27. mars 2010

Glad påsk!

påskekylling babygymmer
Det påskepyntes litt, med trykk på litt. Påskeliljer er kommet i vinduskarmen oppi julens pepperkakebokser (mamma! Det er jo helt feil, jo! Det er jo pepperkaker som skal være der!) men det er mest i trass for at våren lar vente på seg. Under halvmeteren med snø VET jeg jo at det er blomster og bar asfalt, men det virker så lenge til...
Jeg fant en påskekyllingoppskrift på Garnstudio, og hadde ville planer om et helt ris med lubne, fluffy påskekyllinger, helt til kyllingen var ferdig, og jeg innså at jeg ikke kom til å henge opp fluffy kyllinger, uansett hvor hårete og søte de var. Søte ting overlever ikke hos oss, det havner i kategorien nips, og blir frosset ut av husstanden. Og i babygymmen lever den farlig... (særlig siden jeg brukte nåler til øyne istedet for å sy på, det kan bli en heftig overraskelse for babyen).
God påske! Vi skal hjemmepåske denne påska, så jeg vet det blir litt strikkings.

7 kommentarer:

 1. Happy påske til dere også!
  Vi skal også ha hjemme/jobb-påske, så det blir nok litt strikkings her også! Men litt godt vær å kvikk-lunsj-stemning får vi håpe på!!

  SvarSlett
 2. Tror ikke jeg får ro før jeg har strikket en sånn. Egg OG kylling i ett, helt utrolig. *hehe*

  SvarSlett
 3. Mulig de blir frosset ut, men de er bra søte da!!!! Sånn ellers er ikke strikket og heklet påskepynt min greie, men disse her er utrolig skjønne! Spørs om jeg kanskje må lage en allikevel...
  Hjemmepåske her også så strikketøy er obligatorisk!=D

  Riktig go påske til deg og dine!

  SvarSlett
 4. God påske ja! Våren er oppskrytt sålangt. Men om en måned eller tre kan vi kanskje snakke om den...God Søndag!

  SvarSlett
 5. Morsom pynt, men det tar jo litt tid å fylle opp med strikkede små kyllinger. Så bra at du har sett langtidsvarselet, jeg krysser også fingrene. Dagen i dag ga mersmak :)

  SvarSlett
 6. Disse kyllingene blir aldri kitch altså. Trust me.

  SvarSlett
 7. Hei! Ha en fin påske!

  (som sgat...trenger du prøvestrikker til genseren din str. 2 år...så Send meg en mail! Jeg har nå en jente på 20 mnd jeg strikker til allikevel! )

  Klem, Krisztina

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.