år). Datteren bruker nå str 74 i klær og er en gjennomsnittsbaby i lengde og størrelse, og kan fint bruke den nå.
Stripene funker som bare det, og konklusjonen er bra i bruk!
Strikket i Dale Babyull, og den nupper litt. Merinoull nupper som oftest, men Dales babyull synes jeg nupper lite, selv om vi er noen nuppefolk. (Nupping er visstnok litt personavhengig også)

_MG_9677
Så du tror du får ta bilde av meg uten at jeg piller på linsa?
Kveldens utfordring - har du noen actionbilder av strikketøy?

27 kommentarer:

 1. Er helt enig med deg, og altfor dårlig til å gjøre det! Setter det som mål for meg også! Har massevis med actionbilder av lillemann med strikketøy! Mye av det blogger jeg som bilder av ferdigresultatet, men langt fra alt:) Nydelig datter du har!!!!:)

  SvarSlett
 2. oi en slik en har vi også:)men vår er i påskekrim gul...men jeg er absolutt enig med deg,fint å se plagget i bruk:)herlig jente du har:)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Enig med deg at man får best inntrykk av hvordan plagget er, når man ser det i bruk! Har endel actionbilder på Spirebloggen, av Lillejenta..
  Herlig grå genser, og nydelig jente her på monstermønster! Takk for titten..
  Hilsen fra
  LenaE

  SvarSlett
 4. Kjempefin jakke! Veldig kjekt å se plaggene i bruk, det syns jeg også.

  SvarSlett
 5. Kan ikke kaste meg på oppfordringen, da det ikke er noen andre en husets Mor som stiller opp på fotoshuts (med få unntak).
  Flott jakke og nyyydelig jente :-)

  SvarSlett
 6. Hrmpf, det fordrer jo at ungene vil ha på det man strikker.....
  Jeg sliter fortsatt litt der :-D

  Ok, heklejakkene liker de, så jeg kan se om jeg får tatt noen bilder :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig jente du har! :-) Enig med deg angående bildene. Strikkeplaggene blir jo mer levende når de er i bruk.

  SvarSlett
 8. Kjempefin jakke! Veldig glad i grått jeg også. Og knappene frisker jo opp masse! Jenta er jo bare utrolig skjønn:) Så hot or not - denne jakken må jo absolutt være HOT!:)

  SvarSlett
 9. For en deilig snupp!
  - og jakken og, selvsagt.

  ingridm

  SvarSlett
 10. Knallfin jakke, og jenta di er bra skjønn!!! Herlig å se ei jente i grått også, ikke bare rosa og dess like;D
  Actionbilder er absolutt å foretrekke fremfor mye annet! Takk for titten nok en gang! Og god natt=D

  SvarSlett
 11. Nydelige bilder, nydelig jente, nydelig jakke, kort oppsummert, veldig supersøtt blogginnlegg :D)

  Du setter fingeren på noe viktig når det gjelder dette med bruk, men ikke alle har tilgang til (så vakre) barn/ungdommer/voksne, og ikke alle ønsker å vise dem fram av andre grunner. Eller har dem tilgjengelig i det hele tatt :) Men å s rkive hvordan plagget fungerer og virker burde man (les: jeg) bli flinkere til uansett.

  SvarSlett
 12. Jeg elsker å se actionbilder av de ferdige tingene - men hjemme hos meg strikkes det mye babyplagg som gis bort til andre. Verken Mannen eller jeg kan skryte på å passe inn i str. 80, nemlig... ;)

  Synes det er vanskelig å be om å få ta actionbilder og legge ut av andres barn, men kanskje en dag får jeg en egen modell? Inntil videre koser jeg meg med de flotte bildene av den fine jenta di!

  SvarSlett
 13. Gurimalla så nydelige bilder av den skjønne jenta! Og jakka var superfin! Jeg er himla dårlig til å ta actionbilder, eller egentlig jevnt over dårlig på å ta bilder :) men håper på en forbedring etterhvert. Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 14. Veldig bra med actionbilder, plaggene ser ofte helt annerledes ut i bruk ja. Jeg har et på-bilde av en babyjakke jeg ga bort, men det har ikke fått somlet seg inn i bloggen ennå...

  SvarSlett
 15. Ikke noen nye nei, men på Ravelry har jeg et bilde der toåringen prøver å poste finlandshetta si gjennom brevsprekken i døra. Det gjelds vel som action? Han har på seg hjemmestrikka genser også ;)
  http://www.ravelry.com/projects/puddaholic/finlandshette-balaclava

  SvarSlett
 16. Knallfine bilder av en supersøt jente i en nydelig jakke. "action bilder ho meg og...... om man kan kalle en vippestol for action....hehe.

  SvarSlett
 17. Jakken husker jeg ja. Tror jeg kjøpte grå babyull til en slik også, har mønsteret fra gammelt av, men kom aldri så langt at jeg fikk begynt på den.

  Veldig kjekt å se action bilder og få en evaluering av plagget. Og modellen er herlig. En skikkelig going. :-)

  SvarSlett
 18. Gikk for ente gang litt fort i svingene her, så komentaren min ble anonym gitt. :-)

  SvarSlett
 19. Du er utrolig god til å finne bra oppskrifter! Opprinnelig ser den jo ikke spesielt attraktiv ut. Har sannelig lyst til å strikke den selv en gang.

  SvarSlett
 20. Utrolig flott denne jakken, tror jammen meg at jeg fikk et nytt prosjekt til for sommeren :)
  Ja jeg er også blir utrolig glad i grått... Jeg har en jente med rødt hår og det er ikke alle farger hun kler, men grått går veldig fint :)
  Når du sier det så er det jammen meg ikke så ofte jeg tar bilder av plagg i action...
  Ha en strålende flott kveld
  *Siv*

  SvarSlett
 21. Så fin hun er!
  Nå må jeg få si at jeg ble så inspirert av denne jakken din for lenge, lenge siden at jeg holder på å kopiere den (ligger i UFO-kurven fremdeles).
  Etter å ha sett originalillustrasjonen er jeg fremdeles imponert over at du klarte å se at mønsteret kunne bli en vakker jakke. Kudos!

  SvarSlett
 22. Kjempefin jakke! (Og versjonen på mønsteret er jo aldeles gyselig, veldig imponert over at du klarte å se at den rosa greien kunne bli noe fint noe=)

  SvarSlett
 23. Tok kveldens utfordring litt seint, men har eit fint actionbilde av strikkeøyet mitt i dag... Eh...

  SvarSlett
 24. Stilig å sjå jakka i bruk, den ser verkeleg god ut! Og praktisk med grått, da!!

  SvarSlett
 25. Kjempe søt genser.
  Fort gjort å glemme å fortelle om bruk ja.
  Den jakka var kjempesøt, grått er en av mine favoritt farger. Litt utypisk å tenke på grått til ungene, men det funker kjempefint. Digger grått med orange slik som buken til snuppa di.
  Jeg tok utfordringen din.
  http://idetorke.blogspot.com/2010/06/klr-i-action.html

  SvarSlett
 26. Nyyydelig lita snuppe altså!! :0)
  Jakken ble kjempefin, og ja, det er moro å se plaggene i bruk. :)

  SvarSlett
 27. Ngha! Fabelaktig jakke. Jeg har bedt Dale på mine knær om å få kjøpe oppskriften, men de sier den er utgått og at det er dumt for meg. Er det noen som kan peke meg i retninga av en oppskrift som likner?

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.