12. februar 2009

Langtidsprosjekt

Det produseres mye for tiden, men publiseres lite, jeg innrømmer det glatt. Jeg har startet på et langtidsprosjekt som gir konsekvenser for strikkekøen. Noe er nedprioritert pga manglende tiltakslyst (jakke eller genser til meg selv, jeg blir bare ikke enig med meg selv om det er jakke eller genser jeg bruker mest) og plutselig er lista blitt lang med kommende prosjekter tilknyttet langtidsprosjektet.

Akkurat nå er første pri å få tatt bilder av det som er laget, så dere får se hva jeg driver med?

Sett i ull og silke

Første ut er undertøy og lue (viktig at det matcher, hahaha!) i Duo med silke. Silkemykt og deilig, og sikkert digg å ha mot kroppen. Går alt som det skal med langtidsprosjektet, blir det tatt i bruk i overgangen september- oktober.

Treknappene er fra Panduro, de voktes og brukes ikke i utrengsmål. Men til redebygging? Mønsterne er fra Myk start, jeg liker godt luas strukturmønster som også er brukt på Mini fra design.club.dk og bodyen er designet av Fuglemamma (hun har dessverre sluttet å blogge, en flott blogg!)

For å si det i klartekst; jeg er gravid, og gleder meg til å få en til å strikke til. Akkurat nå sliter jeg med å ta bilder og blogge, da det er et slit å sitte (=kvalm) og stå (=kvalm) og gjøre noe som helst (=kvalm). Men strikke klarer jeg, halvsittende i sofaen (=kvalm, men det får tiden til å gå mens man venter på at !"#¤!¤ kvalme skal gå over). Dagslys å ta bilder i har jeg i massevis, men det å ta bilder liggende er ikke så vakkert. Og flaks for meg at jeg har oppskrifter og garn i haugevis her hjemme. Barnet kommer nakent til verden, men derfra har jeg planene klare...


36 kommentarer:

 1. Gratulerere så mye!!

  Nydelige små plagg, heldige ungen som kommer :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med svangerskapet!!!! Synd med kvalmen, forhåpentligvis går den over om ei stund??? Fuglemammas omslagsbody er jeg kjempeglad i, det fikk strikkelysten tilbake etter over 20 års pause - og siden har jeg sittet med pinnene når den lille sover :) Har forresten noe til deg på bloggen min, dessverre hjelper den ikke mot kvalme da :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så veldig mye, så hyggelig :D)
  Jeg har hørt den før, fra andre, at det er vanlig å miste strikkelysten i begynnelsen av svangerskapet. Kroppen har sikkert nok med annet, skulle jeg tro.
  Men det kommer igjen.
  Kanskje du får en Vekt da?

  SvarSlett
 4. Ååååå! Gratulerer med "bolle i ovnen", så kjekt! Jeg ser frem til masse små og supersøte babyklær i bloggen din fremover :)Håper kvalmen gir seg sånn at du får turbofart på pinnene igjen.

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye! Kos deg med "redebygging" i tiden som kommer.

  SvarSlett
 6. Kæmpe tillykke med den lille spire! Hvor er det spændende. Jeg strikkede heller ikke så meget de første måneder af sidste graviditet, men så.... Bittesmå babayprojekter tager jo ingen tid. Held og lykke!

  SvarSlett
 7. Sånne langtidsprosjekter har jo en tendens til å gi endel bivirkninger, ja...men det går stort sett i løpet av de første tre månedene...og da pleier tiltakslysten å bli ganske stor! Så du får nok tid til å strikke litt til å kle frøet opp i;-)
  Gratulerer, forresten- koselig!

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med langtidsprosjektet! Så kjekt å høre. Gleder meg til å se mange nydelige små plagg her den neste tiden. Kanskje noen babymonter også?

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye! Og barnet kommer til å elske silke-ulltøyet, jeg har hemmelige fantasier om å gå kledd i (men helst ikke strikke..) tynne, tynne plagg av det garnet helt innerst..

  Dessuten vet du jo nå at det må bli jakke til deg selv, i hvert fall om du skal kunne bruke den fremover (men sommervarme, graviditet og ulljakke? Neppe. Så strikk småplagg i stedet, du..)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så masse! Åhh...det er så kjekt å strikke til den lille! Omslagsbodyen var kanonfin!

  SvarSlett
 11. Gratulerer så masse! Håper kvalmen gir seg snart. Bra at du klarer å strikke litt i alle fall!

