10. august 2008

orden i sysakene

Strikkeverktøy

Jeg har ikke et syskrin, men et strikkeskrin. Eller strengt tatt, jeg har flere små esker som kamuflerer seg som respektive sytilbehør-, strikkedupeditt-, og rundpinneskrin.

Her en liten presentasjon av de smådingsene som letter strikkingen min:

Maskemarkører! Geishaen er egentlig et mobilanheng kjøpt på Accessorize, men siden jeg er passert fjorten to ganger, så hjelper hun meg å holde tellinga på masker istedet. Perlemarkørene har jeg laget selv av smykkewire og glassperler, kjempeenkelt og pent. Joda, du kan fint bruke en sikkerhetsnål eller en tråd for å markere, men perler er penere.

Kjempestore sikkerhetsnåler, eller maskeholdere: Mye bedre enn å sette maskene på en tråd. Lett å få av og på, og maskene holder seg på plass.

Nålehus: mamma spanderte et lite nålehus til jul, og det har vært i bruk hver dag siden. Endelig slipper jeg lete etter de beste stoppenålene mine, de forsvinner ikke når de ligger i det lille huset sitt. Og nålehuset er akkurat passe stort til å finne i de andre sysakene.

Hva bruker du av duppedingser?


11 kommentarer:

 1. Fine duppedingser. Likte godt maskemarkørene.

  Syskrinet mitt er en gammel sigarettboks fra en taxfreebutikk på tidlig 90-tall og synålboksen min merket "caroxin - mot hoste, heshet og halskatarr". Ser ikke spesielt pent ut, men de er alltid i stua.

  SvarSlett
 2. Liker også å ha gode hjelpemidler når jeg skal strikke og lekre maskemarkører er et must. Sånne store sikkerhetsnåler brukes også ofte, men jeg ser jeg har et udekt behov. Jeg må stadig lete etter stoppenålene mine - noen ganger bare fester jeg de på innsiden av strikkeveska og de forsvinner...

  Nålehus var det jeg ikke visste at jeg savna :)

  SvarSlett
 3. Nålehus i tre får du tak i på Husfliden, lukter nyydelig tre. Mmmmm...

  SvarSlett
 4. Jeg bruker stort sett de samme hjelpemidlene som deg. Jeg har duppedingsene mine i sånne nye "gammeldagse kakebokser". Men, stoppenåler og broderinåler leter jeg alltid etter og nå har jeg takket være deg funnet ut hva jeg MÅ ha...så nå blir det en tur ned til Husfliden i løpet av den aller nærmeste fremtid :-)
  Ha en superdupermonsterkuluke :-)

  SvarSlett
 5. fine duppedingser. Jeg bruker vel de samme som deg, jeg har faktisk helt likt synålshus. Det er genialt, enig der!

  I tillegg har jeg en sammenbrettbar liten saks med snor til å ha rundt halsen. Den kunne jeg ikke levd uten, tror jeg.

  SvarSlett
 6. Jeg måtte tenke på dette blogginnlegget i går kveld, mens jeg letet etter stoppenålen min som jeg "var sikker på" at lå sammen med strikketøyet jeg holdt på med. Så kanskje et nålehus hadde vært noe å ønske seg til jul...

  Ellers syns jeg det var lurt å bruke mobiltelefonduppedingser som maskemarkører!

  SvarSlett
 7. Den dukka var jo veldig søt...kunne godt hatt den på nøklene jeg, selv om jeg er passert fjorten en og snart to ganger..bruker maskemarkører, post-it over en lav sko og maskeholdere...ellers er jeg generelt glad i knapper som ikke brukes til så mye, de bare er fine =)

  SvarSlett
 8. Morsomme duppedingser, sånt kan man like. Ligger en award til deg i bloggen min.

  SvarSlett
 9. Flotte saker. Jeg vil også pynte strikketøyet mitt med sånne ting! Jeg har forresten hyggeligheter til deg i bloggen min...=)

  SvarSlett
 10. Så fine duppedingser du har! Det får man aldri nok av. Selv er jeg avhengig av maskemarkører:)

  SvarSlett
 11. Nålehus har jeg og, to stk faktisk! Legger igjen en hilsen her også, på etterlysning etter monstre. Digger monstrene dine.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.