19. januar 2010

Gamle kunster

waldorf doll
I barndomshjemmet ligger det endel skatter på vent. Denne dukka hadde jeg glemt av, min mor spurte i jula om jeg ville ha den med til barna, siden det tross alt er jeg som har laget den.
Dukken ble laget da jeg  var sytten år (oi, snart seksten år siden!) da mamma tok et dukkelagingskurs, og lærte bort  til meg etterpå. Jeg kan fremdeles huske hvor mye styr det var å sy på håret pent, men kan ikke helt huske hvorfor jeg valgte oransje hår. Den gangen sydde jeg bukse og strikket en genser til den, men jeg tenkte den kunne få oppgradert garderoben i løpet av året som kommer.

7 kommentarer:

 1. Kjempemorsomt!
  Jeg har fulgt bloggen din en god stund, og koser meg med produktiviteten din. Nå måtte jeg komme med en kommentar, for jeg lagde også sånne dukker og nisser da jeg var 17:) Jeg lagde ganske mange, faktisk. Og nå som jeg har fått barn, har jeg gått på nytt kurs. Og laget ny dukke. Veldig, veldig moro:)

  SvarSlett
 2. Her var mykje fint handarbeid! Og eg har sjølv kjøpt inn det eg treng for å lage slik dukke, men det ligg no ennå i posen...
  Ynskjer deg ein fin tysdag!
  Siri

  SvarSlett
 3. http://tusindfryd-blog.blogspot.com/
  Ta ein kikk her. Mange søte idear til dukkeutstyr.

  SvarSlett
 4. morsomt,den ser jo veldig spesiel ut:)

  SvarSlett
 5. Nice fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.

  SvarSlett
 6. Så morsomt å finne en slik skatt :D den var skikkelig søt, også tenk hvor morsomt det blir for barna dine å leke med den.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.