  SvarSlett
 12. Åh.. Gratulerer!!! :D

  SvarSlett
 13. Gratulerer med underet i magen. Jeg har aldri kost meg så mye med strikketøyet som under mine svangerskap. Strikket og strikket så de hadde selvsagt alt for mye. Men det er terapi for lange gravidedager å gjøre klar garderoben. Minstemann fikk nesten hele "myk start" boken - skulle ønske jeg hadde den til de to andre også - plaggene er fantastiske. Det du har laget er nydelig, yndig og perfekt for en naken nyfødt kropp. (krysser fingre for at kvalmen avtar)

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye med langtisprosjektet. Slike prosjekter er vel verdt å vente på! De tar noe tid, men du verden då herlig resultatet blir.

  Flott liten body og lue til den nyfødte.

  God helg, og håper kvalmen avtar snart!

  SvarSlett
 15. Gratulerer kjempemykje! Vi får håpa kvalmen gjev seg etter kvart. :)

  SvarSlett
 16. Gratulerer så masse, for en koselig nyhet!

  Og om det hjelper noe: Jeg vet nøyaktig hvordan det der er, og sender over en stor kurv medfølelse. Om ikke kvalmen gir seg, får du trøste deg med at strikkelysten sikkert vil melde seg igjen. Strikking var i mitt tilfelle det eneste jeg orket å gjøre når Seabands, ingefær og Farris med eplejuice (ugga!) ikke hjalp noe.

  Liker du lydbøker?

  (September/oktober-unger er dessuten best. Særlig de som er født 29. september. 12.oktober er heller ikke noen dum dato. I tilfelle du skulle ha vanskeligheter med å velge, mener jeg. :P)

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse med langtidsprosjekt :) Det er sååå koselig, altså. håper kvalmen gir seg slik at du kan nyte tiden fremover. Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett
 18. Hurra! Berre ligg i ro og strikk du. Vi ventar her til du og minimonsteret er klare. Det positive med haustungar er at dei treng mange små ullplagg :-)

  SvarSlett
 19. Gratulerer masse,masse!:) En ting er sikkert: babyen kommer til å ha garderoben i orden når den kommer :) (og så håper jeg kvalmen gir seg snart)

  SvarSlett
 20. Gratulerer! Den kommende babyen har jo allerede en anstendig garderobe, ull innerst er jo viktigst... Og det blir vel mange fine, nye antrekk før det blir høst :) Kvalme vet jeg alt om, der er det dessverre bare å vente til den gir seg, men det er hardt mens det står på... Lykke til!

  SvarSlett
 21. Gratulerer!

  Nydelige småplagg.

  SvarSlett
 22. Åja, jippi! Sånne langtidsprosjekter liker eg! :-)
  Gratulerer så masse med baby på vei, satser på at formen din kommer seg snart og at strikkekvalmen ikke overtar. Gleder meg til å se alle prosjektene dine fremover, eg kan jo fortsatt høste masse motivasjon hos deg!
  God helg!

  SvarSlett
 23. Gratulerer så masse! Ingen tvil om at denne ungen kommer til å bli velkledd! Er det mulig å få tak i oppskrift på bodyen du har strikket? Den var skjønn og sikkert veldig deilig på!

  SvarSlett
 24. Gratulerer i massevis!!!
  Så gøy!!!
  -Ja, ikke å være kvalm, da.. Den ser jeg...

  Nydelige små plagg du har strikket!

  SvarSlett
 25. Gratulere så mye:) Det blir nok stas å få en babis til i hus og strikke til ja:) Håper kvalmen blir bedre straks. Om ikke så kan du snakke med legen om å bruke afipran et kvalmestillende middel.

  SvarSlett
 26. Gratulerer! Håper kvalmen gir seg snart.

  SvarSlett
 27. Gratulerer så masse! Håper at kvalmen gir seg snart!

  SvarSlett
 28. gratulerer med en lille ny om en stund! fine klær får den også-

  SvarSlett
 29. Næh, så koselig! Dette var virkelig morsomme nyheter!

  SvarSlett
 30. Gratulerer så mye! Så heldig du er som får enda en å strikke til! Du som er så glad i Baby i rib: Jeg har god erfaring med å strikke den til body - bare å felle litt her og der, så er den perfekt. Daglig i bruk her i huset i alle fall!

  SvarSlett
 31. Gratulere så masse med baby i magen!!!! :D Morsomt :D Håper du får strikket masse fint til det lille nurket :)

  SvarSlett
 32. Gratulerer med langtidsprosjektet! Jeg liker bloggen din, og særlig monstermønstrene.

  SvarSlett
 33. Enda et monsterbarn (det hørtes kanskje ikke helt bra ut...) - men du vet jo hva jeg sikter til. Gratulerer og god bedring!

  SvarSlett
 34. Gratulerer masse masse! Gleder meg til å se hva du strikker til småttet etterhvert, og håper inderlig du slipper unna kvalmen snart!=)

  SvarSlett
 35. Hai,

  I can't read your blog sadly, but the pictures are great.
  I love, love, love all your knitwork...
  Are the patterns in english to?

  Love,
  Maureen
  (The Netherlands)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.