10. mai 2010

Blæh-dag

fiskekopp

Jeg er rammet av blæh. 

Blæh som i;  grå genser til meg selv! God ide! Blæh, jeg HAR jo to grå fra før. Ny genser til Snuppa! Blæh, hun har for mange i neste størrelse. Nye sokker til meg selv! Blæh, flettesokker er fine, men det er sikkert ubehagelig i sko. Ullbukse til sønnen! Blæh, yndlingsmønsteret går kun til 4 år. Blæh, jeg har ti kilo garn og ingenting frister. 

Blæh. 

Jeg får ta litt te og tenke litt til. Men hvilken te? Blæh. 

17 kommentarer:

 1. Huff da.

  Funnet noe nå? :-)

  SvarSlett
 2. ååå så bra. Ikke for din del. Men for min del. Her er det også BLÆH dag. Alt er blæh. nesten glad for at jeg skal på jobb i morgen, for da hjelper det ikke å si blæh. hehe!
  Ha en flott blæh kveld. Jeg skal ha en blæh kveld der alt er blæh på tv'n!

  SvarSlett
 3. Du kan få strikke stolper på jakken til min kjære. For det er blitt en blæh for meg. Tredje gang jeg forsøker nå.....
  God vi er flere som kan blæhe sammen :-)

  SvarSlett
 4. Å "velkommen" etter.....jeg hadde den dagen i går....men turte ikke si det til noen....i dag har jeg "lyst å HYYYYYYYYLEEEEE, SKRIIIIIIIKE og lage SPETAKKEL dagen". Det går nok bra, for oss alle sammen, du vet, man kan jo ikke glede seg over det gode, hvis man aldri har hatt det vondt/kjipt eller BLÆH!
  Et skikkelig SKRIIIIIIIIIK fra meg ;)

  SvarSlett
 5. Håper blæ blir til jippppiiiiii, snart!!

  God kveld med eller uten pinner!

  SvarSlett
 6. Men fin kopp, det har du. :)

  Håper det går over snart!

  SvarSlett
 7. hihi jeg skulle ønske jeg hadde det et dag jeg også, for da hadde det ikke oppstått så mange nye prosjekter:)

  SvarSlett
 8. Enkelte dager bare er sånn, men du har den tøffeste koppen!
  :D

  SvarSlett
 9. Hehe, off ikke godt med slike dager......trøste deg med at den snart er over..... :) Jeg har om det er noen trøst, hatt en utrolig kjedelig "rastløs" ikke noe å finne på ettermiddag.......da det å strikke iallfall ikke frister......!!!!

  SvarSlett
 10. kalles VÅR, det der. alt mitt garn, alle mine pinner - rubbel og bit er trødd ned i esker. fikk jo omtrent prestasjonsangst av å ikke orke å strikke på noe. isteden har jeg funnet frem en heklekrok og en klump solberg fiol. finnes jo ikke flink å hekle, men.. det er vår. fri for strikkepress! hurra om det!
  Og rooibush te. mmmm!

  SvarSlett
 11. Uffda. Min dypeste medfølelse. Jeg skal strikke lengre på ermene på genser til mannen min.Han har brukt den i 3 dager med tre kvart ermer " piratgenser"( det var så langt jeg kom med garnet...1000gram.. heldigvis var der mer på butikken...)
  Ingen slående motivasjon.
  Istedet sikler jeg etter en sommertopp til meg selv på ravelry, men blir ikke slått av den store inspirasjonen.

  Men det er ganske mye kreativt som kommer av å kjede seg litt. Jeg håper det snart detter en super ide og strikkelyst ned i hodet og fingrene dine igjen:)

  ingridm

  SvarSlett
 12. Blæh-dager er slitsomme. Har en litt teit dag selv, så jeg sender en stor dose sympati din vei.

  SvarSlett
 13. Jeg har det litt sånn på strikkefronten nå. Finner ingenting som frister - vet ikke om det er våren som slår inn, eller kanskje bare en overdose pliktstrikking. Trøsten er at jeg er 100% sikker på at det går over - både for deg og meg! :)

  SvarSlett
 14. Huff da.
  Håper det går over fort. Sånna blæh dager er ikke noe gøy...

  SvarSlett
 15. Du kan jo strikke Magda-kjolen til Tora Frøset! :) Den er kjempesøt! Kan ikke huske at å ha sett så mange kjoler til frøkna? Strikk i rødt, så har du juleantrekket! ;) Selv om jeg er svak for lyseblå på småjentene. Samtidig som det er litt kjedelig å strikke lik som modellen...

  Nå har jeg holdt et helt foredrag her, men det kan jo faktisk hende at du hater Magda-kjolen. Lykke til med inspirasjonen i all fall :)

  SvarSlett
 16. Opp med humøret. Snart er sommeren her, og alt glir så mye enklere når det bare er litt sol og varme. Hvis ikke så hjelper det alltid med en kopp te eller fem!

  SvarSlett
 17. Blæh her også, har begynnt på en jakke til meg selv, jeg ser den ligge godt i kroken sin, og jeg sier bare blæh istedenfor å ta den og strikke

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.