31. mars 2010

Gulstripet påskevott

gjemte votter
Det er påske, så det passer kanskje å vise frem vottene jeg strikket forrige helg i et anfall av å ha med noe enkelt til hurtigbåtturen? Strengt tatt gjør de seg best under påskepynten, gult har aldri vært min favorittfarge, og Hr.Monstermønster konstanterte at disse kom nok sønnen ikke til å miste, siden mottoet mitt er at stygge votter har man for alltid.
stripete votter
I all sin prakt :) lilla og gul i skjønn forening.
Men sønnen likte dem. Så da så.
votter i bruk
De er strikket for å lage ny prototype på neste sesongs votter. Tigervottene og uglevottene er så godt brukt at de er supermyke og gode av all tovinga, men dermed ble de utrolig korte i håndflata. Jeg skal endre i gratismønsteret jeg la ut ved en anledning, for det trengs noen omganger til i håndflata om vottene ikke skal bli ubrukelige når de er på sitt beste; nemlig tovet og myke av masse lek i snøen.
50 gram totalt gikk med av Peruvian Highland wool, igjen på pinne 2,5.

5 kommentarer:

 1. åh så fine farger du har valgt,de er til å beundre,go påske!!!!

  SvarSlett
 2. Lilla & gult er kult. Sådesså. Jeg er enig med sønnen jeg=D
  Søt høne du har da! Skikkelig personlighet!

  SvarSlett
 3. Peruvian er jo helt herlig vottegarn! Lillesøster fikk et par Bellas Mittens som jeg strikket i det til påske - de har vel ikke vært av siden de flyttet til påskefjellet for nesten ei uke siden. ;-)
  Håper at alle feberfantasier har forlatt heimen og at dere er pigge, her er vi alle endelig oppegående etter å ha vært sengeliggende en etter en den siste måneden.. Hurra for barnehagestart! ;-)

  SvarSlett
 4. Kule fargar. Sikkert litt lettare å finna att ungen blant alt det blå og rosa også.

  Ang knappane, så kjøpe eg mine hjå http://www.etsy.com/shop/Tobysmom. Eg kjøpte først kit i dei størrelsane eg ville ha, så kun knappar i neste omgang. Greit med eit kit i kvar størrelse, så vert det lettare å laga.

  Men eg saknar stoff med dyr og figurar som er små nok til knappane (min favorittstørrelse er 1,9 cm).

  SvarSlett
 5. Kule fargerike votter er lurt når man har barn i barnehage og småskole. Det er også min erfaring de siste årene. Og det er jo gøy å strikke votter med sterke farge, LYSER litt opp tilværelsen.Ønsker deg fortsatt gode påskedager:)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.