21. august 2009

Høstens votter

ooops!

Mens vi venter på å flytte etter flyttelasset vårt (6 arbeidsdager igjen) så er litt garn pakket i kofferten, så jeg har mulighet for småprosjekter på kveldene. Og her er påfyll av votter til høstens barnehagebarn, strikket i knalloransje Peruvian Highland wool , rester av Turtle butten til Smileull. Strikket på pinne 2 1/2, så det ble kompakte ullvotter, perfekt for nordlandsklima. Fornøyd med å klare å strikke uten mønster, jeg er stort sett avhengig av det for fellinger og sånt, men ikke denne gangen.

Den ene votten ble pyntet med forbokstaven til sønnen, han var veldig begeistret for fargevalg og for at hans bokstav var på votten. At flere enn han heter noe på A, jobber vi med. I følge treåringen er det HANS bokstav, ikke noen andres.

myk seng

Og den siste meteren med garn forsvant mystisk, og dukket opp som seng på togbanen. Brukte under 50 g, og for en gangs skyld slo ikke restegarnsforbannelsen til, jeg slapp kjøpe mer garn for å bli ferdig.

Garnet anbefales, ganske mykt, ren ull og billig. Har kjøpt fra 123knit.com. Planlegger å strikke noen ullbukser etterhvert i dette garnet til barnehagebruk, men mulig at jeg prøver å bruke noe fra de tre kassene med garn som er med nordover...

7 kommentarer:

 1. Kjempefine votter, og søte bilder!!!!=D

  SvarSlett
 2. Herlig farge på vottene, og så utrolig nydelig gutten din er! Ha en fin helg ;)

  SvarSlett
 3. Så friske og fine votter. Lykke til med flytting!

  SvarSlett
 4. Fine votter til barnehagebruk. Takk for garntips :) Utrolig søtt med den lille garnstumpen som ble igjen da, og brukt som dyne.

  SvarSlett
 5. kjempefine votter,og lego mannen har det godt å mykt der han ligger tenker jeg:)

  SvarSlett
 6. For en sjarmør! Og fine votter!
  Leste på en blogg at dette garnet var identisk med Cascade 220, som går igjen i mange am. oppskrifter. Jeg har aldri prøvd noen av dem , så ikke vet jeg, men i så fall er jo dette et rimelig alternativ.
  Lykke til med flytting!

  SvarSlett
 7. Så søt liten gutt du har, som tenker på legomannens ve og vel også! (o: Restegarn kan brukes til så mangt!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.