1. september 2009

Passende permisjonsgave

permisjonsgave

Idag er første dag av foreldrepermisjonen, og sønnen og jeg har kjørt buss, gått på cafe og laget middag til min mor, altså avstressende og godt. Skuldrene senker seg snart, tenker jeg.
Trenger roe ned nå, har stresset så mye med flyttelass og avslutting at magen har flatet litt ut og jeg hsr fått streng beskjed om å roe tempoet betraktelig. Og det er gjennomførbart.

Kollegene hadde funnet passende avskjedsgave til storstrikkeren; mønsterhefte på barnetøy og åtte nøster Bambino babyull i gammelrosa og lilla. De hadde først tenkt å tulle med lyserosa, men man tuller ikke med hyperhormonelle. (ikke det at jeg ser på meg som überhormonell for tiden, men hva andre mener vet jeg ikke noe om)

Utrolig koselig gjort! Så nå har jeg garn til et helt sett i matchende farger, stas!


9 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig gjort av dine kollegaer. Må være en perfekt permisjonsgave for en storstrikker :)

  SvarSlett
 2. Det var en utrolig fin og personlig gave. Sitter og er nesten litt misunnelig på deg jeg, du har mye å glede deg til... Jeg ligger noen måneder foran deg i løypa og må si jeg storkoser meg for hver eneste dag.

  Klem, Lene.

  SvarSlett
 3. Så koselig!
  Jeg er imponert over alt du får til: jobb, familie, strikking, flytting og høygravid. Det er en kombinasjon for de tøffe;-)
  Grattis med perm, håper du klarer å slappe av i flytting og forberedelser.

  SvarSlett
 4. Heldigfis! Deilig med sånne gaver! Det ser ut til at du skal klare å roe ned, og det er fint - stress er ikke spesielt bra siste tiden, altså. Men så er det da heller ikke lenge igjen :0

  SvarSlett
 5. Sikken en fin gave - har du konkrete planer for garnet? Højgravid og flytning er en dårlig kombination - vi flyttede også en måned inden termin med Andreas. Hvil dig nu en masse!

  SvarSlett
 6. Det var jo en utrolig fin gave :) Kos deg og nyt denne tiden før babyen kommer. Husk at du trenger all den energien du kan få nå :)

  SvarSlett
 7. Kjempeflott gave fra kollegaer :) De visste godt hva du liker. Håper du får en rolig tid nå fram til fødselen.

  SvarSlett
 8. Denne strikkebloggen tar jo helt av! Jeg er imponert.

  Kanskje jeg skulle starte tilsvarende snekkerblogg?

  God reise til sameland, og stress ned!

  SvarSlett
 9. For en super permisjonsgave!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.