19. april 2010

Nesten i havn :)

brynje1

Mye feilregning og kasting i veggen og skuling på papirene som bare lå der og plaget samvittigheten min; men egendesignet mønster i str 1-2-4-6-8år er straks i havn. Nå gjelder litt tekniske løsninger om konvertering til pdf-fil og bildetagning igjen, så burde det være mulig å få publisert noe. Faderullandei så lang tid jeg har brukt! Påske og reise til sørlandet ETTER påske tok litt tid, det også. Særlig siden snuppa helst skal STÅ i fanget på flyturene (=slitne håndledd som ikke får strikket på en dag eller to etterpå)

brynje 3

Jeg har teststrikket str 1-2 og 6 år (og str 4 er utgangspunktet for designet) så jeg er akkurat for tiden litt lei av denne. Jeg liker å ha pauser mellom hver gang jeg strikker noe likt, så det holdt hardt. 

Men denne versjonen ble fin og supermyk! Dobbel Arwetta ekstra fin merino (den uten nylon) kjekt for unger som ikke liker kløull og mammaer som ikke liker håndvask. Jeg har flaks og har unger som ikke synes ull klør (jeg har noen ullstrømpebukser fra jeg var liten som skrekkminne) og håndvask på småklær er kos. Sær sånn. 

15 kommentarer:

 1. Kjempetøff genser på veldig sjarmerende modell!! Og så flink du er som lager mønster selv!! Jeg har også prøvd på det, men med mindre heldig resultat....

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :)
  Ha ei finfin uke!

  SvarSlett
 2. For en flott genser. Jeg liker fargen veldig godt:-)

  SvarSlett
 3. så inponerer meg stadig,gleder meg til mønster:)

  SvarSlett
 4. Kjempeflott genser :) Du er flink som klarer å designe selv :) Venter i spenning :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin! Grattis med egendesignet genser!!

  SvarSlett
 6. de kommer til å bli en hit på strikkefronten når du er ferdig med dem!!! Så fine gensere!!
  ha en flott flott uke :)

  SvarSlett
 7. Hulkrus ble kanllfin! Fikk lyst på en sånn til MEG! men vet det bare er solskinnsmangelen og snedungene som lurer meg. En vandrende regnbue er nok forbeholdt de yngre og sjarmerende å kunne ha på :D

  Og gleder meg masse til mønstret!! Tenkte et par tanker om nettopp det at du må strikke samme tingen om og om igjen.. Det har en tendens til å gjøre at jeg ikke klarer å strikke på en stund etterpå å ren aversjon!

  Kos deg i vår(?)været!

  SvarSlett
 8. Kjempefin genser! Det trengs virkelig flere mønstre til tøffe guttegensere. Supert at du tar ansvar og lager det selv, til glede for oss andre :-)

  SvarSlett
 9. Så utrolig flink du er som designer en så fin genser i så mange ulike størrelser. Kjempe søt og skjønn modell du har også :D

  SvarSlett
 10. Veldig fin og anvendelig genser :-)

  SvarSlett
 11. Utrolig fin genser! Fikk lyst å strikke den med en gang! Du er flink og tøff som går igang med egne mønster - og ikke minst utholdende som strikker flere av samme rett etter hverandre!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 12. Nå har du vært skikkelig flink!
  Å strikke den samme genseren flere ganger må være litt av en tålmodighetsprøve!
  Genseren var flott og garnet er jo bare nydelig det også.

  SvarSlett
 13. Utrolig flott genser! Jeg er imponert!!:)

  SvarSlett
 14. Great sweater! Wish I could read your blog but the pictures are great!

  SvarSlett
 15. Den var seriøst kjempefin! Bra jobba!
  :) Neste gang jeg får strikkeånden over meg skal jeg vurdere denne.

  Maria (toguttemamma)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.