9. mai 2009

Hamstergen

GarnsalgGarnstudio har førti prosent avslag på garn for tiden, så jeg kastet meg over den lokale garnpusheren fem minutter etter at døren var åpnet for å øke lageret enda mer. Ahem.
Ti minutter senere står jeg med 16 nøster Eskimo i mørkegrått og 12 nøster Angora Tweed i hvitt, grått, beige og brunt. Mistenker at jeg er inne i en fargedempet periode akkurat nå, for det var bare naturfargene som fristet. Eskimoene er til en tjukk ulljakke til meg selv, men vi få se om jeg orker å strikke i tykk ull akkurat nå som været er varmere. Angora Tweeden var bare fin, så ... vi få se.

6 kommentarer:

 1. Led meg ikke inn i fristelsen ...
  Har du sett denne? Tenk den med Tweed og et mohairgarn, da *akk oh ve, da hadde vi blitt vakre*.
  Eskimo er jo veldig anvendelig til mange fine gensere :)

  SvarSlett
 2. Hamstringsgenet er vi født med, uten det hadde vi ikke overlevd. Der gjorde du et godt kjøp! Jeg har vært i flere butikker, men de hadde faktisk ikke 40% på garnet, enda jeg har sett det på nettet. Jeg har visst blitt lurt.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Jeg har vært i samme ærend i dag. Ble ti nøster silke-tweed. Nå angrer jeg nesten på at jeg ikke kjøpte mer...

  SvarSlett
 4. Garn må man bare ha, sånn er det med den saken;-)

  SvarSlett
 5. Det er bare sånt som skjer. 40% er jo helt vilt - klart det må shoppes!
  Vesten i forrige innlegg var kjempefin! Jeg har sett på den jeg også, og tror jeg kommer til å strikke en slik til junior til høsten.

  SvarSlett
 6. Gratulerer med garnhamstring! Det aldri er negativt å hamstre ;-) Gleder meg til å se hva du strikker av det.

  Annepålandet; du har nok ikke blitt lurt. Det er vel heller Garnstudio som lurer utsalgene. Garnstudio kan "plutselig" bestemme seg for at garn skal ha 40% avslag, selv om utsalgene nettopp har kjøpt det inn til full pris. Dermed taper utsalgene fortjenesten, ikke Garnstudio. Så det er vel ikke alle utsalgene som ønsker det.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.