22. mars 2009

Trommevirvel.... trekning!

jubi

Random.org har talt; Lena ble vinneren av toårsjubileet! Så fantast jeg er av dansk garn og dansk strikkedesign er det kanskje på sin plass? Et lite utdrag av premien er det tatt bilde av, men ikke alt, det var kamp om kameraet :)

Takk for hyggelige ord og at dere henger med videre!8 kommentarer:

 1. Så flott en gave du gir bort. Helt utrolig snilt, altså. Men så har jeg også lært den siste tida at bloggere er en rase helt for seg selv. Særlig bloggere av den kreative sorten :)

  Jeg er nesten up to date på bloggen, og sitter egentlig med masse kommentarer og spørsmål på gamle bloggposter, hehe. Jeg lider dessverre av ganske fremskreden teflonhjerne og husker derfor bare ett spørsmål nå: de perlemorsknappene du kjøpte på ebay - fra en forhandler eller bare helt random? Tar gjerne imot tips! På treknapper også!

  SvarSlett
 2. ååååh.. for en flott pakke!!! :) Hva med ekstratrekning?!?! *pick me, pick me, pick me! :P neijda ;) hehe... Tror hun blir veldig fornøyd med den der iallefall :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer til den heldige vinneren :) Kjempeflott premie!
  Og lykke til videre med bloggingen til deg!

  SvarSlett
 4. Hurraaa!! Det var mig der vandt!!!! Gæt om jeg blev overrasket - jeg vinder ellers aldrig noget. Nøøøøøj, hvor jeg glæder mig til at postmand Per kommer.

  SvarSlett
 5. Rakk aldri å legge inn kommentar på forrige innlegg, men må uansett få gratulere med jubileumet! :-)

  SvarSlett
 6. Så flott gave du gir bort! Gratulerer til den heldige vinneren! :0)

  SvarSlett
 7. AH! nå har jeg lest igjennom heeeele bloggen din og er mildt sakt IMPONERT!

  Kommer til å følge med deg frammover:)

  SvarSlett
 8. Flere som var altfor sent ute til trekningen din, men jeg har nå ikke vinnerlykke allikevel... i stedet har jeg virkelig hygget meg rundt i bloggen din, så mye flott å se!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.